Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ne jöjjön hozzánk most már!Morminho írta:Az érdekes lenne, mert Torres aszondta h spanyolországon belül csakis a Barca jöhet nála szóba...Kitfisto írta:Remélem jön.Na erre mit lépsz madrid?leigazoljátok Torrest?HAnonymus írta:A Barcelona válaszlépésre készül Robinho és Baptista leigazolása után.Ja, és az a cikk címe hogy Henry, a lehetséges válasz...
Pl h Riquelmét 3x annyiért kellett volna eladni.Kitfisto írta:Ebben biztos vagyok.LG írta:Jovore a VB sokk kérdésre fog választ adni aszthiszem.
Az érdekes lenne, mert Torres aszondta h spanyolországon belül csakis a Barca jöhet nála szóba...Kitfisto írta:Remélem jön.Na erre mit lépsz madrid?leigazoljátok Torrest?HAnonymus írta:A Barcelona válaszlépésre készül Robinho és Baptista leigazolása után.Ja, és az a cikk címe hogy Henry, a lehetséges válasz...
Remélem jön.Na erre mit lépsz madrid?leigazoljátok Torrest?HAnonymus írta:A Barcelona válaszlépésre készül Robinho és Baptista leigazolása után.Ja, és az a cikk címe hogy Henry, a lehetséges válasz...
Tudtam, h benned bízhatokHAnonymus írta:A Barcelona válaszlépésre készül Robinho és Baptista leigazolása után.Ja, és az a cikk címe hogy Henry, a lehetséges válasz...
HAnonymusRivaldinho írta:Henry, posible respuesta
03:00 h. Tras la marcha de Baptista por el Madrid y el anuncio del fichaje de Robinho por el club blanco, el Barcelona está llamado a contraatacar,
ez álla cikben , valaki le tuggya fordítani?
Ebben biztos vagyok.LG írta:Jovore a VB sokk kérdésre fog választ adni aszthiszem.
Az 1. két mondatotat nem lehet vitatni, az utolsóhoz pedig csak ennyit tennék hozzá: MÉG nem jobb. És természetesen itt a 'még'-en van a hangsúly. Mert pontosan - fiatal még nagyon,1edül rajta mulik milyen karriert fog befutni.LG írta:Adriano nemrég lett 23 éves. Anri ennyi éves korában joformán 1 senki volt. Amugy hidd el, Adriano minden szempontbol jobb...erosebb, gyorsabb, jobban lo, jobban cselez.
Adriano nemrég lett 23 éves. Anri ennyi éves korában joformán 1 senki volt. Amugy hidd el, Adriano minden szempontbol jobb...erosebb, gyorsabb, jobban lo, jobban cselez.Boixos írta:az adriano egy éve van a topon, anri meg 100 éve. nem nagyon érdemes hasonlítgatni őket.
akko te hülye vagy.simán jobb ezerrel mint a te adrianod,meg martinsod együttvéve.LG írta:Evek ota a legjobbBrian 20 írta:Henry évek óta a legjobb csodásan játszik és feküdne neki ez a barca féle stilusSztem meg nem.
Pláne h hivatalosan nem is hallottam róla semmit..Enrique21 írta:A Milan kötött vele elöszerzödést valamelyik nap.roniebarca írta:Szerintetek Kompanyt nem lehetne leigazolni!
Bár nemtom ez ér-e valamit a mai foci bizniszben.
Evek ota a legjobbBrian 20 írta:Henry évek óta a legjobb csodásan játszik és feküdne neki ez a barca féle stilus