balazsfoci írta:Kinga: Ne haragudj de ez amit te csinálsz az nem normális... Vagy szerelmes vagy belé, vagy nagyon szőke. Nem érted meg hogy senki nem útálja Messit, csak mindenki az objektivitás lencséjén át látja azt hogy most völgyben van. A másik az hogy sztem a csapatról nem kellene még kijelenteni hogy hullámvölgy, ugyanis az elmúlt két meccs alapján ez sztem elhamarkodott lenne. Ha majd 5 meccs múlva is gyengélkedik a Barca ahogy Leonál fennáll (Ezt csak POÉNBÓL írtam hogy Kingát egye az ideg).
Vigyázz, mert komolyan veszi!
@Kinga! Kicsit tényleg sok, sőt zavaró, hogy mindig csak vele kapcsolatban írsz, ami önmagában nem is lenne rossz, csak mindig megvéded és dicsőíted, és nem szólsz igazából hozzá érdemben a dolgokhoz, tudjuk, hogy mit gondolsz, mindig ugyanazt mondod. Nekem ez a fórum több dolog miatt tetszik nagyon: normális stílusban lehet véleményt cserélni és vannak igen értelmes emberek, akikkel "magasabb szintű" kommunikációt lehet folytatni, mert olyan véleményük van, ami érdemleges, nem csak annyi, hogy "Ne bántsátok, mert jó ő igazából, meg csak fáradt szegény."
Elnézést a modiktól, hogy ilyennel "szennyeztem" a fórumot.
Ha valaki unja a Kinga-kiosztása részt, akkor csk ezt olvassa!
Sajnos tényleg nincs most a toppon, szétesett fejben, sztem megviselhette az, ami Argentínával történt, amit megfűszerezett a saját gyenge teljesítménye. Sztem egy nap pihenő jól jönne neki, meg egy jó kis beszélgetés Peppel, hogy rendbe rakja.
Az akarásával amúgy nincs baj, mert hajt, csak nem jön össze, mintha a helyezkedése is romlott volna valamelyest, ami túl sokat számít. Aztán sokat önző (többet a kelleténél) és ez sokszor rosszul hat a csapat játékára, nem beszélve arról, hogyha valaki sokat cipeli a a labdát akkor előbb-utóbb lerúgják, ami sose kellemes. Szerintem rendbe fog ő jönni, hisz képes jól játszani, már bizonyította számtalanszor, attól függetlenül most hullámvölgyben van, elég komolyan, amit a csapat is megérez.