Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az egész meccsre gondolokPerrero írta:Ha az utolsó gólra gondolsz akkor Iniestával csinálta a cuccostpalesz77 írta:Amit Messivel csináltak megint, arra nincsenek szavak.
Amúgy az úgy jó, hogy védő létére a videóban kb. 17 másodperc szól a szereléseiről.ab1daL írta:Bocs ha esetleg már volt, de nagyon jó vidi.Maicontól ilyeneket nem látok, persze elismerem hogy ő is kiváló "védő".
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
Zseniálisab1daL írta:Bocs ha esetleg már volt, de nagyon jó vidi.Maicontól ilyeneket nem látok, persze elismerem hogy ő is kiváló "védő".
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
Azért Lucioval és Eto'o-val, meg Diego Militóval rengeteget erősödtek. Lucio nagyon jó. Igen, átverte őket a Nou campban.MichaaBee írta:Feltenném a költői kérdést: Hova?Varatrix írta:BL győztes nem lesz Maiconból ha nem igazol el.![]()
Olasz csapat nem nagyon fog BL-t nyerni (legalábbis az előjelek nem erre mutatnak), hiába van egy erősebb Real, ez szerintem még kevés (bár sajnos ez lenne neki az optimális csapat), a Barában pedig nincs helye. Anglia pedig bizonytalan.
Na on, örüljünk, hogy itt van Alvés és jól tolja.![]()
szerk.:Mondjuk tavaly Messi hülyét csinált az összes Bayernesből, de majd meglátjuk, hogy idén mi leszkrokodil22 írta:Lucio is ott lesz, aki szintén meg tudja állítani.![]()
Feltenném a költői kérdést: Hova?Varatrix írta:BL győztes nem lesz Maiconból ha nem igazol el.
Mondjuk tavaly Messi hülyét csinált az összes Bayernesből, de majd meglátjuk, hogy idén mi leszkrokodil22 írta:Lucio is ott lesz, aki szintén meg tudja állítani.
A leges-legjobbak is...LG írta:NEM, nemcsak a legjobbak vannak nálunk.robi0327 írta:Talan igazatok van lehet hogy Maicon fizikalisan eroseb mint Alves de szeintem az agreszivitasa ezt a hianyt kiegesziti.Erre ittvan pl: amikor a Sevillaban jatszott es pont a madrid ellen jatszottak akkor Schuster azert nem jatszatta Robinhot hogy ne keruljon Alvessel parharcba.
Es ha Maicon jobb lenne akkor nem Alves jatszana a BARCABAN.Mert ugyebar nallunk csak a legjobbak vannak.
NEM, nemcsak a legjobbak vannak nálunk.robi0327 írta:Talan igazatok van lehet hogy Maicon fizikalisan eroseb mint Alves de szeintem az agreszivitasa ezt a hianyt kiegesziti.Erre ittvan pl: amikor a Sevillaban jatszott es pont a madrid ellen jatszottak akkor Schuster azert nem jatszatta Robinhot hogy ne keruljon Alvessel parharcba.
Es ha Maicon jobb lenne akkor nem Alves jatszana a BARCABAN.Mert ugyebar nallunk csak a legjobbak vannak.
Ha Messi jobb oldalon lesz, akkor nemcsak a meccs előtt. Lucio is ott lesz, aki szintén meg tudja állítani. Löknek rajta egyet és kész a labda már nem Messinél van. Sajnos erőfölény. Jobb védekezésben. A termete miatt könnyebb. Igen, tudom, hogy hajt Dani Alves, meg tényleg keményen dolgozik, de azért nehezebb neki a magasabb embereket megállítani.recrea írta:Maicon meg Messi a meccs előtti kézfogásnál fognak csupán találkozni, a pályán aligha...Alves megy, mint egy véreb, ugyanúgy bárkit megállít! Sztem kb. egy szinten vannak, bár abban igazad lehet, h Maicon talán jobb védekezésben.krokodil22 írta:Nálam megvan a magyarázata. Az az igazság, hogy Maicon magasabb, robosztusabb valaki, és az erőfoci ma már sajnos ott van a braziloknál is. Maicon pl: Könnyebben megállítja a magasabb, erősebb embereket is, és főleg az olyan testalkatú embereket, mint Messi, vagy Tevez, vagy Agüero. Biztosra akar menni. Valljuk be, Maicon sem gyenge játékos. Az Inter ellen Messinek rohadt nehéz dolga lesz. Lucio és Maicon is ott lesznek.
Maicon meg Messi a meccs előtti kézfogásnál fognak csupán találkozni, a pályán aligha...Alves megy, mint egy véreb, ugyanúgy bárkit megállít! Sztem kb. egy szinten vannak, bár abban igazad lehet, h Maicon talán jobb védekezésben.krokodil22 írta:Nálam megvan a magyarázata. Az az igazság, hogy Maicon magasabb, robosztusabb valaki, és az erőfoci ma már sajnos ott van a braziloknál is. Maicon pl: Könnyebben megállítja a magasabb, erősebb embereket is, és főleg az olyan testalkatú embereket, mint Messi, vagy Tevez, vagy Agüero. Biztosra akar menni. Valljuk be, Maicon sem gyenge játékos. Az Inter ellen Messinek rohadt nehéz dolga lesz. Lucio és Maicon is ott lesznek.