lionel10M írta:
Egyetértek veled is. Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy válogtottban, vagy klubszinten dönt el meccseket. Igaz, hogy ő a legjobb, de könyörgöm még csak 22 éves. Nagyon fiatal, és az az igazság, hogy kevés ember az, aki ilyen fiatalon húzóember egy válogatottban. Nagyon érzékeny lelkületű. Sok nyilatkozatot olvasok tőle, és abból is látom.
Azt kell mondjam, hogíy a sajtó nagyon hibás abban, amit Leoval tesz. Miért kell egy 22 éves "kölyköt" ekkora tehernek kitenni?
Biztos vagyok benne, hogy rendezni fogja a sorait. A társai remélem, segítenek neki. Ibra adhatna a lelkiejéből neki. Nagyon tetszett, hogy a társai megvédték. alve, Valdez, Ibra. Ibra jó fej volt, hívta a svéd válogatottba.
Szerintem túl is vállalta magát, mert a Barcában is sok meccse van, ráadásul a rengeteget kell utaznia. A szíve húzza, hogy argentin mezben játszon.
Vamos Leo!!!!!
Az igaz,h a sajtónak nagyon nagy szerepe van a dolgoknak,de ez sztem pár tíz éve már nem újdonság.
Minél jobban teljesít vki,annál inkább vetik górcső alá,egyre élesebb szemmel figyelik és sokkal kritikusabban szemlélik.Talán nem csak Messiről olvasol cikkeket,így gondolom tisztában vagy ezzel.És nem fognak attól kíméletesebben bánni vele,mert x vagy y éves.
Esetenként még fiatalabban is szárnyra kapnak playák,akiket kiemelten kezel a média.Pozitív és negatív értelemben is.
A világ legjobbjainak ezzel együtt kell tudni élni,nem csak futballban,hanem mindenhol.Ez is velejárója a világsztárságnak,tudni kell kezelni.Én ezt persze könnyen írom,mert ez a veszély engem nem fenyeget

De ő napi szinten közszereplője a médiának,szokhatja a hírverést maga körül.Az más kérdés,h ezúttal nem éppen pozitív hangvételben írnak róla,de sajna ez is a része.Nem ez lesz az utolsó eset,h megtalálják,ezt látatlanban garantálom.
Fel kell dolgoznia ezt,mert könyörtelen hiénák a firkászok,nekik nem számít,h ki kerül a tolluk célkeresztjébe.
Elő kell rukkolni a jobbik formával,h elkussoltassa őket és kész.Ő maga is sokat tud tenni azért,h ne kritizálják.Igaz,ez az argentín eset kicsit más tészta (mint írtam,emiatt első körben nem őt kéne megtalálni),de le fog csillapodni a bugi hamarosan.