Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
chi omega
Entrenador del Barça

2009.10.25. 23:16:05

emberek

7 meccs, 6 gól+4 gólpassz.

ha nem lett volna ez a maradonás áskálódás, meg nem játszana végig minden meccset 3-4 naponta, szó nem érné a formáját.

szálljon le róla mindenki, ma is remekül játszott, mentálisan nincs a legjobb állapotban, ez sajnos érezhető, de jó lesz. így is volt egy csomó helyzete (és mindegyik kialakításáért nagyon sokat tett), szuper labdái, cselei.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.25. 23:13:08

Ma már az igazi Messit láthattuk, bár még hiányzott onnan mellőle Dani, de ez majd megoldódik. :D Kezdenek megint bejönni a cselei, gyorsul, elkezdte felvenni a ritmust, többet passzol és a szerelései is visszatértek, nagyon sokszor szerez labdát elöl, a legjobban védekező támadónk volt már tavaly is Eto'o ide, Eto'o oda. :D Következő meccsen remélem duplázik, és ad egy gólpasszt és ő lesz a meccs embere. :D

Szerk.: 1000. hsz!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.25. 23:02:20

olyan fura ilyesmiket olvasni.."régi formáját" milyen régit? mintha hónapok óta nem lenne önmaga.

persze ő maga tette magasra a mércét,de azért nem kell 1-2 nem olyan magas színvonalú teljesítmény miatt már ilyesmiket írni.

persze lehet csak nekem furcsák ezek a jelzők, én valahogy nem érzek itt se új,se régi dolgokat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2009.10.25. 22:59:27

Jótt tett neki a gól..érzem, hogy most vissza nyeri a hetekkel ezelötti formáját ( :twisted: ) !
A közönség is végig bíztatta!
VIVA LA PULGA! :wink: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.10.25. 23:19:34-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ziipp
Capitá del Barça

2009.10.25. 22:57:30

Kicsit egykedvűnek láttam a gólja után. Már nem a régi, gyermekien gondtalan Messit láttuk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.25. 22:42:54

Nagyon örülök a góljának!

Nem azért,mert tartanék tőle,h gödörben van, ez butaság. mindenkinek van 1-2 meccs ami nem annyira sikerül, tavaly is volt, idén is volt,és majd lesz is. ettől még a szezon legnagyobb részében varázsol,hasznára van a csapatnak,és zseniális.

azért örültem,mert azok a szánalmas argentin újságok,na meg újságírók talán nem folytatják a hülyeségeiket...

ma is volt egy nagy helyzete,ott nagyon sajnáltam,h nem ment be,jobb ez így,h lőtt egy gólt, nem lehet neki könnyű,h saját hazája médiája lehordja (nem tudom miért jó ez nekik), egy gól mindig jól jön ilyenkor.

de megnyugtat az,h Pep,és a társai tuti megmondják neki,h ne foglalkozzon azokkal a dolgokkal.

Így tovább Leo!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lionel10M
Barça B

2009.10.25. 12:48:24

Aranyos ez a reklám Messivel. A vége különösen tetszett. Mikor megkérdezték, hogy melyik ország nyert legtöbbször VB-t, és Messi azt válaszolja, hoy Brazília. Héj, jelenleg / egyenlőre. "Hey, por ahora."

Ha játszik ma Messi, remélem gólt lő,mert az hiányzik neki. Szerdán biztos nem fog játszani, pihenője lesz. Leonak össze kell szednie magát, mert a csapatnak szüksége van rá. Brutális ez a szezon.

Argentínában is ez hiányzott neki. Remélem, november 14-én végre argentin mezben is gólt lő.

Azt gondolom, hogy sok Leonak az, hogy mikor rengeteg Barca meccse van, akkor argentin mezben is játszania kell. 10 óra oda utazás, 10 vissza, akkor az időeltolódás.

