Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haggyál mán!kell a fenének vak pista.nekem legalábbis nem hiányzik még egy brazil....meg ha annyira kellene már rég itt lenne hidd el!Swineherd írta:fáj mi! Pedig milyen biztosak voltatok, hogy majd megy hozzátok Baptista, és semmi, a mienk! Robinho is biztos befejezőcsatár, de csak azért, mert ti tudjátokZsolti írta:hááát a madrid vesz az univerzáisabbnál univerzálisabb játékosokat.![]()
![]()
fáj mi! Pedig milyen biztosak voltatok, hogy majd megy hozzátok Baptista, és semmi, a mienk! Robinho is biztos befejezőcsatár, de csak azért, mert ti tudjátokZsolti írta:hááát a madrid vesz az univerzáisabbnál univerzálisabb játékosokat.
Ami nincs, azt nehéz észrevenni..Swineherd írta:Nem tudom, hogy nem lehet különben észrevenni, hogy tkp??? Hihhetetlen
Azért 19 gólt mégis lött.Swineherd írta:Baptista sem! linkBadi írta:Mondjuk Deco életében nem volt csatárSwineherd írta:Csupán azért kérdeztem, mert úgy leszóltátok azt, hogy Baptista mit fog játszani....
Mondjuk Deco életében nem volt csatárSwineherd írta:Csupán azért kérdeztem, mert úgy leszóltátok azt, hogy Baptista mit fog játszani....
Inkább inkább bekemre, figora, portillora, gutira, pavonra.Swineherd írta: Eto'o-ra gondolsz![]()
![]()
![]()
Vagy Valdesre![]()
![]()
Eto'o-ra gondolszBadi írta:inkább ne kezdjük el, hogy ki a nagyképű..Swineherd írta:Nem hajtotta agyon magát, az biztos! Azt hitte ott, hogy ő a májer, de nálatok csak egy a sok közül! Nagyot kell váltania arc terén, ha akar nálatok vmit!Boixos írta:az a kijelentés az álldigáló van bommelről, nagyon merész volt.