Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem azt mondtam, h nem vagyok elégedett vele, hanem azt, h nem jön be a stílusa. Pipo Inzaghi is hatalmas játékos, egy legenda, de rühellem amit csinál.kudu írta:Kicsit mintha magasra tenné néhány ember azt a bizonyos lécet vele kapcsolatban, ez az érzésem.LG írta: Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!
Voltak már sokkal sokkal gyengébb teljesítményű játékosok is a csapatban, még sem kaptak ennyi kritikát mint ő. Nem értem, miért kell mindig őt megtalálni, és belekötni a játékába, mikor nagyon fontos gólokat tud rúgni. Nekem speciel tetszik a csupaszív játéka, és az, hogy nem ő a legtechnikásabb játékos, nem ő a leggyorsabb játékos, de amit tud, azt általában ki is adja magából. Fejlődni meg mindenki képes
Kicsit mintha magasra tenné néhány ember azt a bizonyos lécet vele kapcsolatban, ez az érzésem.LG írta: Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!
Akkor teljesen más az ízlésünk, mert nekem nagyon nem jönnek be az ilyen játékosok. Persze örülök, hisz a góljai segítik a csapatot, de akkor sem szimpatikus. Legalább egy picit javuljon a játéka, egy picit tanuljon meg cselezni, és ígérem meg kedvelem én is!noname írta:Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
Valahogy engem is hidegen hagy. De amíg gólokat lő akkor OK.noname írta:Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
Ez az ami igazán számit.noname írta:Pedrot nem tudom nem bírni. Cselezni nem tud, néha szinte átesik a labdán. 1 dolgot tud, gólt lőni, de azt nagyon!
Liga: 1barca28 írta:Pontosan hány golnál is jár..a sorozatokat külön szedve??
Nem elég, de azért ha ilyen számban lövi a gólokat akkor szerintem egy szavunk sem lesz a szezon végén.Chino írta: Az hogy fontos gólokat lőtt tényleg komoly érv mellette, de ez a Barcában nem elég.
Azért Henry-t ne temessük még, hiszen sokkal kevesebbet is játszott idén, mint Pedro. Viszont nekem is nagyon szimpatikus Pedro játéka, tetszenek a "pimasz" megoldásai. Néha pontosan ezek azok a dolgok, amik eldöntenek egy meccset. Tegnap is mindkét gólját egyből, állítás, cselezés nélkül lőtte. Ha levette volna, hogy tisztára játssza magát, valószínűleg 0-0 a meccs végeredménye. Nem mindig és nem mindenkinek kell nagyot alakítania mezőnyjátékban, de ha egy-egy villanása elég a meccs eldöntéséhez, az már nagyon komoly teljesítmény. Csak így tovább Pedro!Sanama írta:Lehet,hogy nem egy Messi ,de gólerős. És ez nagyon fontos.
Bojanból épp ez ami hiányzik... Nem képes váratlan helyzetekből gólt lőni.
Pedro 2x villant és nyert a csapat 2-0ra, mondom ezt úgy,hogy Bojant mindig védem.
Lehet,hogy nem mer cseleket meghúzni,de ameddig ilyen mértékben termeli a gólokat, és a csapat sikere is rajta múlik, addig 5*.
Messi nem lehet mindenkiből,de Zlatan és Leo után, azt hiszem Ő szerezte a legtöbb gólt. Henry mennyinél jár? 0![]()