Amikor az u 20-as VB, meg az olimpia volt, akkor nem voltak Barca meccsek.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.24. 10:12:26

Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.22. 21:37:32

Peace@Love :D Ebből látszik hogy minden problémát meglehetet itt oldani :D
Eurobarca fórum powwa 8) :D Am sztem is az kénne Messinek 1-2 meccs pihi , fejben rakja rende Pep és újbol villógni fog a srác :D
Visca El Barca
Kép
abraka
Jugador del Barça

2009.10.22. 21:19:40

lionel10M írta:
palesz77 írta:Előre bocs, off lesz:
Most azokhoz szólok, akik közönséges stílusban írtak vissza lionel10M-nek. Igen, mindenkinek feltűnt, hogy Messifan. És valóban néha túlzásba viszi a dolgot, és a szimpla kritikát is sértésnek veszi elsőre, de érdekes, hogy én normálisan tudtam vele eszmét cserélni... Emberek, válogassuk meg a szavaink és a stílusunk!! Én elhiszem, hogy mindenkinek nagyon kell a HSZ gyártás, de azért amikor már a 10. ember írja be hogy: "Kinga te mekkora Messifan vagy, állj már le..."stb.stb. akkor az már a többieket kezdi el idegesíteni. Gondolom mindenkinek van kedvence, és azzal kicsit elnézőbb. lionel10M - Kinga - valóban kicsit túlzásokba esik néha, de ezen nem kéne 3 napig lovagolni. Már unom, hogyha a Messi topicot látom, tudom, hogy róla lesz szó. Már rég vége lenne az egésznek, ha nem írná be minden túlbuzgó fórumer, hogy Kinga mekkora Messifan és hagyja már abba - akinek nem inge, ne vegye magára. Ennyit akartam mondani, jöhetnek a fikázó HSZ-ek, nem érdekel, de nem kéne mindig mindenkinek a tömeget követni, és azért, mert valakit cikiznek még neki is "belerúgni egyet" - szintén akinek nem inge...

Köszönöm, hogy elolvastad, előbb értelmezd, fogd fel, és aztán válaszolj ha muszájnak érzed, de inkább Messiről beszéljünk ezek után. :wink:
Köszönöm, hogy ezeket a sorokat leírtad. igyekszem visszafogni magam.
Mindkettőtök írására a válasz:
Helyes! Csináljátok azt, akkor semmi gond nem lesz.
Elvégre egy csapatért szurkolunk itt.
Peace és béke.
Messi meg a csapat pedig húzza be a fontos célokat a szezonban.
Kép
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 20:36:02

palesz77 írta:Előre bocs, off lesz:
Most azokhoz szólok, akik közönséges stílusban írtak vissza lionel10M-nek. Igen, mindenkinek feltűnt, hogy Messifan. És valóban néha túlzásba viszi a dolgot, és a szimpla kritikát is sértésnek veszi elsőre, de érdekes, hogy én normálisan tudtam vele eszmét cserélni... Emberek, válogassuk meg a szavaink és a stílusunk!! Én elhiszem, hogy mindenkinek nagyon kell a HSZ gyártás, de azért amikor már a 10. ember írja be hogy: "Kinga te mekkora Messifan vagy, állj már le..."stb.stb. akkor az már a többieket kezdi el idegesíteni. Gondolom mindenkinek van kedvence, és azzal kicsit elnézőbb. lionel10M - Kinga - valóban kicsit túlzásokba esik néha, de ezen nem kéne 3 napig lovagolni. Már unom, hogyha a Messi topicot látom, tudom, hogy róla lesz szó. Már rég vége lenne az egésznek, ha nem írná be minden túlbuzgó fórumer, hogy Kinga mekkora Messifan és hagyja már abba - akinek nem inge, ne vegye magára. Ennyit akartam mondani, jöhetnek a fikázó HSZ-ek, nem érdekel, de nem kéne mindig mindenkinek a tömeget követni, és azért, mert valakit cikiznek még neki is "belerúgni egyet" - szintén akinek nem inge...

Köszönöm, hogy elolvastad, előbb értelmezd, fogd fel, és aztán válaszolj ha muszájnak érzed, de inkább Messiről beszéljünk ezek után. :wink:
Köszönöm, hogy ezeket a sorokat leírtad. igyekszem visszafogni magam.
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 20:33:39

palesz77 írta:
lionel10M írta:Nem sértődöm meg. Ha Messi olyan önző lenne, akkor hogy tudott Ibra annyi gólt rúgni? Ibrának 3 négy gólpasszt adott. Megbontotta Pep a támadóegységet, és lehet, igazad van,keresi magát, megpróbálja megoldani a feladatot, hogy gólt szerezzen. pepnek kéne összerázni a támadóalagzatot. Amúgy, ha Leót önzőnek tartod, akkor mi van Robbennel? Hidd el Iniesta is többet passzolhatna. Van, anikor Messi nem is tud kinek passzolni. Nem egyszer volt olyan, egyébként, hogy rálőhette volna, de társnak adta. Nagyon jó csapatjtékos lett Messiből, ami Pepnek és Maradonának köszönhető. 2008-ban Messiről szóló kritikája hatott Leora.

