Andris írta:Egyébként szerintem a spanyol bajnokságban nekünk ma bármely csapat edzőmeccs, ha mondjuk az Iniesta-Xavi-Ibra-Messi négyesből bármely kettő pályán lehet, és jelenleg mind a négyen rendelkezésre állnak.
OFF: Egy kicsit túlzásnak érzem azt hogy "bármely csapat edzőmeccs"

Lehet hogy simán nyerünk több csapat ellen is de ezeket a simának tűnő meccseket úgy tudjuk megnyerni ,hogy nem úgy megyünk ki a pályára mintha edzőmeccsre készülnénk! Remélem átjött a mondandóm értelme
Egyébként én sem aggódom Henry sérülése miatt. Holnap szvsz tudjuk pótolni, viszont nekem az a sejtésem hogy nem ez az utolsó apróbb sérülése Titinek idén!

Erre számítani lehetett. Tavaly szerencsére a komoly sérülések elkerülték és remek formában játszotta végig az idényt. Idén már közel sem az igazi (eddig). Ezért jó lenne ha le tudnánk igazolni Robinho-t, hogy Henry is többet pihenhessen.
Év végén több mint valószínű, hogy távozik az USA-ba, úgyhogy jó lenne ha trófeákkal búcsúzhatna.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***