Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Bányász írta:Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Szerintem nem esik jól egy embernek ha kritizálják.De könyörgöm...profi focista...
Ezek szerint ez a fegyver Messi ellen...a kritika.Mert ha elkezdik kritizálni akkor benyomja a durcit és nem képes focizni...
És az,h vannak még rajta kívül jó focisták az argentinoknál az nem menti fel őt az alól,h rosszul játszik.Sztem.Vagy ha elkezdenék kritizálni Agüerót is akkor minden szép és jó lenne?Nyilván mások az elvárások ezért is kapnak mások kevesebb kritikát.Ezt kéne megérteni.
Messi a legjobb ezért nyilvanvaló, h áll a kritikák kereszttűzében. Mindenki azt várja, h brillirozzon és ezt a válogatottban elég kevésszer teszi meg.lionel10M írta:Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.
Én meg azt sajnálom,h nem tudsz érdemben reagálni arra amit ír az ember csak mondod a magadét.lionel10M írta:Bányász! Sajnálom, de nem értek veled egyet. Messi tényleg ki van borulva. Nem olvastad, hogy miket vágnak a fejéhez az argentinok. Szerinted jól esik egy embernek, ha kritizálják? Ráadásul elég durván. Azért az argentinoknak több jó játékosuk is van, lehetne őket is ennyi erővel elővenni.

Én is azt mondom, hogy bocsánatot kérhetnének tőle. Nem ezt érdemli, ez biztos. Durva, amit az argentinok csinálnak.gygerike írta:Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963
Ez hihetetlen!nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...
Ez igen (Y) Grat az argentinoknak , ennyit tudnak . Nem hogy örülnének hogy Maradona után van még 1 fantasztikus játékosuk , áá nem minek, inkább b@szogatják. Elég idegesitő. Szerintem nem volt vészes , voltak helyzetei és küzdőtt . Meg Maradona is milyen sz.kapitány ?? Amikor kikaptak nem tok ki ellen megporbálta Messire háritani a felelőséget
Mitől van kiborulva?lionel10M írta:Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.

Megtorpant a kritikák miatt. Állítólag kap egy kis pihenőt. Remélem, jót tesz neki. A legjobb lenne, ha egy nagy gólt rúgna.kanty írta:Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.
És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.
Azért mert valakit kritizálnak neh már bocsánatot kelljen kérni tőle...
.
Az is tény, h ezeknek az elvárásoknak nem könnyű megfelelni és, h Leon most hatalmas a teher és egészen bisztosan ez a játékára is kihat.
Egy nagyon jó szezonkezdet után most egy kicsitt megtorppantDE mindig nem lehet a toppon lenni se, Ő is ember. A lényeg az, h ezekből a viszonlyag nehezebb helyzetekből minnél hamarabb kikászálodjon.
Egyetértek veled. Magasak vele szemben az elvárások, de ez teljeséggel érthető hiszen jelenleg Ő a legjobb. Tőle várja mindenki a csodát és, h a csapatát, legyen szó a Barcelonáról, vagy a válogatottról a hátán vigye.Bányász írta:Szerintem meg teljesen érthető,h Messit okolják a válogatott gyengébb játékáért.Elvileg Ő a világ legjobb játékosa.Szerintem joggal várják el az argentinok,h ezt mutassa meg a nemzeti csapatban is.
És még az is igaz,h az utóbbi időben a Barcában sem megy neki.Persze nem feltétlenül kell a nyakába varrni a vereséget de az tény,h nincs formában.
Azért mert valakit kritizálnak neh már bocsánatot kelljen kérni tőle...
.
Pont mint a magyarok...Ilyen csicska népet. A saját játékosukat szapulják...

Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963
Ez hihetetlen!nyomorék argentinok! azért gyenge a válogatott, mert maradona gyenge szöv.kap! és most még a barcában is szekálják Leot! ez undorító és felháborító! remélem, bocsánatot kérnek majd valamikor ezek miatt Messitől...

pffff. ez lesz ha vki 1x jól focizik...Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2003963

Remélem is, de ez csak akkor lesz, ha sikerül neki gólt lőni, és nem mindig a kapus fogja meg a lövéseit. Mindenesetre szúrkolok neki és a csapatnak.Cali írta:Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
Jajj, hát miért kellett ilyen hamar lebuktatni krokodil22-őt?Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...
Nyugi vkinga! Pár meccs és visszanyeri a formáját Messi, és midnenki más is... Ezek után helyre fogja rakni őket Pep...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.
El fanático írta:Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.
Most persze mindenki Messi fejét akarja - Maradona is és a spanyol sajtó is, a drukkerek természetesen szintén, mert kritizálni a legkönnyebb.
De nem ismételem magam újra - azaz mégis egy mondat erejéig:
tedd ki te a szervezeted több órás repülőutaknak, időeltolódásak, előtte és utána állj helyt tétmeccseken és meglátjuk, de inkább ne is te, hanem bármelyik játékos a Rubin Kazanyból...
...mert ők sem játszottak jól, a bírónak és a kapusuknak köszönhetnek mindent.
Pedig messze nincsenek olyan terhelésnek kitéve, mint a mieink.
Szerintem nem kene annyira onzo legyen,es tobbet kene passzolnia...Tul egoista mostanaban,nem jo ez igy...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.

Remélem, minél előbb, mert így nem szeretem őt látni. Lógó orral járkál a pályán.Zsolti írta:jaja elég nagy bajban van..sztem már a visszavonulsását is fontolgatja...lionel10M írta:Szegény Messi. Nagy bajban van lelkileg. Nem sikerül neki a góllövés. Kivédte a lövését a kapus.![]()
![]()
gödör,azt annyi..majd kimászik belőle..nem kell ezt ennire túlragozni csájjee
Sem Higuain-on, sem pedig di Marián nincs akkora nyomás és teher, mint Messin... Messire épít egy egész csapat, sőt Maradona rá építi a válogatottat, míg Higuain nélkül nem dől össze a Real, sem a válogatott- egyenlőre nem.lionel10M írta:ozsimiki nem értek veled egyet. Miért van az, hogy Higuhain, Di Maria többszőr kapnak labdát, mint Messi? Ha van helyzete, vagy védi a kapus, vagy mellé lövi.