Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélhetőleg arról az e-mail címről küldted a KM szót, amiről regeltél..Shirocco írta:
valencia nincs formában,többi sztem egész jó
5eurom még mindig nem jött meg Primitive,honnan szedted azt a KM kódot?
valencia nincs formában,többi sztem egész jóKishajma írta:Wolverhampton - Aston Villa V 2,08
(0-1) Tottenham - Stoke H 2,10
Sevilla - Espanyol H 1,44
CSZKA Moszkva - FK Moszkva H 1,70
St. Pauli - Cottbus H 1,70
Cagliari - Genoa V 2,65
Almeria - Valencia V 2,12
eredő odds : 102,12
Vélemények?
2000 Ft-ot nem tettem volna rá, de lehet hogy bejönLM10 írta:Hoffenheim - Nürnberg H 1,36
Tottenham - Stoke H 1,40
Newcastle - Doncaster 1,50
Sampdoria - Bologna H 1,51
Sevilla - Espanyol H 1,44
Bordeaux - Le Mans H 1,30
Liverpool - Manchester Utd. V 2,40
Manchester City - Fulham H 1,41
Hertha BSC - Wolfsburg V 1,67
200091 000FT
Még nem adtam fel, szerintetek?
reggeltem,info@meridianbet.com-ra ment a KM szöveg(csak a 2betüt kellett elküldeni?)de még nem kaptam meg a bónuszt tegnap délután ótaPrimitive írta:Nekem 2 jó találatom van. Ma megraktam, hogy 3 vagy több gól lesz a Roma meccsen. Remélem bejönsocio66 írta:A mai szelvényem amolyan 'utolsó próbálkozás',teljesen 'random' választottam a meccseket.![]()
Temesvár-Anderlecht D
Lille-Genoa D
Celtic-Hamburg D
2006250 Ft
Más;
Insidenation-ön tegnap eltaláltam,hogy a Madrid szerzi az első gólt,így megvan a harmadik jó tippem is.
Primitive,Te hogy állsz?Lassan lehet így haladni, hogy ien kevés az európai sport, de azért így is lehet elérni sikereket
Még jó, hogy valamennyire az NHL-ben is otthon vagyok, bár inkább csak focit fogok játszani
Szerk.: van egy oldal ahova regelsz, és kapsz 5€ kezdő bónusztKATT
Regisztráció után, küldj egy e-mailt az info@meridianbet.com-ra, írd bele, hogy KM, és megkapod a bónuszt.![]()
Sok sikert mindenkinek
nekem eddig 1 jó tippem volt tegnap real miatt,reggeltem ezen a honlapon is és küldtem emailt is,menny idö amig megjön a bonusz?Primitive írta:Nekem 2 jó találatom van. Ma megraktam, hogy 3 vagy több gól lesz a Roma meccsen. Remélem bejönsocio66 írta:A mai szelvényem amolyan 'utolsó próbálkozás',teljesen 'random' választottam a meccseket.![]()
Temesvár-Anderlecht D
Lille-Genoa D
Celtic-Hamburg D
2006250 Ft
Más;
Insidenation-ön tegnap eltaláltam,hogy a Madrid szerzi az első gólt,így megvan a harmadik jó tippem is.
Primitive,Te hogy állsz?Lassan lehet így haladni, hogy ien kevés az európai sport, de azért így is lehet elérni sikereket
Még jó, hogy valamennyire az NHL-ben is otthon vagyok, bár inkább csak focit fogok játszani
Szerk.: van egy oldal ahova regelsz, és kapsz 5€ kezdő bónusztKATT
Regisztráció után, küldj egy e-mailt az info@meridianbet.com-ra, írd bele, hogy KM, és megkapod a bónuszt.![]()
Sok sikert mindenkinek
Nekem 2 jó találatom van. Ma megraktam, hogy 3 vagy több gól lesz a Roma meccsen. Remélem bejönsocio66 írta:A mai szelvényem amolyan 'utolsó próbálkozás',teljesen 'random' választottam a meccseket.![]()
Temesvár-Anderlecht D
Lille-Genoa D
Celtic-Hamburg D
2006250 Ft
Más;
Primitive,Te hogy állsz?
Eléggé kockázatos. a Steaua-Fenerbache mecsre én nem tettem volna. Simán benne van, h nyernek a románok akár 2 góllal is, de a forditottja is elképzelhető.robertfcb írta:Lazio - Vrreal H
Steaua - Fener H
Fulham - Roma V
500 - 6625
---------------
salzburg - levski H
Lazio - Vrreal H
Sheriff - twente V
500 - 2950
fcbarca0827 írta:De, akkor miért nem ott kérdezed, ahova ez tartozik? Például Csigrinszkij topikjában?ibra írta:(Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de megkérdezem.) Ki tud nekem egy jó Chygrynskiy-es képet küldeni? Nagyon boldog lennék.
Ide küldjétek: boroczlori@citromail.huEgyébként ezen az oldalon találsz jó dolgokat: katt
ibra írta:Le se tudod írni azt, hogy Chygynskiy. Te meg így írtad: Csigrinskij. BÉNA VAGY!
Ezek szerintem elég necces szelvények! A Steua-Fener megjósolhatatlan és szerintem a Fulham is jó lehet egy x-e a farkasok ellen. Sok sikert!robertfcb írta:Lazio - Vrreal H
Steaua - Fener H
Fulham - Roma V
500 - 6625
---------------
salzburg - levski H
Lazio - Vrreal H
Sheriff - twente V
500 - 2950
óó az enyém így nézett ki:socio66 írta:Gratulálok a Juventusnak,hogy egy nulla csapat ellen,a 69. perctől emberelőnyben játszva nem voltak képesek még egy nyamvadt gólt begyötörni.
bravó..
Gratulálok a Juventusnak,hogy egy nulla csapat ellen,a 69. perctől emberelőnyben játszva nem voltak képesek még egy nyamvadt gólt begyötörni.socio66 írta: Bordeaux-Bayern 2-3 gól
Juve-Maccabi 2-3 gól
Porto-Apoel 2-3 gól
Lazio-Villarreal H
2003280 HUF
fcbarca0827 írta:De, akkor miért nem ott kérdezed, ahova ez tartozik? Például Csigrinszkij topikjában?ibra írta:(Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de megkérdezem.) Ki tud nekem egy jó Chygrynskiy-es képet küldeni? Nagyon boldog lennék.
Ide küldjétek: boroczlori@citromail.huEgyébként ezen az oldalon találsz jó dolgokat: katt
Hogy ne legyek OFF:
Holnapra:
DVSC - Fiorentina D
FC Barcelona - Rubin Kazany (0-2) H
Inter - Kijev H
Olympiakosz - Standard Liege H
Le se tudod írni azt, hogy Chygynskiy. Te meg így írtad: Csigrinskij. BÉNA VAGY!
300 Ft6013 Ft
Bizony. Én pl a CSZKA győzelmére tippeltem.Shirocco írta:a tegnapra alapozva én nem biznék se Chelsea-be Mu-ba meg pláne nem...de sok szerencsételbandi írta:A mai napra egy nem sok pénzt hozó,de nagyjából nyerő szelvényem![]()
CSZKA-Man.Utd. V
Wolfsburg-Besiktas H
Juventus-Maccabi H. H
Chelsea-Atl.Madrid H
Porto-Apoel H
2001000