eszter21 írta:Az előbb találtam a szobámban egy figos posztert. Szerintetek mit csináljak vale? Esetleg kell vkinek?
Én régebben találtam 1et,jó célpont volt,mesterlövészest játszottam

Asse rossz....Zsolti írta:hét én nem elégettem,hanem tettünk bele nutellát,májkrémet,lekvárt,meg ami a kezünkbe akadt!jól mutatott azon a fehér mezen
Enrique írta:Én elégettem volna...Zsolti írta:Oszt.társamnak figos meze van!!! Multkor tettünk bele tesi órán egy kis meglepetést!!
Enrique írta:Én elégettem volna...Zsolti írta:Oszt.társamnak figos meze van!!! Multkor tettünk bele tesi órán egy kis meglepetést!!
Lehet, hogy a tegnapi MAFC-Univer meccs utó zöngéi miatt harapok.Silvanus írta:Redlions - Úgy látom, hogy ma rossz napod van!?... Több hózzászólásodban, más topikokban is most csak minket kritizálsz....... miért?!... Mi csak baromkodunk, beszélgetünk, eszmét csere-berélünk....redlions írta:Ennyi baromságot!![]()
Sajnálom, de a fantáziátok nagyon elszállt.
Ne rontsd el savanyú hozzászólásokkal, légy te is vidám!![]()
Forza Redlions!
Redlions - Úgy látom, hogy ma rossz napod van!?... Több hózzászólásodban, más topikokban is most csak minket kritizálsz....... miért?!... Mi csak baromkodunk, beszélgetünk, eszmét csere-berélünk....redlions írta:Ennyi baromságot!![]()
Sajnálom, de a fantáziátok nagyon elszállt.
... és utálom a madridot!!Charlie írta:Csúny rossz Júdás vagyok,ezt kell mondania,ezt megtanítjuk nekiEnrique írta:Ezt meg is beszéltük!eszter21 írta: Én vállalom, hogy beszélek vele. Ti majd elintézitek a többit...Bár lehet h meg kéne tanítani kicsit magyarul, hadd lássa honnan jövünk!!
![]()
C.
Enrique írta:Ezt meg is beszéltük!eszter21 írta:Én vállalom, hogy beszélek vele. Ti majd elintézitek a többit...Charlie írta:
Szerintem aki nem bexél angolul az ismer KULCSSZAVAKAT hogy tudjon neki mondani vmi kedveset![]()
C.Bár lehet h meg kéne tanítani kicsit magyarul, hadd lássa honnan jövünk!!
Ezt meg is beszéltük!eszter21 írta:Én vállalom, hogy beszélek vele. Ti majd elintézitek a többit...Charlie írta:eszter21 írta: Szegény, öten nekimegyünk... Milyen nyelven beszélünk vele? Bár asszem ő tud angolul, úgyhogy ez majd nem lesz probléma.
Szerintem aki nem bexél angolul az ismer KULCSSZAVAKAT hogy tudjon neki mondani vmi kedveset![]()
C.
Én vállalom, hogy beszélek vele. Ti majd elintézitek a többit...Charlie írta:eszter21 írta:Szegény, öten nekimegyünk... Milyen nyelven beszélünk vele? Bár asszem ő tud angolul, úgyhogy ez majd nem lesz probléma.Enrique írta:![]()
![]()
![]()
Az biztos!!
C.
eszter21 írta:Szegény, öten nekimegyünk... Milyen nyelven beszélünk vele? Bár asszem ő tud angolul, úgyhogy ez majd nem lesz probléma.Enrique írta:eszter21 írta: Tagnap a suliban a padban találtunk egy vaskampót. Majd jól jöhet...![]()
![]()
![]()
Az biztos!!
Szegény, öten nekimegyünk... Milyen nyelven beszélünk vele? Bár asszem ő tud angolul, úgyhogy ez majd nem lesz probléma.Enrique írta:eszter21 írta:Tagnap a suliban a padban találtunk egy vaskampót. Majd jól jöhet...Enrique írta:Viszünk majd disznófejet is neki "ajándékba", hadd "nosztalgiázzon"![]()
![]()
![]()
![]()
Az biztos!!
Én is jövök, ha nem csak Madridba megyünk. Ronniet is meg kéne látogatni meg a többi barças játékost. Na akkor már öten vagyon szegény áruló ellen. Annyira sajnálom...Charlie írta:Használunk botokat,és egyéb mókás dolgokat:)Szval nem fog a júdás vére ránk fröccsenijokedvu írta:én "ehhez a sz*rhoz" hozzá sem érnék...Alapos munkát kell végeznünk!
![]()
C.