chonggy írta:am sztem a játék legnagyobb hiányossága pont ez,hogy sosem semmit nem fúj le a bíró...
na ezzel vitatkoznék. nálam pont most csapta ki a biztosítékot! ha én csúszok, vagy amgy akarok szerelni, akkor azt mindig lefújja, + még lap, nagy ritkán nem kapok, de ugyan azt a szabálytalanságot az ellennek befújja!!!

ez hihetetlen számomra. eddig 2 11-est kaptam, amiből 1 gól lett, szabadrúgást is kaptam már egy párat, de kb a 10-t nem kaptam annak, mint amit ellenem fújtak be. szóval számomra ez az egy hiba van a játékba. de ez viszont nagyon ott van. a későn regálással meg nekem nincs gondom. csak még azzal, hogy ha egy játékosa az ellennek megkapja a labdát, akkor az az első dolga hogy lefut a vonal mellé és ott próbálja meg elvinni a labdát. ha ez egyszer kétszer fordulna elő, azt mondom: "oké"! na de hogy majdnem minden egyes alkalommal az már egy kicsit sok. és még is kivel érjem utol pl Kakát, vagy Cr-t?
a másik meg: kapjak gólt én is, sőt kapjak ki én is mert nem mindig csak nyerni kell, hiszen ugy nem lehet ujakat tanulni, de hogy ilyen csicska gólokat kapjak mindig, az már felgfoghatatlan számonra.

Jön a csatár, az egyik bekkem szabályosan faltolja de mire észbe kap, hogy hol a labda addigra a támadó már régen felkele és továbbment. rosszabbik esetben 3-an 4-en mennek rá és mégis mindig átpattan valahogy a labda a lábak között! hazugság nélkül eddig kb 15 gólt kaptam a bajnokságban, és már majdnem a vége felé járok, de még egy normálisat nem kaptam. az összes olyan volt, hogy valahogy bepattant, vagy 8 ember között valahogy átvitte, és senki nem rugta ki előle...
bocsi, hogy hosszú lett csak egy kicsit kibuktam már...