2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha egy-két játékos nem látja be azt, hogy gürizni kell az eredményért, akkor nem lesz változás. Saját véleményem, a tavalyi Madrid akarati tényezőkben felülmúlja az ideit.ferninho írta:higuain,benzema,nistelrooy,céronaldo,lassana diarra (lass családi okok miatt nem játszott, ha jól tudom hazautazott). le van sérülve az egész támadósorunk....semmi más nem történt, cca ugyanaz, mint amikor mi Messi, Ibra nélkül állunk fel!
őszintén megmondom, nem hittem el a kezdeteket látva, hogy így meg lehet majd fogni a Madridot!
de vmi szánalmas volt akkor is az a tegnapi valami....mert foci az nem volt...
Szia Tamás!ElBartimaeus írta:Hát most nem mentette meg a csapatot egy sztár villanása. Csak ennyi történt. A játék ugyanolyan rossz volt sztem, talán kicsit rosszabb, mint eddig. De azt tudtuk, hogy valahogy így fog kezdődni, tehát én még nem írnám le a Madridot. Azzal, hogy sokat nyertek az elején megtévesztették a szurkolókat, sőt mindenkit, mert nagyon gyenge ellenfelek voltak, amiket szépen be is húztak, de csapatként még nem voltak erősek, viszont a sztárok elintézték. Ha januárban is hasonlóan gyenge produkciót fognak mutatni, akkor már lehet rossz csapatról beszélni, egyelőre csak összeszokatlanról...
Ennyire jók azért nem vagyunkmess2009 írta:semmi más nem történt, cca ugyanaz, mint amikor mi Messi, Ibra nélkül állunk fel!
őszintén megmondom, nem hittem el a kezdeteket látva, hogy így meg lehet majd fogni a Madridot!
még az is megfordul a fejemben, látva hogy a Barca is mit csinált az almúlt fordulókban, hogy talán szándékosan vettek vissza a bajnokság érdekesebbé tétele érdekében?! (egy kis összeesküvés elmélet)
higuain,benzema,nistelrooy,céronaldo,lassana diarra (lass családi okok miatt nem játszott, ha jól tudom hazautazott). le van sérülve az egész támadósorunk....semmi más nem történt, cca ugyanaz, mint amikor mi Messi, Ibra nélkül állunk fel!
LOL, te minden fórumba írni akarsz valami hülyaséget...mess2009 írta:semmi más nem történt, cca ugyanaz, mint amikor mi Messi, Ibra nélkül állunk fel!
még az is megfordul a fejemben, látva hogy a Barca is mit csinált az almúlt fordulókban, hogy talán szándékosan vettek vissza a bajnokság érdekesebbé tétele érdekében?! (egy kis összeesküvés elmélet)
mess2009 írta:semmi más nem történt, cca ugyanaz, mint amikor mi Messi, Ibra nélkül állunk fel!
Miért, talán kényszerítették, h írja alá a szerződést? Nem hinném, h úgy kéne őt beállítani, mint egy áldozati bárányt. A másik dolog meg, h annyira nem profi, mert az Aranylabda óta nem tud olyan magas szinten játszani.Bár Kaká-t megértem,hiszen azt hiszem azzal mindenki tisztában van,hogy ő nem akarta ezt a váltást,és noha van akkora profi,hogy Madridban is magas szinten fog játszani,azért ez már nem ugyanaz számára.
Természetesen egy vereség után élesebben fogalmaz az ember,mint egyébként,de azért ebben nagy igazság van.egy madridista írta:A Realban mindenki elfelejt focizni. Szánalom ez a klub. Gerrard ne jöjjön, egy labdát nem tudna itt átvenni.
Ó egyem a szívét.
Remélem az írás mennyisége és az olvasás nem függ össze. És nem fél év múlva reagálsz.ReggieHammond írta:...
??Szóval még el sem kezdődött a szezon máris új edző után rinyáltok.
Gratulálok....
Ja, ehhez még csak valami. összességében persze ezerszer jobban értenek a hivatásos edzők a focihoz, ez nem kérdés, de azért egy-egy kérdésekben elég gyakran lőnek mellé a legnagyobbak is.Tehát a következő edzők, személyek nem értenek a focihoz: