Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A csehek ellen lőtt egy olyan siralmas 11-est, hogy a nagyanyám hátrakötött sarokkal, kötőtűkkel a kezében és egy kendővel a fején különbül elrúgja. Ezek után nem jöttem, és nem írtam, hogy nagy arca lenne. Próbálta elegánsan megoldani, mindegy. A következő 11-es párbajban lőtt egy ugyanolyat. Na ez már nagy arc. Ilyen flegmán belőni a 11-est a nagyon nagyok tudják. Nem hiszem, hogy U20-ban hozzájuk kéne mérnie magát. Érdekes, miután újralövették vele (megjegyzem én nem tettem volna, hiszen amilyen gáz volt, a kapus úgyis kivédte volna, ha nem mozdul be előbb, akkor is), akkor már sikerült erősen, jól elhelyezni...Rivaldo11 írta:Ezt kérdeztem én is többedmagammal. Mit cselekedett Németh, hogy nagyarcúzzák? Tán az a baj, hogy elvitte a Pool? Vagy mi? Mert egy nyilatkozatot, egy olyan utalást nem hallani tőle, ami ezt alátámasztaná.CFirpo3 írta:Nem tudom mire fel "nagyarcavannémethnek"-eznek itt sokan.
Igaz, a nyilatkozatait nem szoktam olvasni, és nem ismerem személyesen, de a pályán nekem egyáltalán nem tűnik nagyarcúnak.
![]()
Valaki felvilágosítana arról, hogy miért is jött divatba mostanság Némethet szidni?
Kifejezetten idegesítő kezd lenni, ezért megkérnék mindenkit aki nagyarcúzza, hogy most már támassza is alá.
22 vagyok.Ha jól emlékszem kb egykorú lehetsz velem,

MVP-T kapott Giuliano.Bányász írta:Titkon reméltem,h megválasztják a legjobb játékosnak...de azért ezt se kell szégyellnie.
Giuliano milyen díjat kapott?
Hát lehet nem értetek velem egyet de sztem nem ez az Adiyiah gyerek volt a torna legjobb játékosa...
Kicsit kaotikusnak tűnik ez a díjátadó.
Bányász írta:Nagyon boldog és elégedett vagyok.Életem egyik meghatározó focis élménye ez a VB.Néztem volna még egy darabig...
És milyen kevésen múlott a döntő.
Nagyon szép volt srácok!
Szerintem, amit először kapott az a Döntő Legjobb Játékosának járó díj volt!Bányász írta:Titkon reméltem,h megválasztják a legjobb játékosnak...de azért ezt se kell szégyellnie.
Giuliano milyen díjat kapott?

Szerintem az hogy ő kihagyta a maga büntetőjét!ziipp írta:"Eh."levproff írta:Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!Egyébként éles szemű megfigyelés. Leszedem majd a meccset és megnézem, hátha pont bevágták ezt a pillanatot.
"Eh."levproff írta:Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!
Amúgy ezen a képen sokat gondolkoztam!Hogy itt Koman csak egy pillanatra befagyott vagy pedig csak egyszerűen fáziskése van,mert olyan feszülten figyel miközben a srácok már rohannak!ziipp írta:A csapat...

Így igaz. Ezt a mentalitást nem szokhattuk meg-finoman szólva-magyar futballistáktól. De ezek a srácok mások. A győzelemhez szoktak, ahhoz, hogy az elithez tartoznak, hogy minden meccs nyerhető a számukra, esetükben mást jelent meccselni mondjuk az olasz, spanyol csapattal, mint az átlag magyar játékosnak.Kralo írta:Gyönyörű, és engem nem is a bronz tesz boldoggá (persze a siker nem árt), sokkal inkább a mentalitás. Ilyen küzdeni tudást, nem csak magyarokon nem láttam még, de más csapaton se nagyon, ennyiszer felállni a padlóról, ennyire, ilyen magabiztosan, háát elképedtem. Szép volt, szép legyen a továbbiakban is.
Hát inkább Németh mentett meg..bár Ő lehet kihagyta volna.De Ő harcolta ki és ez nagyon lényeges!Lionel85 írta:de Koman megmentett minket