Én
0-5-re nyertem Igazából többet akartam rúgni, de így sikerült, annyira nem siránkozok. Jövő héten végre otthon játszok, akkor végre lesz rendes előnye is a szurkolók karneváli hangulatának.
@MichaaBee! Milyen a szurkolók és a szponzorok hangulata és hány szóvivővel tolod, meg kb mennyien szoktak lenni a meccseiden? (Mert lehet jövőre szembe kell néznem 1-2 csúfos vereséggel, meg igen kevés ponttal...) Amúgy meg a meccsedről talán annyit, hogy túl kicsi volt a támadásod, ezért lehet, hogy nem is kaptad meg a lehetőséget, mert mondjuk a védők idő előtt szereltek, vagy hasonló, tehát nem jutottak el a csatáraid helyzetekig. Ami meg az erősebb védelmet illeti: én is sokszor lőttem már sokat kicsit erősebb védelemnek, tehát lehetséges a 4 kapott gól. Azért remélem a legközelebbi meccsedet megnyered!
Amúgy véleményem szerint az igazi Hattrick az a VI. osztályban kezdődik (Ha a magyar bajnokságokat nézzük), mert pl az én csoportomban mindenki a legerősebb embereket rakja fel 4-4-2-ben, igazából semmit sem variálnak. Még én is keveset, főleg azért nem, mert nem vagyok rászorulva, meg 1-1 felállással is lehet meglepetést okozni, de így az a baj, hogy majdnem 100%, hogy a papíron erősebb csapat nyer...