Amúgy Messi volt az, aki Ibrának sokat segített. Leo volt, aki felnőtt a feladathoz.
Robben a világ egyik legönzőbb játékosa, de nemtudom hogy jön Messihez :D Amúgy való igaz, hogy Messi az, aki Ibrát belendítette, de ezért Ibra is adott Messinek már néhány gólpasszt(még a nem is rúgta be mindet) De érzésem szerint az a baj, hogy nem a szélen játszik. Mindig középen futkos. Így Alves se olyan jó, és ő sem. Remélem mostantól majd nem Ibra lesz a balszélen(Kazany ellen sokszor volt ő), hanem Messi végig. És akkor kicsiLeo visszatérhetne. Még annyit, hogy Ini valóban néha túlcselezi magát, de Messi többször. Ezért írtam ezt a példát, mert hasolnó a stílusuk. Nem azt mondom, hogy sose cselezzen!! Isten őrizz, csak csinlja. De mértékkel! És lássa meg a társakat mégjobban. A Seattle ellen játszott veszettül jól, amikor mélységi indításokat is csinált, és nem cselezte túl magát. Tudom, hogy az ellenfelek nehezebbek, csak azért írtam, hogy olyan felfogásban kéne mindig játszania csel-passz arányban :wink:
Robben az önzőségről jutott eszembe. Ő bizony nagyon sokszor az. Sosem láttam passzolni, és mindent maga akart megoldani. Messinél én sem szeretem, ha középen játszik, de volt mikor nagyon bejött. PL: Real ellen.

Alvesnek is hiányzik. Gondolom, azért játszatják ott, hogy ne legyen átlátszó az ellenfélnek, hogy már megint ott van jobb oldalt. Olyat is olvastam, hogy Messiből rengeteg erőt vett ki a meccsek alatti párharc. PL: Egy chelsea ellen. Ezt azért nem értem, mert ott is rengeteget kell harcoljon. Meg fogja biztosan megint találni magát, meg azt is, hogy mennyit cselezzen.

Sajnos a támadósorunkat megbontotta Pep, és ez Messinél is látszik.

Köszönöm.

Meg mondom őszíntén, hogy igazából nem szeretek kritizálni, csak ritkán teszem, mert mindenki hibázhat. Aki nem dolgozik, az nem hibázik.
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 20:21:04

abraka írta:
lionel10M írta:Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.
Most már hagyd abba a provokálást!!!
Te nem veszed észre magad, öcsi?

Ha már huszan mondják neked, akkor csak benned van a bibi, nem gondolod? Ne ess neki azoknak, akik természetes módon egy Barca fórumon, a csapat érdekeit tartják a legfontosabbnak. Ha te csak Messi fannak tartod magad, akkor menj egy csak Messivel foglalkozó fórumra, ott sose mondanak rosszat róla gondolom, de ha szereted a Barcát, akkor meg fogadd el szurkolótársaid véleményét, válaszát, és kicsit értsd is meg, hogy valójában mit is akarnak neked mondani...

Messi megint tündöklő fényében fog ragyogni, de most kicsit hullámvölgyben van, majd átmegy rajta. Nyugi.
Előszöris. Nem vagyok öcsi. Másodszor. Ezt a hangot velem szemben gyorsan felejtsd el. Ki vagy te, hogy így lehordj? OLVASD EL A KORÁBBI ÜZENETEIMET!! AZ ÖSSZESET!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.22. 19:09:21

Előre bocs, off lesz:

abraka
Jugador del Barça

2009.10.22. 18:57:38

lionel10M írta:Bányász! Nincs igazad. Messi nem ezt érdemli. Te is kezded? Idióta argentínok!!!!!Egy játékos van az argentin csapatban?? Nagyon nagy a nyomás Messin. Ki is van borulva. Messi csak 22 éves. Fantasztikus focista, és tett le annyit az asztalra, hogy ne így beszéljenek róla.
Most már hagyd abba a provokálást!!!
Te nem veszed észre magad, öcsi?

