Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.07. 22:38:02

kudu írta:
LG írta: Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!
Kicsit mintha magasra tenné néhány ember azt a bizonyos lécet vele kapcsolatban, ez az érzésem.

Voltak már sokkal sokkal gyengébb teljesítményű játékosok is a csapatban, még sem kaptak ennyi kritikát mint ő. Nem értem, miért kell mindig őt megtalálni, és belekötni a játékába, mikor nagyon fontos gólokat tud rúgni. Nekem speciel tetszik a csupaszív játéka, és az, hogy nem ő a legtechnikásabb játékos, nem ő a leggyorsabb játékos, de amit tud, azt általában ki is adja magából. Fejlődni meg mindenki képes :wink:
Nem azt mondtam, h nem vagyok elégedett vele, hanem azt, h nem jön be a stílusa. Pipo Inzaghi is hatalmas játékos, egy legenda, de rühellem amit csinál.
kudu
Entrenador del Barça

2009.11.07. 22:36:18

LG írta: Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!
Kicsit mintha magasra tenné néhány ember azt a bizonyos lécet vele kapcsolatban, ez az érzésem.

Voltak már sokkal sokkal gyengébb teljesítményű játékosok is a csapatban, még sem kaptak ennyi kritikát mint ő. Nem értem, miért kell mindig őt megtalálni, és belekötni a játékába, mikor nagyon fontos gólokat tud rúgni. Nekem speciel tetszik a csupaszív játéka, és az, hogy nem ő a legtechnikásabb játékos, nem ő a leggyorsabb játékos, de amit tud, azt általában ki is adja magából. Fejlődni meg mindenki képes :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.07. 22:33:26

noname írta:Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:23:05

noname írta:Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
Valahogy engem is hidegen hagy. De amíg gólokat lő akkor OK. :D
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:22:07

Ez az ami igazán számit.
Ne cselezzen, tartsa meg azt a jó szokását, h gólokat lő. :P :wink:

Nagyon érzi a kaput és mellette még a helyzetkihasználása is jó.
Az tetszik benne, h nem akar nagy gólt lőni, hanem okosan elteszi a kapus melltett helyezve, nem akar mindent erőből mególdani.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
levproff
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:15:22

Hihetelenül érzi, hogy mikor kell hol lenni.Gratula a két góljához.
A 3. gólnál meg ügyesen csinálta, hogy a szabit nem magasan kicsit erősen lőtte, hogy a szél ne fújja vissza. :P
Szép volt Pedro! :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:06:05

Tyűűűű, adjuk el valami középcsapatnak. Lőtt 2 gólt, és a 3.is benne volt,de még így is kevés. Mezőnyben nem trükközött éjjel-nappal.

:twisted:

Viccet félretéve, rendkívűl fontos gól(okat) lőtt ma is. Engem nem érdekel a mezőnymunkája ameddig ilyen mértékben eredményes lesz.

Hajrá Pedro, csak így tovább :!:
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.11.07. 21:08:34

Remek játékos, amit én nem szeretek benne hogy néha megriad a védőktől de most remekül játszik! \:D/ =D>
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
noname
Llegenda del Barça

2009.11.07. 21:06:12

Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
A Fifa egy szégyen
Xavinho
Capitá del Barça

2009.11.07. 21:04:42

Mezőnyben megint a 0hoz közelít a teljesítménye,de 2 gól az 2 gól :D
Szerintem tökéletes cserejátékos.És Iniesta példáján okulva lehet még belőle akármi.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.07. 20:56:04

Sokan éltettük a szuperkupák idején, utána fikázták folyamatosan....én bízok benne folyamatosan, szvsz nagyon tehetséges playa. Én megtartanám hosszú időre, nemhiába van szerződése 2014-ig :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 20:51:47

Én sokszor illettem már itt kritikával, hogy egy oszlop mellett sem meri elvinni a labdát, meg inkább hátrapasszol a felezőig, mintsem bevállalna egy cselt, de hogy érzi a kaput, és ma a mezőny legjobbja eddig, az biztos.
Grat a teljesítményéhez, és még lehet ebből mesterhármas is...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Adam Philip
Barça B

2009.11.07. 20:47:44

Lehet hogy nem meri beválalni sokszor az egy-az egyet, alibipasszai vannak néha, de hogy gólérzékeny az biztos.
Nekem ez is elég.
Nem lehet mindenki Messi vagy Iniesta.
Csak így tovább Pedro!
kurdt
Megmentő :)

