Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy gondolom, ebben a szezonban nehezebb dolgunk lesz. Egyrészt senki nem akar 4-6 gombóccal távozni a találkozást követően, másrészt a tavalyi sikersorozat után mindenki megpróbálja megmutatni, hogy tudja a játékunk ellenszerét. Elképzelhető, hogy több nyögvenyelős meccs becsúszik, de úgy gondolom, csapatként egységesebbek vagyunk, még, ha küszködünk is néha. A messze jutáshoz a szerencsére is szükségünk lesz 1-2 alkalommal, de tavaly is így volt, remélem velünk marad!gygerike írta:Nekem valami hiányzott , nem is igazán tudom mi de igy voltam az Almeria elleni meccsen is. Valami hiányzik a játékunkbol és ez 1 kicsit aggaszt:S. Ibra is hiányzott meglehetett érzeni a hiányát , remélem a bl mecsre rendben lessz és újbol elkáprásztatnak
Többé kevésbé ugyanezt gondolom a meccsről, az Ibra cseréről is hasonló volt a véleményem, de lehet, hogy nem akart kockáztatni, mert hosszú a szezon. Nem ezen a meccsen dől el a bajnokság szerintem, ilyen szempontból, ha ezért nem cserélt, megértem.Chino írta:Kicsit elszomoradtam a meccs láttán és rágtam a kefét végig rendesen. Viszont volt pozitívum benne. Nem mondok újat ha a védelem minőségéről beszélek. Nagyon jól vizsgáztak, főleg az tetszett, hogy mennyire együtt vannak. Ha Dani feljebb lépett Puyol mindig kiért a helyére, viszont sokszor nehéz helyzetbe hozták őket a letámadások. Ilyenkor rendre vagy vissza Valdesnek vagy előre rúgták vaktában, amiből többnyire a Valencia jöhetett. Pont az hiányzott, hogy pontosan gyorsan játszuk meg a labdákat, ehelyett a passzok félelmetes milyen rosszak voltak. Kiderült, hogy a kontrában nem jeleskedünk. Eddig nem volt szükség rá mert mindig mi irányítottunk, de lesznek még ilyen meccsek. Pep-et én se értettem. Egy Ibra-Pedro vagy inkább Ibra-Keita csere már a 60. perc körül megejthető lett volna. Ezzel a középpályánk is és a támadósorunk is stabilabb lett volna. Ha egy 3-0 vezetésnél pihenteti ennyire Ibrát megértem, de mikor ennyire kiélezett a meccs és rengeteg múlik rajta muszáj lenne a legerősebb csapatot beindítani, mégha nem is 100%-os. Bár Pep biztos jobban tudja nálam mit csinál.
Remélem gyorsan elfelejtik ezt a meccset, de lovonják a tanulságot belőle.
Hát igen. Elég rövid a kispad, Ibra, Henry és Bojan sérülése azért sok volt így együtt. Nekem speciel hiányzik egy Larsson-féle rutinos cserecsatár, aki hozzá tud tenni a játékhoz a padról. Egyébként én sem értettem, hogy miért a rangadón kell Ibrát kímélni, főleg, ha csak kisebb sérülése van. Néha az az érzésem, hogy Pep-nek nincs B-terve, felküldi a csapatot úgy, hogy játsszák a saját játékukat, meglátjuk mire lesz elég, ez 90%-ban bejön, csak amikor nem, akkor nincsenek minőségi cserék, akik képesek a játékon lendíteni.jahmek írta:Szerintem A VAlencia elleni meccsen kijött az, hogy rendkívül rövid a kispad és kevés a variációs lehetőség főként a támadósorban. Pont egy ilyen idény előtt, amikor az átlagosnál is több fronton kell majd helyt állni, akkor nem gondoskodott a vezetőség erről. NAgy felelőtlenség volt, de remélem télen tesznek vmit ez ellen!
Forca Barca!
Hát igen ezt be kell látni Assulin-nal mi a helyzet? Őt nem hozza fel Pep?Rivaldo11 írta:Nem azért, mert kipécéztem magamnak, de szerintem be kellene látni, hogy nagyon vékony megoldás az a Pedro gyerek. Egyszerűen képtelen átjátszani bárkit is, nincs egy csele, nem képes létszámfölényt teremtve betörni a 16-os-ra, de még egy beadásig se jut el ha szorongatják. Miguel úgy vette el tőle a labdát, mint csecsemőtől a cumit az anyukája. Vele nem fogunk sokra menni, ha komoly szerepe lesz a támadósorban.
Azért nem minden saját nevelés válik klasszissá.
Ugyan haggyukmár ezt, hogy a testébe rugták a labdát... Ez annyiszor meg lett vitatva a Valdes topicban is. Ajánlom hogy keresd meg a védéseit videón, és nézd meg alaposan, ahogy helyezkedik, valami eszméletlen. Úgy jön ki egy az egyben, hogy teljesen lezárja a szöget, így nem csoda ha bele rúgják... Victor a világ egyik legjobban helyezkedő kapusa egy az egyben ez nem kétség... Egyébként örüljünk hogy nem kaptunk ki...Léfe írta:Igen "bali 15" -nek igaza van ,az utolsó pillanatban mindig jött valaki. A felsorolás hiányos mert a szerencse is jött. Valdes nagy volt - igaz -de kettő orditó helyzetben is odarugták a testébe, pedig a kapunk tárva -nyitva volt. Másrészt Valenciában nem vészes a döntetlen. Nem lehet mindig nyerni, sajnos.
Pont ezt akartam írni. Valenciában nem sokan fognak nyerni. Főleg a Madrid nem.Léfe írta:Igen "bali 15" -nek igaza van ,az utolsó pillanatban mindig jött valaki. A felsorolás hiányos mert a szerencse is jött. Valdes nagy volt - igaz -de kettő orditó helyzetben is odarugták a testébe, pedig a kapunk tárva -nyitva volt. Másrészt Valenciában nem vészes a döntetlen. Nem lehet mindig nyerni, sajnos.