jahmek írta:Szerintem A VAlencia elleni meccsen kijött az, hogy rendkívül rövid a kispad és kevés a variációs lehetőség főként a támadósorban. Pont egy ilyen idény előtt, amikor az átlagosnál is több fronton kell majd helyt állni, akkor nem gondoskodott a vezetőség erről. NAgy felelőtlenség volt, de remélem télen tesznek vmit ez ellen!
Forca Barca!
Hát igen. Elég rövid a kispad, Ibra, Henry és Bojan sérülése azért sok volt így együtt. Nekem speciel hiányzik egy Larsson-féle rutinos cserecsatár, aki hozzá tud tenni a játékhoz a padról. Egyébként én sem értettem, hogy miért a rangadón kell Ibrát kímélni, főleg, ha csak kisebb sérülése van. Néha az az érzésem, hogy Pep-nek nincs B-terve, felküldi a csapatot úgy, hogy játsszák a saját játékukat, meglátjuk mire lesz elég, ez 90%-ban bejön, csak amikor nem, akkor nincsenek minőségi cserék, akik képesek a játékon lendíteni.
Ami tetszett, hogy a védelem még a tavalyinál is jobb. Már csak az kell, hogy elkerüljék a csapatot a sérülések, illetve hogy télen hozzunk egy klasszis balszélsőt.