2009.10.31. 18:47:09

Valószínü, hogy ezért most a legtöbben lehülyéztek majd, de szvsz ha Pedronak (aki szerintem jobb mint Jeffren) kijön a lépés tavasszal, és becsúszik valami sérülés v ilyesmi (értelemszerűen nem neki) akkor akár a világbajnokságon is találhatja magát.
Ez persze nem azt jelentené, hogy ő hú mekkora spíler, viszont előfordultak már hasonló döntések máshol (Walcott 2006, Gomis 2008, stb.)....
Ehhez kapcsolódik, hogy ha tartja a "formát", akkor ha a vb-re nem is megy, addigra bemutatkozhat a válogatottban

Végére kicsit szétesett az írás, sorry

ps.: amúgy mindenhol írják, mondják, hogy tavaly mutatkozott be az első csaptban; megjegyezném, hogy ez így nem igaz: Rijkaard alatt is játszott már pár perceket Pedrito néven, ha jól emklékszem 33-asban
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.29. 21:27:39

Nem azt mondtam hogy egy kétballábas szőke cica, hanem hogy ebben a Barcában csak kiegészítőember lehet sztem. Kupában, rotálásra, sérülés esetén beszállni tökéletes, de nem hiszem, hogy valaha is stabil kezdővé válna, bár ki tudja. Én Jeffrenben látok több fantáziát. Jó lenne ha Pep többet játszatná.
Forca Barca!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.29. 20:27:42

barca28 írta:Pontosan hány golnál is jár..a sorozatokat külön szedve??
Liga: 1
BL: 1
Kupa: 2
Spanyol szuperkupa: 1
Európai szuperkupa: 1
Klub világbajnokság: ??? -> majd kiderül
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.29. 20:23:38

Pontosan hány golnál is jár..a sorozatokat külön szedve??
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.29. 20:21:25

Messi cseréjének tökéletes, igazán gólérzékeny, nagyon gyors és ilyen meccseket kifejezetten jól tudja kamatoztatni tehetségét. Amikor nem volt ennyire ismert Pedro és Jeffrénnel együtt kerültek fel a nagycsapatba, mintkettőt hasonló kvalitású játékosnak tartottam. Azóta Pedro messze megelőzte Jeffrént, de J se olyan rossz. Pedrónak eddig minden összejött és ami a legfontosabb, nem szállt el az eddigi sikerektől, hanem szerény maradt. Guardiola rotálási szisztémájában mostantól bátran szerepelhet Pedro, kíváncsi vagyok, hogy nagymeccsen hogy teljesít!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.29. 18:47:38

Chino írta: Az hogy fontos gólokat lőtt tényleg komoly érv mellette, de ez a Barcában nem elég.
Nem elég, de azért ha ilyen számban lövi a gólokat akkor szerintem egy szavunk sem lesz a szezon végén.
Lehet, h nem lesz egy világklasszis, de arra szerintem mindenképp jó, h segitse a Barcelonát és jelenleg ez a legfontosabb.
Azt se feledjük el, h ez az első szezonja amikor Pep komolyan számol vele. Nem egyszerű a csapat ritmusást felvenni. Látszik rajta, h fejben még nem a legerősebb, de ez idővel változhat.
Azt várom tőle, h még bátrabb legyen és amikor szükséges akkor vállalja fel a cseleket.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.29. 17:50:20

Tegnap tényleg nagyot játszott, de én akkor is tartom, hogy nem Barca-szintű játékos. Lehet, hogy vannak/voltak fontos góljai, de nem érzem a játékában azt, hogy itt meghatározó ember lehessen. Kiegészítőembernek tökéletes lehet, de most egyedül lehetett látni rajta, hogy hozzá is tesz a játékhoz valamit. Viszont a bajnokságban/Bl-ben nem hiszem, hogy brillirozni fog. (bár ne nekem legyen igazam) Azt nem lehet mondani, hogy nem kapott elég lehetőséget, mert tényleg sokat játszott, de nem láttam a játékában semmi különlegeset, ami naggyá teheti. Lehet Iniestával dobálózni, de 22 évesen egy ilyen Barcába több kell.
Én szívem szerint több játéklehetőséget adnék Jeffrennek, benne több van sztem mint Pedroban.
Az hogy fontos gólokat lőtt tényleg komoly érv mellette, de ez a Barcában nem elég.
Forca Barca!!!!
koandras
Barça C

