Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát múlthéten leadták....barca99 írta:Spurs 1 percen belül kétszer kezdett közepet.![]()
Sagna beadást RvP jobban bebelsőzte, majd a középkezdés után Fabregas félpályáról indulva 3 ember melett ment el, és 16-ról beverte.
2-0, innen már csak nem adják le.
Eddig mindegyik összejött: jó meccs és RvP gól isGame90 írta:Jó meccset várok, szerintem RvP góljával nyer a Senal.
Tuti hogy jó meccs lesz a londoni derbi! Az utóbbi években mindig gólzáporos, hajtós meccs volt. 4-3-al kiegyeznékGame90 írta:Arsenal - Tottenham az Eurosport2-n!
Jó meccset várok, szerintem RvP góljával nyer a Senal.
Én a monitort kifordítottam és átültem a TV-vel szembelévő fotelbe és kb 2 meccset néztem, amikor kicsit felemelte a kommentátor a hangját, akkor ránéztem az Arsenal meccsre.kurdt írta:Ezzel nem vagy egyedül...Puyol05 írta:számomra befejeződött ez a mérkőzés, mert Barca meccset nézek![]()
Sőt valszeg kevesen vannak itt, akik nem kapcsolnak át 10 percen belül; vagy aki nem az se merné bevallani...![]()
![]()
Ezzel nem vagy egyedül...Puyol05 írta:számomra befejeződött ez a mérkőzés, mert Barca meccset nézek![]()
Utánna MU elleni meccsen is készültek a manchesteriek pár lasztival.levproff írta:A kommentátor azt mondta, hogy a Sunderland ellen egy liverpooli kisgyerek dobta be a strandlabdát.Szegény gyereket az apja biztos elverte otthon!
Az durvább lenne ha Sunderland szurkoló lenne az apja!Akkor egész nap őt ünnepelték!
gygerike írta:
És a Pool kezdője?? Ha tudod lécci írd le
Puyol05 írta:Az Arsenal kezdője:
Fabianski
Gilbert---Senderos---Silvestre---Gibbs
Ramsay---Eastmond---Merida
Dudu---Bendtner---Nasri
közben a Pool kiegyenlített. szintén egy bomba góllal.
Arsenal -'Pool 1-1