Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtom a Barca az lehet x és a Bilbao sem egy biztos meccs de te játszol a sokat akarsz nyerni tedd meg ha meg sokszor biztosra akkor meg ne és úgy kezdtem hogy nyertem 500-ból 3000-t aztán abbol lett 8000 és utána csak 2-3-as szorzója lett a szelvénynek és nyertem a biztos meccsekkel aztán 16000ból 25000 és itt abba is hagytam:Pmr. írta:Hát srácok van egy ötletem jövő hétre és kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá:
Athletic Bilbao - Sporting Gijon H
Deportivo La Coruna - FC Sevilla V
Espanyol - CD Tenerife H
Valencia - FC Barcelona V
1000->15.000
Szerintetek megrakjam?
Mimásra...TomyMU írta:Gondolom az első 3at x-re tetted.Fernando írta:PSV, Sampdoria, Fiorentina, Salzburg. Én ezt a négyest néztem ki magamnak mára.
Gondolom az első 3at x-re tetted.Fernando írta:PSV, Sampdoria, Fiorentina, Salzburg. Én ezt a négyest néztem ki magamnak mára.
vagy bejön vagy nem...120ft-t mindenképp megér sztem...meglátjuk holnap:)caskbarca írta:Shirocco írta:Chelsea - FC Liverpool H
Atletico Madrid - Real Zaragoza X
Hertha BSC - Hamburg V
Lewis Hamilton
FC Sevilla - Real Madrid X
Glasgow Rangers - Celtic X
420.22odds 120-->50426
Merész vagy, hogy meg mered rakni Hamiltont, de szerintem az F1 érdekes lesz! És én a helyedben a Rangers-Celticen vendégre raktam volna, de azért Sok Sikert
Shirocco írta:Chelsea - FC Liverpool H
Atletico Madrid - Real Zaragoza X
Hertha BSC - Hamburg V
Lewis Hamilton
FC Sevilla - Real Madrid X
Glasgow Rangers - Celtic X
420.22odds 120-->50426
ne is mond...+7ezer helyett ugrott 2ezer...bordeaux is...levproff írta:Ha így marad a MU meccs gondolom nem egy-két ember bukja a szelvényét!![]()
Körülbelül... jó lenne ha összekapná őket Sőraleksz a félidőben, mert úgy néz ki a magyarok jönnek (félidő 2-0) és nincs kedvem megint egy 1.18-as meccsen elbukni a mai utolsó állva maradt szelvényem... kissé tippmixgyilkos nap.senzu írta:.... Manchestergyerünk, gyerünk!!
Sajnos ezzel az a baj hogy a München xe miatt már el is mentpety27 írta:Barcás létemre többé nem fogok rakni a Madrid menetelésére.Inkább kapjanak ki vagy Xeljenek,de nem fogok annak örülni hogy nyernek ,csak mert a szelvényemen bejött.
Ezeket raktam a 7végére, tudom van benne sok necces,de próba-cseresznye!
Bayern-Köln (0-1)* H
Newcastle-Britsol H
MU-Sunderland (0-1)* H
Inter-Udinese (0-1)* H
Barca-Almería (0-1)* H
Alt.Madrid-Zaragoza H
St.Etienne-Bordeaux V
Paris SG-Nancy H
Lens-Lyon V
Ultrecht-PSV V
Everton-Stoke H
Marseille-Monaco H
Xerez-Malaga V
200HUF-169.065HUF![]()
Nem kötekedni akarod, de nagyon necces. Pl. Inter, Atletico, Bordeaux, Paris, Everton,Marseille, Malaga bármelyik csapat leikszelhet. De meglátjuk, ha bejön madj gratulálok:)caskbarca írta:pety27 írta:Barcás létemre többé nem fogok rakni a Madrid menetelésére.Inkább kapjanak ki vagy Xeljenek,de nem fogok annak örülni hogy nyernek ,csak mert a szelvényemen bejött.
Bayern-Köln (0-1)* H
Newcastle-Britsol H
MU-Sunderland (0-1)* H
Inter-Udinese (0-1)* H
Barca-Almería (0-1)* H
Alt.Madrid-Zaragoza H
St.Etienne-Bordeaux V
Paris SG-Nancy H
Lens-Lyon V
Ultrecht-PSV V
Everton-Stoke H
Marseille-Monaco H
Xerez-Malaga V
200HUF-169.065HUF![]()
Nem is olyan necces szerintem kivéve az az Inter-Udinese, de majd meglátjuk, szép kis összes lenne ha bejönne, Sok Sikert
pety27 írta:Barcás létemre többé nem fogok rakni a Madrid menetelésére.Inkább kapjanak ki vagy Xeljenek,de nem fogok annak örülni hogy nyernek ,csak mert a szelvényemen bejött.
Bayern-Köln (0-1)* H
Newcastle-Britsol H
MU-Sunderland (0-1)* H
Inter-Udinese (0-1)* H
Barca-Almería (0-1)* H
Alt.Madrid-Zaragoza H
St.Etienne-Bordeaux V
Paris SG-Nancy H
Lens-Lyon V
Ultrecht-PSV V
Everton-Stoke H
Marseille-Monaco H
Xerez-Malaga V
200HUF-169.065HUF![]()
Szerintem a Real bemákolja ahogy szokták, majd egy sztár villan és készLesy írta:Sevilla-Real tuti úszikVictor_Valdes írta:...
Fiorentina-Lazio szerintem X
robertfcb írta:1 év után újra játszom:
Basel - Sion H
Köbenhavn - Esbjerg H
Santander - Valencia V
Sevilla - Madrid H
Kecskemét - Ny.háza H (bár Szparis vagyok)
2000 ---> 55.640