2009.10.29. 12:40:56

Minden elismerés Pedrónak... Bejátszotta magát a legjobb kezdő 11 be, mivel kétségtelen hogy jobb mint Henry a góllövés tekintetében.
Viszont amit Chygrinsky-ről olvastam hogy mekkorát játszot........ hááát..... én nem így láttam. Szerintem rengetegszer volt pontatlan...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.29. 12:25:51

Tegnap tényleg nagyon jól játszott. Még néhány cselt is megcsinált, habár ebben Jeffren lelkesebb volt... :D De remélem mindenki emlékszik arra, amikor Busquetsnek adott egy hatlamas zsugát az eslő féliddőben! Előtte mekkora cselt csináltmár!! :shock: Nagyon nagy volt... A góljai magáért beszélnek, habár a 2.-nál Jeffrennek is kijár a dícséret, nagyon nagy zsugát adott :wink:

Azért a kommentátor talán kicsit elragadtatta magát, de tényleg jó játékos lehet, ha folytatja ezt a fejlődést. Mostmár többször megcsinálja a cseleket 1-1-ben szerintem, és habár 3-osztály ellen brillírozott, lassan képes lehet egy jobb csapat ellen is ilyen teljesítményre. Nem BL szint még, mert a Chelsea védők megennék reggelire, de a Spanyol szintű védőket lassan képeslehet jó arányban átjátszani - ez a lassan nálam a szezon végéig tart kb :wink: . Persze ez az én véleményem... De az bíztató, hogy elkezdett tényleg cselezni, és egy szélsőnél ugye ez kell... Csak így tovább, remélem tényleg befuthat egy elég szép karriert nálnuk. 8)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.29. 10:06:36

Sanama írta:Lehet,hogy nem egy Messi ,de gólerős. És ez nagyon fontos.
Bojanból épp ez ami hiányzik... Nem képes váratlan helyzetekből gólt lőni.
Pedro 2x villant és nyert a csapat 2-0ra, mondom ezt úgy,hogy Bojant mindig védem.

Lehet,hogy nem mer cseleket meghúzni,de ameddig ilyen mértékben termeli a gólokat, és a csapat sikere is rajta múlik, addig 5*.

Messi nem lehet mindenkiből,de Zlatan és Leo után, azt hiszem Ő szerezte a legtöbb gólt. Henry mennyinél jár? 0 :roll: :?:
Azért Henry-t ne temessük még, hiszen sokkal kevesebbet is játszott idén, mint Pedro. Viszont nekem is nagyon szimpatikus Pedro játéka, tetszenek a "pimasz" megoldásai. Néha pontosan ezek azok a dolgok, amik eldöntenek egy meccset. Tegnap is mindkét gólját egyből, állítás, cselezés nélkül lőtte. Ha levette volna, hogy tisztára játssza magát, valószínűleg 0-0 a meccs végeredménye. Nem mindig és nem mindenkinek kell nagyot alakítania mezőnyjátékban, de ha egy-egy villanása elég a meccs eldöntéséhez, az már nagyon komoly teljesítmény. Csak így tovább Pedro!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.29. 09:49:42

Lehet,hogy nem egy Messi ,de gólerős. És ez nagyon fontos.
Bojanból épp ez ami hiányzik... Nem képes váratlan helyzetekből gólt lőni.
Pedro 2x villant és nyert a csapat 2-0ra, mondom ezt úgy,hogy Bojant mindig védem.

Lehet,hogy nem mer cseleket meghúzni,de ameddig ilyen mértékben termeli a gólokat, és a csapat sikere is rajta múlik, addig 5*.

Messi nem lehet mindenkiből,de Zlatan és Leo után, azt hiszem Ő szerezte a legtöbb gólt. Henry mennyinél jár? 0 :roll: :?:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.29. 09:17:01

Nekem az a véleményem, hogy hasznos ember, mert benne van a gól. Emellett abban ügyes, hogy jó a kezdősebessége, jól indul be bármilyen irányba és olyan hirtelen és gyorsan hogy nehéz lekövetni. De továbbra is eltűnik mezőnyben, keveset van játékban, pedig agy szélsőnél talán többet kéne. Meg néha úgy tűnik, mintha a mozgása, megindulása megelőzni a gondolatát, nem mindig tudja mit is akar.
Amúgy meg a 2. góljánál a meccsen, a kommentátor nagyon fényezte, igaza is volt, de én meg említeném azt is, hogy amilyen, védők mögé pontosan beívelt labdát kapott Jeffrentől, én olyat utoljára Ronaldinhotól láttam a balszélről.
Kép
Lezárt