Élő közvetítések 09/10
Hajrá Barca! Remélem egy jó meccset látunk magabiztos Barca győzelemmel 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
MINDENKI TALPRA!! ZENGJEN A VISCA EL BARCA

VISCA EL BARCA
-
- Eurobarca Staff
Hajrá!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Szegény Bojannak nem jött össze. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Vannak gyenge meccsei, mint mindenkinek.. de azért nem kell őt félteni, az hogy ma nem jött össze neki semmi, az nem jelent túl sokat. Emlékezzünk első évében mit művelt, illetve tavaly, amikor lehetőséget kapott, most egy sérülésből jött vissza, lesz ő sokkal jobb is.herlius írta:Nincs semmi bajom Bojan-al, de ma is bebizonyosodik, hogy miért igazoltunk egy erőcsatárt az idén. Bojan egyszerűen kevés középen a darálóban. Még egy ilyen szintű csapat ellen is.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Azért azt érdemes megfigyelni, hogy egy harmadosztályú csapatnak milyen stadionja van. Hol vagyunk mi ettől?
- levproff
- Director del Fútbol
mondom én..herlius írta:Nincs semmi bajom Bojan-al, de ma is bebizonyosodik, hogy miért igazoltunk egy erőcsatárt az idén. Bojan egyszerűen kevés középen a darálóban. Még egy ilyen szintű csapat ellen is.

DettoMichaaBee írta:(És így bejön a tippem is tippjátékon. )

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
A továbbjutás már bőven megvan, 2 idegenben lőtt gól, ezt nem fogják lepipálni a Camp Nouban. (És így bejön a tippem is tippjátékon.
)
Most jön dos Santos, nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem jól fog teljesíteni.
@Pedro: A tökéletes kiegészítőember. Nem kell elzavarni, ha gyengébben teljesít, amikor más gólképtelen, akkor villan 2-t és megvan a meccs. Cserének hosszútávon is tökéletes és még sokat is fejlődhet.

Most jön dos Santos, nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem jól fog teljesíteni.
@Pedro: A tökéletes kiegészítőember. Nem kell elzavarni, ha gyengébben teljesít, amikor más gólképtelen, akkor villan 2-t és megvan a meccs. Cserének hosszútávon is tökéletes és még sokat is fejlődhet.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nincs semmi bajom Bojan-al, de ma is bebizonyosodik, hogy miért igazoltunk egy erőcsatárt az idén. Bojan egyszerűen kevés középen a darálóban. Még egy ilyen szintű csapat ellen is.
- levproff
- Director del Fútbol
már egy ideje nincs..jó 20perce..barcafan0911 írta:
Gai ott van még a pályán? Én valahogy 1. félidőben elvesztettem.
Jön Dos Santos!

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
nagy jövő van ebben a srácban, bár sokszor észrevétlen, de 1x ha villan, akkor büntet. És idén elég sokszor, hibátlanul kivitelezve. 
Jeffren is hasonló lesz, remélem ő jövőre robban így be, azért a fiatal nevelés elég jó nálunk..
Amit még észrevenni, Abidal nem játszik rosszul, meg úgy mostanában.

Jeffren is hasonló lesz, remélem ő jövőre robban így be, azért a fiatal nevelés elég jó nálunk..

Amit még észrevenni, Abidal nem játszik rosszul, meg úgy mostanában.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
A továbbjutás már megvan, persze jó lenne még egy gól hogy végérvényesen bebiztosítjuk. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcafan0911 2009.10.28. 23:36:00-kor.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- levproff
- Director del Fútbol
lopják a szöveged haver!herlius írta:Bojan néha focizhatna is, mert eddig főleg csak a szövegeléseivel tűnik ki.

- levproff
- Director del Fútbol
amúgy nekem is a kommetátor mondta,hogy kint van a hír!Fecooo írta:jah bocsi, köszi mindkettőtöknek, itt voltam a fórumon, és nem tűnt fel, h úgy rövidhír került fel

jah bocsi, köszi mindkettőtöknek, itt voltam a fórumon, és nem tűnt fel, h új rövidhír került fel 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.10.28. 23:35:35-kor.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ott van kint az eurobarca címlapján a cikk. Olvassátok el.ez mit jelent? miben ír történelmet Pedro?

- miihii
- KHAL
Abban,h gólt lőtt a Spanyol szuperkupán,az Európai szuperkupán,a bajnokságban,a BL-ben a kupában is egy szezonban.Ehhez hozzájöhet a világcsúcs Klub VB-sFecooo írta:ez mit jelent? miben ír történelmet Pedro?levproff írta:
Hogy nem hiába vonja fel a figyelmet az Eurobarca is Pedrora, mert ha betalál a klubvb-n is akkor történelmet ír.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.10.28. 23:29:02-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ez mit jelent? miben írhat történelmet Pedro? ha minden sorozatban betalál?levproff írta:Hogy nem hiába vonja fel a figyelmet az Eurobarca is Pedrora, mert ha betalál a klubvb-n is akkor történelmet ír.Colos írta:
Mit mondtak?