2005.07.30. 19:10:03
Azt igazán megnézném ahogy Baptista hátul robotol. Ő valaha vkp volt, de az már nagyon régen volt, és azóta csak csatár, esetleg visszavont csatár, támadó, de mégcsak nem is tipikus tkp, annál is előrébb van.
Diogo meg jü volt a RIverben, de ez nem jelenti azt hogy király lesz az európai fociban. Sok védő még úgyse válik be spanyolban, hogy európában király volt, lásd Samuel, Christanval(legjobb játékosa lett a francia bajnokságnak 21-22 évesen, válogatott, aztán eljött ide..), de még nagyon sok nevet lehetne sorolni. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a real vmi félelmetes taktikát ki tud dolgozni erre a keretre, sztem marad az, hogy mindenki játszon azt amit a legjobban szeret meg tud, ezt majd ők eldönti a pályán elől, hátul meg vigyázba állnak majd a favágók. Más, még az se biztos hogy ez a csapat össze fog szokni, nekünk fél év kellett mire sikerült, lehet hogy nektek is kelleni fog ennyi.
És azért nekünk egy öszeszokott jó csapatunk van, a világ legjobb középpályássorával. Van BOmmel meg csak áll, na ez nagyon nagy LOL. Deco meg oylan lassú mint a csiga, egy európai csapatba se férne be(tavalyi eb után hallottam ezeket a realosoktól), ez is ugyanúgy be fog válni.Ja és a világ legjobb játékosával...