Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyetértek. Ha Henry a pályán van, már csak a neve miatt is ott van rajta 2 védő.bojankrkic27 írta:egy apró észrevétel a tegnapi meccsel kapcsolatban... Henry-ra azért van sztem nagyon nagy szükségünk mivel Pedro-t láthatóan nyugodt szívvel szabadon hagyták a kazán játékosai tegnap... és így sokkal könnyebben tudtak rákettőzni pl Messire... talán Henry-t nem hagyták vna olyan nyugodtan a szélen...vélemények?
Én is úgy gondolom, h hosszútávon kevés Pedro, és kell egy jó formában lévő Henry a csapatnak. De ha Henry se találja meg a formáját, akkor "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz Iniestának ott játszania, januárban meg kereshetünk szélsőt, a pletykák szerint erre jó esély is van.bojankrkic27 írta:egy apró észrevétel a tegnapi meccsel kapcsolatban... Henry-ra azért van sztem nagyon nagy szükségünk mivel Pedro-t láthatóan nyugodt szívvel szabadon hagyták a kazán játékosai tegnap... és így sokkal könnyebben tudtak rákettőzni pl Messire... talán Henry-t nem hagyták vna olyan nyugodtan a szélen... egyébként sztem egy gyengébben szereplő Henry egyenlő egy átlagosnak nevezhető Pedro teljesítménnyel (okéoké... szép, nagy és meccseteldöntőgólokat szerzett... de nagyon nagyon sok labdát elad:S:S jó kiegészítőember a szememben) nah szóval sztem sokat fog jelenteni ha ismét a pályán lesz...
vélemények?
Szerintem meg jobban menne neki, ha nem lenne mindig valami nyavajája... Még nagyon a bajnokság elején járunk, hogy máris le legyen írva...albicelesteX írta:Jövő nyáron eligazol a Lyonba vagy a Marseillbe!Na jó ez nem száz, de szerintem erősen benne van a pakliban!Nem az igazi!Ez a 3. szezonja nálunk ebből eddig egy nagyon jó volt egyre fogjuk rá, hogy elfogadható a beilleszkedés számlájára írható!viszont ez a kezdés pocsék!nem csak a gólok hiányát tekintve hanem a mutatott játéka alapján is!Sajnálom, hogy nem 2004-körül került ide!Talán akkor több sikeres esztendőben lett volna része!A tavalyi sikerekben viszont vitathatatlan érdemei vannak azt elismerem!Ha idén ezt a tendenciát folytatja, ahogy most kezdte akkor nyáron búcsúznék tőle!
Szerintem is lesznek meg jo meccsei,ha el fogjak kerulni a serulesek a jovobendan11 írta:Szerintem Henry még idén is elkaphatja a fonalat!
Még nem írnám le ezt a szezonját!
OFF: Egy kicsit túlzásnak érzem azt hogy "bármely csapat edzőmeccs"Andris írta:Egyébként szerintem a spanyol bajnokságban nekünk ma bármely csapat edzőmeccs, ha mondjuk az Iniesta-Xavi-Ibra-Messi négyesből bármely kettő pályán lehet, és jelenleg mind a négyen rendelkezésre állnak.
Ebben az idényben Titire csak "ránéznek" a védők és már a gyengélkedőn van.Krojf írta:Titi kidőlt az osztrákok elleni 3-1-re megnyert meccsen!
10 napot mondanak az orvosok, a combizma húzódott meg, így out a Valencia, a Kazany és valószínűleg a Zaragoza ellen is!
Ez aztán marhára hiányzott!
K.
Teljesen egyetértek.Andris írta:Idén még csak jobban játszottak nála a helyettesek.
Pont, hogy egy nagy csapat ellen (Valencia) biztos hiányozni fog Henry, ő klasszikusan jó a rangadókon. Bojan meccshiánnyal fog küzdeni még, Ini nem szokott brillírozni olyan sokat balszélen, mint az eredeti helyén, Pedro azonban tényleg jó helyettesíthető lehet.Andris írta:Nem fog különösebben hiányozni, Pedro szórja a gólokat, Bojannak ismét játékba kell lendülni, ráadásul Ini is százas lassacskán.
jelenleg ha a legerősebb 11-et nézzük, nincs benne Keita. Mégis ő az egyik legtöbbet foglalkoztatott játékos eddig ebben az idényben.... Robinho tud a jobb oldalon is játszani, Henry meg tud középen is. Szerintem Pep megoldja, hogy mindenki lehetőséghez jusson. Ja és a kupa sorozat még el sem kezdődött.Rewolution5 írta:üdv mindenkinek! , ha ROBINHO mégis megérkezne a BARCA-hoz akkor HENRY hol jatszana???? ...marpedig egy HENRY kaliberu szemelynek mindig helye van a csapatban .............