A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
soadroli írta:Na nem kell neten szenvedni a mecsnézéssel,hála a sportklubnak...

Segunda division Bszajko írta:Ez a Cultural Leonesa hanyad osztályú?

Segunda División B. Tehát egy osztályban van a Barcelona Átletic-kelszajko írta:Ez a Cultural Leonesa hanyad osztályú?

Márpedig nem fogjuk látni.Andris írta:Nemtom, sport tv nem ad spanyol kupát ? mióta ad sk ? hmm. furcsállnám ha nem látnánk a meccsünket.

A real meccset adjakennyke04 írta:22:00 kezdés már biztos végleges időpont? csak SK mintha adna vmi meccset szerdán, jó lenne haadná a TV

nem rossz ez a felállás, de mivel egyrészt Sergi játszott hétvégén, másrészt kell egy stabil "szikla" ehhez a fiatal középpályához, sztem Touré-nak kéne kezdenie...bár ki tudja...LM10 írta:Szerdára:
------------------------Pinto----------------------
---?------------Csiga---------Márquez--------- Espasandín
------------------------Busquets-------------------------
----------------dos Santos---------Rueda------------------
--Pedro---------------------Bojan-----------------------Jeffren-------
Pintonak már védenie kellene, Csiga-Márquez formába lendülése a cél, de a jobb oldalra senkit sem tudok. Kik játszhatnak ott. Mert Montoya u19-es csapatban van. Középpálya is egyértelmű, Thiago játszahtna, de sérült, ezért Rueda lesz ott sztem aki jól játszott a felkészülkési szezonban is. A csatársor is egyértelmű sztem.
Ha jól tudom, Október 28-án, és november 10. lesznek, bár ez nem 100%.Colos írta:Hali! Tudja valaki, hogy mikor lesznek a Cultural Leonesa elleni meccsek? Előre is köszi!

Szerintem sem volt maga a meccs olyan gyenge. Messinek köszönhetően, aki megérdemelt volna egy gólt azon a meccsen. Helyzeteink megvoltak. jóval több, mint a chelsea ellen. Jó volt a kapus. Leo lövéseit is megfogta.csabooo írta:A Real védelméhez fűznék annyit, hogy a négy játékosból háromnak ez volt az első tétmeccseMQuC írta:Szerintem maga a meccs nem is volt olyan gyenge. A Shaktar jól védekezett, amit nehéz volt áttörni. Személyes véleményem szerint helyenként nagyon egyénieskedtek a játékosaink. Sokkal hamarabb eldőlhetett volna a mérkőzés. Szerencsére a fiatalok beállásával sikerült felpörgetni a játékot kissé, és ennek gól is lett az eredménye. Összességében megérdemelt győzelem volt szerintem. És lesz ennél gól gazdagabb, lehengerlőbb meccsünk is. Amit pedig tegnap a Real meccsen láttam, ők sem álltak még össze. A védelem ismét egy kaki![]()
A Real védelméhez fűznék annyit, hogy a négy játékosból háromnak ez volt az első tétmeccseMQuC írta:Szerintem maga a meccs nem is volt olyan gyenge. A Shaktar jól védekezett, amit nehéz volt áttörni. Személyes véleményem szerint helyenként nagyon egyénieskedtek a játékosaink. Sokkal hamarabb eldőlhetett volna a mérkőzés. Szerencsére a fiatalok beállásával sikerült felpörgetni a játékot kissé, és ennek gól is lett az eredménye. Összességében megérdemelt győzelem volt szerintem. És lesz ennél gól gazdagabb, lehengerlőbb meccsünk is. Amit pedig tegnap a Real meccsen láttam, ők sem álltak még össze. A védelem ismét egy kaki![]()