Ha már huszan mondják neked, akkor csak benned van a bibi, nem gondolod? Ne ess neki azoknak, akik természetes módon egy Barca fórumon, a csapat érdekeit tartják a legfontosabbnak. Ha te csak Messi fannak tartod magad, akkor menj egy csak Messivel foglalkozó fórumra, ott sose mondanak rosszat róla gondolom, de ha szereted a Barcát, akkor meg fogadd el szurkolótársaid véleményét, válaszát, és kicsit értsd is meg, hogy valójában mit is akarnak neked mondani...

Messi megint tündöklő fényében fog ragyogni, de most kicsit hullámvölgyben van, majd átmegy rajta. Nyugi.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.22. 18:16:50

Kinga nem rosszbol, de olvasd vissza miket írtál csak ennyit mondok és téll nem rosszbol. Annyira véded tulságossan elfogult vagy vele , remélem nem haragszol :D
Visca El Barca
Kép
palesz77

2009.10.22. 18:14:10

lionel10M írta:Nem sértődöm meg. Ha Messi olyan önző lenne, akkor hogy tudott Ibra annyi gólt rúgni? Ibrának 3 négy gólpasszt adott. Megbontotta Pep a támadóegységet, és lehet, igazad van,keresi magát, megpróbálja megoldani a feladatot, hogy gólt szerezzen. pepnek kéne összerázni a támadóalagzatot. Amúgy, ha Leót önzőnek tartod, akkor mi van Robbennel? Hidd el Iniesta is többet passzolhatna. Van, anikor Messi nem is tud kinek passzolni. Nem egyszer volt olyan, egyébként, hogy rálőhette volna, de társnak adta. Nagyon jó csapatjtékos lett Messiből, ami Pepnek és Maradonának köszönhető. 2008-ban Messiről szóló kritikája hatott Leora.

Amúgy Messi volt az, aki Ibrának sokat segített. Leo volt, aki felnőtt a feladathoz.
Robben a világ egyik legönzőbb játékosa, de nemtudom hogy jön Messihez :D Amúgy való igaz, hogy Messi az, aki Ibrát belendítette, de ezért Ibra is adott Messinek már néhány gólpasszt(még a nem is rúgta be mindet) De érzésem szerint az a baj, hogy nem a szélen játszik. Mindig középen futkos. Így Alves se olyan jó, és ő sem. Remélem mostantól majd nem Ibra lesz a balszélen(Kazany ellen sokszor volt ő), hanem Messi végig. És akkor kicsiLeo visszatérhetne. Még annyit, hogy Ini valóban néha túlcselezi magát, de Messi többször. Ezért írtam ezt a példát, mert hasolnó a stílusuk. Nem azt mondom, hogy sose cselezzen!! Isten őrizz, csak csinlja. De mértékkel! És lássa meg a társakat mégjobban. A Seattle ellen játszott veszettül jól, amikor mélységi indításokat is csinált, és nem cselezte túl magát. Tudom, hogy az ellenfelek nehezebbek, csak azért írtam, hogy olyan felfogásban kéne mindig játszania csel-passz arányban :wink:
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 17:45:55

