Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én elkezdtem angolul, aztán láttam egy részt magyarul, mondhatom hogy kegyetlen rossz a szinkron. Rosszabbak sokkal a poénok is. Azt hogy awesome, vagy suit up, azt nem lehet rendesen fordítani sem. Mondom, szerintem, sőt soksok ismerősöm szerint is hihetetlen rossz lett a szinkron.barcafan0911 írta:Hülyéskedsz? Szerintem nagyon jól eltalálták a szinkront. Néhány vígjátéknál kötelező a szinkron, mint pl ennél is.Ezt a sorozatot szinkronosan nézni bűncselekmény!
Egy másik topicban kifejthetnéd, hogy mennyire kell okosnak lenni, és okosan torrentezni, hogy gyorsan jöjjenek a cuccok. Én elhiszem, hogy a felkapott dolgok gyorsan jönnek torrentről, de ha egy 2 éves filmet egy valaki, becsületből, napi 3 órán keresztül max. 30 kb/s-mal seedel, arra várhatsz heteket, amíg lejön. Ha megvan egy akármilyen (normális) feltöltős oldal szerverén (rapid, megaupload, hotfile, data, addat, etc.) az ingyenes használat mellett is fél nap, max.Fecooo írta:attól, h te nem értesz a torrentezéshez, attól még lehet jó, főleg, ha az ember okosan csinálja... és igen, ész kell a torrentezéshez... a megaupload sok esetben nem full sávszéllel enged letölteni, a legjobb magyar torrent oldalon még nem volt olyan, h ne full-lal töltsek... nem lenne egyszerűbb elismerni, h nem vagy elég okos a torrent lehetőségeinek kihasználásához?
ez olyan, mint ha egy hetven éves ember azt mondaná, h baromság az e-mail, küldjetek hagyományos levelet... régen a torrent lassú volt, manapság azonban a Peer to peer megosztás a legnépszerűbb...talán nem véletlen... de biztos te jobban tudod...csak tudnám, h akkor miért akarják egyre szélesebb körben használni ezt a módszert...
nah mind1, ez nagyon off volt. szvsz az arany középút a torrent és a stream-nézés együttes használata...
attól, h te nem értesz a torrentezéshez, attól még lehet jó, főleg, ha az ember okosan csinálja... és igen, ész kell a torrentezéshez... a megaupload sok esetben nem full sávszéllel enged letölteni, a legjobb magyar torrent oldalon még nem volt olyan, h ne full-lal töltsek... nem lenne egyszerűbb elismerni, h nem vagy elég okos a torrent lehetőségeinek kihasználásához?ferninho írta:felejtsétek el azt a hüly.e torrentet és szedd le a megauploadról...
nekem ott mindig max sebességgel szokott jönni premium account nélkül is bár egy sima account nem árt...
amúgy most néztem meg az s5 e2 a himymből és ez a rész is tetszett
a gugliba beírod hogy
site:megaupload.com how i met your mother s01e01
(a végét mindig átírod arra amelyik rész kell, pl: s02e05 vagy s04e20)
és mindig kidob a gugli linkeketkb 175 MB egy rész.
Ezért jó a divx stream. Ha végigtöltötte az egészet, akkor le is lehet szedni pillanatok alatt.Fernando írta:Ez sok esetben király, de ha mondjuk kell. Vinném vhova ilyesmi. Amúgy énis a netmozit használom.Slither írta:Mindannyian rosszul csináljátok.![]()
Tök felesleges letölteni a dolgokat, sokkal egyszerűbb streamen nézni. Várni se kell amíg végigtöltődik, és helyett se foglal a gépen.
Ez sok esetben király, de ha mondjuk kell. Vinném vhova ilyesmi. Amúgy énis a netmozit használom.Slither írta:Mindannyian rosszul csináljátok.![]()
Tök felesleges letölteni a dolgokat, sokkal egyszerűbb streamen nézni. Várni se kell amíg végigtöltődik, és helyett se foglal a gépen.
