Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vannak gyenge meccsei, mint mindenkinek.. de azért nem kell őt félteni, az hogy ma nem jött össze neki semmi, az nem jelent túl sokat. Emlékezzünk első évében mit művelt, illetve tavaly, amikor lehetőséget kapott, most egy sérülésből jött vissza, lesz ő sokkal jobb is.herlius írta:Nincs semmi bajom Bojan-al, de ma is bebizonyosodik, hogy miért igazoltunk egy erőcsatárt az idén. Bojan egyszerűen kevés középen a darálóban. Még egy ilyen szintű csapat ellen is.
mondom én..herlius írta:Nincs semmi bajom Bojan-al, de ma is bebizonyosodik, hogy miért igazoltunk egy erőcsatárt az idén. Bojan egyszerűen kevés középen a darálóban. Még egy ilyen szintű csapat ellen is.
DettoMichaaBee írta:(És így bejön a tippem is tippjátékon. )
már egy ideje nincs..jó 20perce..barcafan0911 írta:
Gai ott van még a pályán? Én valahogy 1. félidőben elvesztettem.
lopják a szöveged haver!herlius írta:Bojan néha focizhatna is, mert eddig főleg csak a szövegeléseivel tűnik ki.
amúgy nekem is a kommetátor mondta,hogy kint van a hír!Fecooo írta:jah bocsi, köszi mindkettőtöknek, itt voltam a fórumon, és nem tűnt fel, h úgy rövidhír került fel
Ott van kint az eurobarca címlapján a cikk. Olvassátok el.ez mit jelent? miben ír történelmet Pedro?
Abban,h gólt lőtt a Spanyol szuperkupán,az Európai szuperkupán,a bajnokságban,a BL-ben a kupában is egy szezonban.Ehhez hozzájöhet a világcsúcs Klub VB-sFecooo írta:ez mit jelent? miben ír történelmet Pedro?levproff írta:
Hogy nem hiába vonja fel a figyelmet az Eurobarca is Pedrora, mert ha betalál a klubvb-n is akkor történelmet ír.
ez mit jelent? miben írhat történelmet Pedro? ha minden sorozatban betalál?levproff írta:Hogy nem hiába vonja fel a figyelmet az Eurobarca is Pedrora, mert ha betalál a klubvb-n is akkor történelmet ír.Colos írta:
Mit mondtak?