Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ez nem jó! Amikor rámegyek a linkre, rendesen be is ohzza az oldalt, de a "több magyar"-t már nem hozza be, csak egy üres fehér lap található!: (Rikinho20 írta:http://nyoves-digitv.webs.com/barcafan0911 írta:Néhány elvárás a mérkőzéstől:
- Messi lőjön gólt, kell ez most neki.
- Bojan kezdjen.
- Pedro ne játsszon (akkor talán újra szép focit látunk majd.)
- És természetesen NYERJÜNK.![]()
Más: Egyszer nyáron valaki belinkelt egy oldalt amin a sport1-et lehetett nézni. Valaki megtenné még egyszer?
itt bal oldalon menj a "több magyar"-ra, aztán ott lesz a sport 1 is...
http://nyoves-digitv.webs.com/barcafan0911 írta:Néhány elvárás a mérkőzéstől:
- Messi lőjön gólt, kell ez most neki.
- Bojan kezdjen.
- Pedro ne játsszon (akkor talán újra szép focit látunk majd.)
- És természetesen NYERJÜNK.![]()
Más: Egyszer nyáron valaki belinkelt egy oldalt amin a sport1-et lehetett nézni. Valaki megtenné még egyszer?
Ha emlékeim nem csalnak, a házi gólkirály Arizmendi, aki olyan 190 centi körül van... de hogy magas csatár az tuti. Szóval inkább levegőben kell megfogni, és nem versenytfutni vele, mint anno Agüeroval.Sanama írta:Az a 2 nagy,lassú védő meg fogja bosszulni magát... Nem ússzuk meg kapott gól nélkülDe ne legyen igazam.
Az a Pennant. Axem ő még ült is régebben , de ebben nem vok biztospalesz77 írta:Ellen kezdője:
Carrizo,Pulido,Pablo Amo,Pavón,Paredes,A.Aguilar,Jorge López,Gabi,Penant(ez az a Pennant, aki a Poolban tolta?),Ander,Arizmendi
Jó meccset várok, remélem Barca győzelem lesz, és nem kapunk az elején gólt... Ezen múlik minden szerintem
Ez jó kis sor, tetszik. Örülök Csigrinek, remélem, hogy jól is fogják játszani. Márquez jó, hogy pihen: múltkor nagyon bizonytalan volt. És szerdán a kupában majd bizonyíthatja, hogy képes vezetni egy védelmet magabiztosan (mert gondolom a kupameccsen nem fog sem Piqué, sem Puyol játszani).palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Puyol-Pique-Chyg-Maxwell;Xavi-Sergi-Keita;Messi-Ibra-Iniesta
Pique-t nem mondanám olyan lassúnak. Meg a Zaragoza támadó játéka se olyan jó szerintem.Sanama írta:Az a 2 nagy,lassú védő meg fogja bosszulni magát... Nem ússzuk meg kapott gól nélkülDe ne legyen igazam.
Remélem Zlatan duplát látunk és egy Messi gólt is.
Forca Barca !
Na ennek örülökpalesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Puyol-Pique-Chyg-Maxwell;Xavi-Sergi-Keita;Messi-Ibra-Iniesta
Te aztán nem vagy 1 nagy meccsnézőskoandras írta:Milyen csatornán lehet majd nézni a meccset mert eddig még nem sikerült kiderítenem?!?
gygerike írta:Várom már nagyona meccset . Szerinte ma gálát fogunk láttni![]()
Már megvettem mindent kis rágcsálni való (pilóta keksz
ropi stb. ) és a söröcskét és behűtőttem
De jó, hogy leírod előre Marquezt meg Messit. Azért ma lehet jó napjuk. Messi ma gólt fog lőni. Eddig sem volt szürke, csak a befejezés nem sikerült pár meccsen, mert kivédte a kapus.lui1698 írta:Én is csatlakoznék Firpohoz.Colos írta:Márquez teljesítménye nekem sem tetszik mostanság. Touréval mi van? Henry tudtommal sérült.menczel írta:Nem tudom mi hányat lövünk ma, de gólt kapni fogunk erre biztosíték MArquez. Ráadásul Sergi szűr nem Yaya. Messi megint szürke lesz szerintem, én most Iniestától, Henrytól, Ibrától várom hogy döntsenek.
Kell a 3 pont előny! És meg is lesz!
Mi baj van Rafaval?
Még most tért vissza egy viszonylag hosszabb kihagyás után, és azért nem volt olyan rossz.
Kell az ő tapasztalata a védelem közepébe, mivel Puyol jobb oldalon játszik minden bizonnyal.
Én is csatlakoznék Firpohoz.Colos írta:Márquez teljesítménye nekem sem tetszik mostanság. Touréval mi van? Henry tudtommal sérült.menczel írta:Nem tudom mi hányat lövünk ma, de gólt kapni fogunk erre biztosíték MArquez. Ráadásul Sergi szűr nem Yaya. Messi megint szürke lesz szerintem, én most Iniestától, Henrytól, Ibrától várom hogy döntsenek.
Márquez teljesítménye nekem sem tetszik mostanság. Touréval mi van? Henry tudtommal sérült.menczel írta:Nem tudom mi hányat lövünk ma, de gólt kapni fogunk erre biztosíték MArquez. Ráadásul Sergi szűr nem Yaya. Messi megint szürke lesz szerintem, én most Iniestától, Henrytól, Ibrától várom hogy döntsenek.