palesz77 írta:Kinga:
Nem kötözködök, szóval ne kezd el sértődötten válaszolni, olvasd el, aztán értelmezd, aztán reagálj!!! Te máshogy látod Messit, mint mi. Ez van, velem is van ez így néhány játékosnál. De!! észrevehetnéd legalább, hogy ezt teszed. Az, hogy "nem önző, csak gólt akar szerezni" rész erre utal. Igen, néha Pedro és Bojan is önző, csak ők nem annyiszor. Amúgy amellett, hogy Messi önző, jobban tartja a labdát, mint a többiek, ezért nem feltűnő számodra gondolom!(velem is így van, ha pl Quaresma játszik. úgy érzem, hogy tök jól játszott, közben mindenki szerint pancser volt...) De akkoris néha passzolnia kéne, cselezés helyett. Ilyen a Barcafoci. Én is ismerek olyan embert, aki eszméletlenül jól tolja, csak passzolni nem tud. Múltkor csúnyán ki is kaptak tőlünk, mert mi végig kényszerítőztük a pályát... És a Barca is ilyen. Nem azt mondom, hogy nem illik ide!!! Nehogy ilyet hozz ki belőle. Illik ő ide, csak pl Iniesta átlagban többször tudja, hogy mikor passzoljon és ne cselezzen. Ez néha bejön, néha nem. De erre kéne Messinek most megint rájönnie, mert egyenlőre keresi önmagát. Ez van. Mostanában sokszor van olyan, hogy egy jó ütempassz helyett inkább cselez, hogy "gólt lóhessen", ami biztos jó egy MU-ban, de itt játszani kell többet. (mindemellett itt is kiemelkedik, csak az összjátékban mostanában nem)
Ennyi lenne, ez nem is csak Kingának szólt, hanem ez a véleményem Messiről mostanában. De még mindig az egyik legobb ha nem a legjobb focista akit valaha is láttam!
Nem sértődöm meg. Ha Messi olyan önző lenne, akkor hogy tudott Ibra annyi gólt rúgni? Ibrának 3 négy gólpasszt adott. Megbontotta Pep a támadóegységet, és lehet, igazad van,keresi magát, megpróbálja megoldani a feladatot, hogy gólt szerezzen. pepnek kéne összerázni a támadóalagzatot. Amúgy, ha Leót önzőnek tartod, akkor mi van Robbennel? Hidd el Iniesta is többet passzolhatna. Van, anikor Messi nem is tud kinek passzolni. Nem egyszer volt olyan, egyébként, hogy rálőhette volna, de társnak adta. Nagyon jó csapatjtékos lett Messiből, ami Pepnek és Maradonának köszönhető. 2008-ban Messiről szóló kritikája hatott Leora.

palesz77

2009.10.22. 17:35:03

Kinga:
Nem kötözködök, szóval ne kezd el sértődötten válaszolni, olvasd el, aztán értelmezd, aztán reagálj!!! Te máshogy látod Messit, mint mi. Ez van, velem is van ez így néhány játékosnál. De!! észrevehetnéd legalább, hogy ezt teszed. Az, hogy "nem önző, csak gólt akar szerezni" rész erre utal. Igen, néha Pedro és Bojan is önző, csak ők nem annyiszor. Amúgy amellett, hogy Messi önző, jobban tartja a labdát, mint a többiek, ezért nem feltűnő számodra gondolom!(velem is így van, ha pl Quaresma játszik. úgy érzem, hogy tök jól játszott, közben mindenki szerint pancser volt...) De akkoris néha passzolnia kéne, cselezés helyett. Ilyen a Barcafoci. Én is ismerek olyan embert, aki eszméletlenül jól tolja, csak passzolni nem tud. Múltkor csúnyán ki is kaptak tőlünk, mert mi végig kényszerítőztük a pályát... És a Barca is ilyen. Nem azt mondom, hogy nem illik ide!!! Nehogy ilyet hozz ki belőle. Illik ő ide, csak pl Iniesta átlagban többször tudja, hogy mikor passzoljon és ne cselezzen. Ez néha bejön, néha nem. De erre kéne Messinek most megint rájönnie, mert egyenlőre keresi önmagát. Ez van. Mostanában sokszor van olyan, hogy egy jó ütempassz helyett inkább cselez, hogy "gólt lóhessen", ami biztos jó egy MU-ban, de itt játszani kell többet. (mindemellett itt is kiemelkedik, csak az összjátékban mostanában nem)
Ennyi lenne, ez nem is csak Kingának szólt, hanem ez a véleményem Messiről mostanában. De még mindig az egyik legobb ha nem a legjobb focista akit valaha is láttam!
lionel10M
Barça B

2009.10.22. 17:08:42

AMÍG NEM OLVASSÁTOK EL, AMIKET ÍRTAM, ADDIG LE LEHET RÓLAM SZÁLLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Békén lehet engem is hagyni, mert jó hogy nem küldtök el melegebb éghajlatra. Eddig nem írtam, de most már igencsak bunkó velem pár ember.

Senkit sem szeretek igazából kritizálni, és csak ritkán teszem meg. Ne gondoljátok, hogy nem látom, Messi hogy játszik.

Változatlanul azt írom, hogy a srác nem önző, csak gólt próbál szerezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az egyik legjobb csapatjátékjos. Iniesta Pedro, Bojan is önző, ha már itt tartunk. Szerintem, hagyjuk abba, mert ti nem figyeltek arra, amit írok.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.10.22. 16:53:40

balazsfoci írta:Kinga: Ne haragudj de ez amit te csinálsz az nem normális... Vagy szerelmes vagy belé, vagy nagyon szőke. Nem érted meg hogy senki nem útálja Messit, csak mindenki az objektivitás lencséjén át látja azt hogy most völgyben van. A másik az hogy sztem a csapatról nem kellene még kijelenteni hogy hullámvölgy, ugyanis az elmúlt két meccs alapján ez sztem elhamarkodott lenne. Ha majd 5 meccs múlva is gyengélkedik a Barca ahogy Leonál fennáll (Ezt csak POÉNBÓL írtam hogy Kingát egye az ideg).
Vigyázz, mert komolyan veszi! :lol:

@Kinga! Kicsit tényleg sok, sőt zavaró, hogy mindig csak vele kapcsolatban írsz, ami önmagában nem is lenne rossz, csak mindig megvéded és dicsőíted, és nem szólsz igazából hozzá érdemben a dolgokhoz, tudjuk, hogy mit gondolsz, mindig ugyanazt mondod. Nekem ez a fórum több dolog miatt tetszik nagyon: normális stílusban lehet véleményt cserélni és vannak igen értelmes emberek, akikkel "magasabb szintű" kommunikációt lehet folytatni, mert olyan véleményük van, ami érdemleges, nem csak annyi, hogy "Ne bántsátok, mert jó ő igazából, meg csak fáradt szegény."

Elnézést a modiktól, hogy ilyennel "szennyeztem" a fórumot.

Ha valaki unja a Kinga-kiosztása részt, akkor csk ezt olvassa! :D

Sajnos tényleg nincs most a toppon, szétesett fejben, sztem megviselhette az, ami Argentínával történt, amit megfűszerezett a saját gyenge teljesítménye. Sztem egy nap pihenő jól jönne neki, meg egy jó kis beszélgetés Peppel, hogy rendbe rakja. :)
Az akarásával amúgy nincs baj, mert hajt, csak nem jön össze, mintha a helyezkedése is romlott volna valamelyest, ami túl sokat számít. Aztán sokat önző (többet a kelleténél) és ez sokszor rosszul hat a csapat játékára, nem beszélve arról, hogyha valaki sokat cipeli a a labdát akkor előbb-utóbb lerúgják, ami sose kellemes. Szerintem rendbe fog ő jönni, hisz képes jól játszani, már bizonyította számtalanszor, attól függetlenül most hullámvölgyben van, elég komolyan, amit a csapat is megérez.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.10.22. 16:23:27

Kinga: Ne haragudj de ez amit te csinálsz az nem normális... Vagy szerelmes vagy belé, vagy nagyon szőke. Nem érted meg hogy senki nem útálja Messit, csak mindenki az objektivitás lencséjén át látja azt hogy most völgyben van. A másik az hogy sztem a csapatról nem kellene még kijelenteni hogy hullámvölgy, ugyanis az elmúlt két meccs alapján ez sztem elhamarkodott lenne. Ha majd 5 meccs múlva is gyengélkedik a Barca ahogy Leonál fennáll (Ezt csak POÉNBÓL írtam hogy Kingát egye az ideg).
FC Katalónia
Barça C

2009.10.22. 15:55:23

redmiller írta:
FC Katalónia írta:Lehet egyedül vagyok, de én Messit pihentetném, nem is csak azért mert nincs nagy formában, hanem mert nagyon fáratt lehet, na de majd meglátjuk. :)
Egy kérdés: kit raknál be helyette?
Sajnos a padon - talán Bojan kívétel - nincs megfelelő csere. Pláne, hogy Henry sérült...
Így állnék fel: Valdes, Puyol, Piqué, Marquez(ha Csigri 100%-os, akkor Ő), Maxwell, Xavi, Yaya Touré, Keita, Iniesta, Ibrahimovic, Pedro.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.10.22. 15:32:57

FC Katalónia írta:Lehet egyedül vagyok, de én Messit pihentetném, nem is csak azért mert nincs nagy formában, hanem mert nagyon fáratt lehet, na de majd meglátjuk. :)
Egy kérdés: kit raknál be helyette?
Sajnos a padon - talán Bojan kívétel - nincs megfelelő csere. Pláne, hogy Henry sérült...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
FC Katalónia
Barça C

2009.10.22. 15:26:32

Lehet egyedül vagyok, de én Messit pihentetném, nem is csak azért mert nincs nagy formában, hanem mert nagyon fáratt lehet, na de majd meglátjuk. :)
Válasz küldése