Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nekem is is írtó lassú!Puyol05 írta:örömmel közlöm veletek, hogy megoldották a problémát. igaz nekem még egy kicsit lassú, de majd csak beindul...
örömmel közlöm veletek, hogy megoldották a problémát. igaz nekem még egy kicsit lassú, de majd csak beindul...MichaaBee írta:
Hajrá Staff, javítsátok már ki a hibát a meccs előtt!
Hívj ki, Fc. Catalunya B.ElBartimaeus írta: Ifi barátságosat valaki?
Könnyűnek. Bár a 4-el játszok úgy, hogy második vagyok, igazából minden csapatrészem erősebb legalább egy egész értékkel, de van, ami többel.gygerike írta:Kinek milyenek igérkezik a hétvége??
Utolsó elöttivel tolom indegenbe!Én a harmadik vagyok úgy,hogy esélyesebb!gygerike írta:Kinek milyenek igérkezik a hétvége??
ennnnyiiiibarcafan0911 írta:Hattricken van egy új funkció, szavazhatsz hogy melyik a kedvenc csapatod. Hozzáadod a kedvencekhez és látható lesz a manager oldaladon. Aki még nem adta hozzá a kedvencekhez a Barcát, az tegye meg.
Megjegyzem, a Barca több mint kétszer annyival vezet mint a Madrid.
Szerintem nálam van a testvéreMogyi írta:Eladó:0 ért van kitéve
Lajos Karbuczki (262402740)
17 éves és 1 napos, következő születésnap: 2010-02-02
Magyarország
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Népszerű fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Buki FC
(2009-10-14 óta , )
TSI: 610
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Határidő: 2009-10-17 17:08 (1095 days 23h 42m)
Kikiáltási ár: 0 eFt
csak számok
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Ez a tippet is köszi való szinű ezt fogadom meg mert már az 3-5-2 vmennyire be van gyakorolva meg van 1 csatárom aki meg felelő erre a posztra ugy hogy jó lessz kösziElBartimaeus írta:Ha be van gyakorolva a 3-5-2, akkor sztem azt válaszd 3 középső védővel, legalább egy védekező kp-van és hogy tutira urald a kp-t egy védekező csatárral is játszanék. (Jó átadás kell hozzá, meg a játékszervezés és a góllövés fontos még) Aztán ha nincs konkrétabb gyenge pontja, akkor sztem ne használj taktikát, csak venné el a védelmed.gygerike írta:Nekem 1 olyan kérdésem lenne most a hétvégi bajnokimmal kapcsolatban hogy ti milyen taktikát ajánlotok? Na szal az ellenfél a második ugyan annyi pontja van mint nekem igy jó lenne megvernem visszont jobb a csapata mint az enyém, 4-4-2 be szokott játszani általában középen támadással. Én arra gondoltam hogy 5-3-2 be fogok felállni ellentámadással . Ezzel szerintettek mennyi esélyem lehet? Véleményeket
PacsiJátéktördelés meg nagyon jó erőnlétet igényel, meg meccset nyerni vele sztem nem nagyon lehet, max el lehet kerülni vele nagyobb zakókat, bár ez csak személyes vélemény.
Ellentámadásról nem hallottam túl jókat, meg magas átadással kell rendelkezned, azon kívül erősebb támadással, hogy be is fejezd őket, tehát az 5-3-2-t nem tartom jónak, max 1-2 támadó kp-val, de akkor meg nagyon sokat veszítenél a középpályából, ami már nem lenne előnyös szvsz.
Szerk.: Ifibarátságost valaki?