Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért én Koeoeaeoman helyett elgondolkodnék azon ,hogy egy 20 éves "történelem nélkülibarca99 írta:Viszont ha Forlanák ma nyernek, és Ecuador is győz, akkor Argentína ugye csak 6. lesz, ergo még pótselejtezni sem fog (de nem állítom 100%-ra).
A szlovákok helyzete tényleg vicces, 2 fordulóval a vége előtt 5 pont fórjuk volt, most meg ha nyernek a lengyelek (nem elképzelhetetlen) akkor pótselejtezniük kell. Kellemetlen.
Hát sztem ha benne is vannak a nagyok, akkor is ők megússzák. Max a kisebbeken vereik el a port. De az is lehet, h ebből se lesz semmi.Barcaádám írta:nagy cumi lenne ha szétbsznák a focit.. nem az akit kell büntessenek meg ha jogos de azért bl maradjon meg ilyenek... meg ne az legyen már hogy szivatják a kicsiket meg az olaszokat meg a spanyolokat és az angolok meg örülnek a markukban... hát kíváncsi vagyok remélem nem lesz nagy gááz.
Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Nagy csapatokat is érint-e az ügy vagy a futottak még csapatokra vonatkozik? Egyébként meg a legnagyobb csalók épp a FIFA és az UEFA elnökégében ülnek.
gergo9 írta:Vicc az egész. IFFHs-es marhaság. Érdemes megnézni az IFFHS klubranglistáját is több nevetésre adó dolog van ott mint itt.
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512
Lol Real 28. es a Donyeck az 5.gergo9 írta:Vicc az egész. IFFHs-es marhaság. Érdemes megnézni az IFFHS klubranglistáját is több nevetésre adó dolog van ott mint itt.
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512
Hát én isBarcaman14 írta:Kár hogy nem este játszunkkanty írta:Kedden lesznek az elődöntők:
Ghána–Magyarország 16:30
Brazília–Costa Rica 20:00Így az első félidőt tuti hogy nem látom, sőt még a másodikat is lehet lekésem!
![]()
A közvetlenül meccs után adott nyilatkozatokat nem mindig kell komolyan venni. A vesztes oldalon állók gyakran mondanak hasonló hülyeségeket.socio66 írta:'Úgy tűnik, hogy egyik vébéselejtezőn sincs szerencsénk'
Ibra ezt találta mondani a Dánok elleni,vesztes meccsük után..
Érdekes meglátás,ezek szerint teljesen tudatos volt mondjuk a Málta elleni hajrában született öngólos győzelem,vagy az ellenünk megnyert találkozó..
Én kérek elnézést..!
Kár hogy nem este játszunkkanty írta:Kedden lesznek az elődöntők:
Ghána–Magyarország 16:30
Brazília–Costa Rica 20:00
Kedden lesznek az elődöntők:barca_bome írta:Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mikor lesznek az U20-as meccsek? Nem akarok lemaradni az U20-as Magyar válogatottról!
Ha már idáig eljutott a csapat a továbbiakban is látni akarom ezt a fantasztikus menetelést!
Előre is köszi!
És akkor még is ki játsszon? Vagy a Madrid, Valencia, stb játékosaiért nem kár? A focistának az a dolga, hogy focizzon. Ha meg nem akar megsérülni, akkor menjen play station-özni.menczel írta:Annyira örülök hogy minden barcás játszik a tök érdektelen, tétnélküli bohóckodáson. Hátha megsérülnek persze. Ini meg Xavi meg is sérült.
GRATULÁLOK del bosque
Xavi megsérült?menczel írta:Annyira örülök hogy minden barcás játszik a tök érdektelen, tétnélküli bohóckodáson. Hátha megsérülnek persze. Ini meg Xavi meg is sérült.
GRATULÁLOK del bosque