Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igy van. Valdes az elmúlt szezonban jobban teljesitett, mint Casillas. DE ettől függetlenül az én szememben Casillas a jobb.LG írta: Sztem az utóbbi egy évben Valdes jobban is teljesített, mint Casillas. Ettől függetlenül Casillas akkora név már, h sztem ha évekig formán kivül védene, akkor is ő lenne az első számú kapus Spanyolországban.
Sztem az utóbbi egy évben Valdes jobban is teljesített, mint Casillas. Ettől függetlenül Casillas akkora név már, h sztem ha évekig formán kivül védene, akkor is ő lenne az első számú kapus Spanyolországban.barca99 írta:Szeretem ez a felsőbbrendűséget. Valdes akármit csinál, ő a kapusok legalja, a leggyengébb pont, Casillas hibázhat akárhanyszor, mert Ő CASILLAS, NEM ÉRTED??PEEtör írta:1.A két embert még csak ne is hasonlítsuk össze.
2.Azt se, hogy mit tettek a klubcsapatukért az évek során.
Szerk.:ettöl függetlenül botrányos amit Casillas művel az alapvonalat kivéve.
Lassan fel kellene ébredni srácok, és észrevenni, hogy a szakadék évek alatt igazán összement.
Szeretem ez a felsőbbrendűséget. Valdes akármit csinál, ő a kapusok legalja, a leggyengébb pont, Casillas hibázhat akárhanyszor, mert Ő CASILLAS, NEM ÉRTED??PEEtör írta:1.A két embert még csak ne is hasonlítsuk össze.
2.Azt se, hogy mit tettek a klubcsapatukért az évek során.
Szerk.:ettöl függetlenül botrányos amit Casillas művel az alapvonalat kivéve.
Csupán kiváncsiságból kérdezem hogy ezt miből gondolod?messi70 írta:De minket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raul kapta...abraka írta:Azt láttátok Ronaldinho mekkora fülest levágott hátulról valamelyik madridistának, amikor kialakult a balhé a végén Thiago Silva meg nem adott fejes góljánál??Amikor Nesta kakaskodik a bíróval.
Na ez fentlesz a jutubon az tuti
A sörömfcjoc írta:amúgy tudjuk melyik a legszebb öröm.. Very Happy
te miről beszélsz ?marci. írta:Én kérek elnézést,ha ezzel megsértek valakit.Ne is haragudj de nem bírtad ki mi?
Ha ez itt menő ,hogy szarrrá hordjuk más csapatát ,akkor ok.
Sorry!
Azért had engedtessék már meg neki... Ne is haragudj de nem bírtad ki mi?marci. írta:Azért Barca győzelemnek is szoktál örülni ,remélem..Hála a jó Istennek hogy kikapott a real minél többször érnek labdához a játékosaik, annál jobban utálom őket
köszönöm az AC MILAN-nak ezt az estét.
leírom már az eredményt aki még esetleg nem tudná..
real 2:3 AC MILAN
Amúgy meg kár mocskolódni,szerintem tegnap 1 madridista se jött át.Igaz ,a ti forumotok,csak lehetne sokkal szolidabban is kárörvendeni!
Sztem a Milán lényegesen jobban játszott a gólja után. Az tény, hogy nem volt benne a játékukban egy gól, de az után elég veszélyesek lettek, szép támadásokat vezettek, bevállalták a cseleket, mind ezt gyorsan és hatékonyan. Ehhez hozzájön még Pato remek teljesítménye, aki idén még sok meccset fog nyerni a Milánnak.ferninho írta:a realtól meg egy 11-est...Azon kívül még láthatsz 2 nem kis potya gólt. Ez ilyen meccs volt. És akkor még egy szabályos gólt el is vettek a Milantól a végén.
de szvsz a szerencsésebb csapat nyert.
a milan is meg a real is 1 kalap kaki volt és a milan szerencsésebb volt.
az első félidőben el kellett volna dönteni...