Te meg légyszíves már a hittérítésről szokj le. Most ha neki így jobb... Egyébként nekem is jobb. Egy jó torrent oldalról, ahol seedelik is becsületesen sokkal jobb és érdemesebb tölteni, mint a megaplúdról.ferninho írta:felejtsétek el azt a hüly.e torrentet és szedd le a megauploadról...
a sorozatfaithnomore írta:én is elkezdtem nézni a How I met your mother-t, és egész jó kis könnyed sorozat, vannak benne jó poénok, és meg akarom szerezni az egészet, de nem találok jó torrentet EngDub-bal, pedig inkább feliratosan nézném
esetleg valakinek vmi jó tippje?
Hülyéskedsz? Szerintem nagyon jól eltalálták a szinkront. Néhány vígjátéknál kötelező a szinkron, mint pl ennél is.Ezt a sorozatot szinkronosan nézni bűncselekmény!
Ezt a sorozatot szinkronosan nézni bűncselekmény!barcafan0911 írta:Szerintem ha a comedy central végez a 3. évad mostani ismétlésével ( kb november közepe) akkor lesz esedékes a szinkronos 4. évad. Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy nem készítenek neki szinkront.forcabarca95 írta:Valaki tudja hogy mikor lessz az Így jártam anyátokkal negyedik évad magyar szinkronnal megnéztem magyar felirattal de azért igy csak jobb lenne.
elöre is köszi.
Szerintem ha a comedy central végez a 3. évad mostani ismétlésével ( kb november közepe) akkor lesz esedékes a szinkronos 4. évad. Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy nem készítenek neki szinkront.forcabarca95 írta:Valaki tudja hogy mikor lessz az Így jártam anyátokkal negyedik évad magyar szinkronnal megnéztem magyar felirattal de azért igy csak jobb lenne.
elöre is köszi.
épp ma láttam fent magyarul a Helpet!kurdt írta:Ha jól tudom, Magyarországon csak a Hard day's night és a Help! (mind2 Richard Lester) jelentek meg, és azok sem magyarul, csak felirattal; ezek szvsz dvd-n simán beszerezhetőek.
Némi?? Több poén meg nagy szöveg van benne, mint a vigjátékok 90Ajánlanék egy óriási klasszikust, a Kelly hőseit - Telly Savalassal, Donald sutherlanddel és Clint Eastwooddal a főszerepekben - II.vh.-s film, ugyankkor van benne némi humor is.
Ott az a baj, hogy Savalas nem a jó bevált figuráját hozzá, mint a Kellyben vagy akár a halál 50 órájában. Nála jobban nem sokan tudnak üvöltözni, meg kiosztani a többieket!Ha már telly Savalas meg Világháború!Akkor nekem a Piszkos 12!
Jó régi film, nagyon sokszor láttam, amikor általános iskolás koromban unatkoztam otthon, akkoriban még egész új filmnek számított / 1991ben készült /Ilúvatar írta:Nos, most néztem meg a filmet. Korábban nem láttam, nem is hallottam róla.Fernando írta:Újra megnéztem az egyik legjobb filmet amit valaha láttam. Holtpont. Keanu Reaves, Patrick Swayze főszereplésével. Eszméletlen jó sztori, film felépítés, jelenetek. 10/10. Egyértelmű.
Azt kell hogy mondjam, hogy jó film. Nem unalmas. Ajánlós.
A vége nagyon tetszett, így kellett lennie.
Ezt én is merem ajánlani!Régebben láttam és tényleg hatalmas.James Bonddal a főszerepbengonosz írta:Sziasztok!
Én így az ajánlásokon felbuzdulva szintén ajánlanék egy filmet, nem régen adta a viasat3, ott láttam...jah tudom már, csak fél szemmel nézegettem bele, mert meccs volt, de nagyon tetszett a Torta című film. Az angol címe a Layer Cake. Kicsit Guy Ritchie-stílus, nekem bejött, azóta letöltöttem.