palesz77 írta:
2: Mikor és hol lehet majd ezt a meccset megnézni?
A DigiSport a Brazília-Anglia meccset adja, az biztos

Egyenlőre a netes-meccsnézésre van nagy sanszunk...
palesz77 írta:3: Agüero az Atlético játékosa

Amúgy tisztellek, hogy ezt leírtad ide, köszi mégegyszer minden fórumer nevében szerintem

Szóra sem érdemes!

örülök, hogy másokat is érdekel, nem csak engem.
Amúgy a meccs az Atlético Madrid standionjában lesz, hiába kavart Maradona, hogy tegyék át a helyszínt a Bernabéuba...
Különben fura: Maradona pikkel Zanettire, hogy sosem hívja be?! Csorikám várta, hogy majd erre a meccsre, de még mindig nem kell...
Riquelmét tudjuk, hogy miért nincs a listán, pedig Messi próbálta rábeszélni, de büszkeség is van a világon... - amúgy Horti meg a Ganxta a legutóbbi 3-0ra megnyert Boca-Chacarita meccsen is nagyon lehúzták őt, azt hiszem Ganxta mondta, hogy "jóformán már csak a fizetését veszi fel"
Amúgy Maradona lehet, direkt hagyta ki a keretből a sok otthoni játékost, egyrészt azokra a nevekre nem tolokodnának a népek, másrészt nem hiányzik még egy nagy pofáraesés, de még azt ismegkockáztatom, hogy nem akarja, hogy sok játékosra most figyeljenek fel az Európai klubok, mert akkor kik maradnak otthon? A nagyon fiatalok, a levezető "öregek" és a tehetségtelenebbje...
Mondjuk Maradonának nem mindegy, ki hol játszik?! Nem, ennek nem mindegy. Ő már rég elhitte magáról, hogy Isten.
Nem bántom, sőt elismerem őt, mint mindenki, de a válogatott ügyeinek pozitív alakulására, addig amíg ő a góré, nem vennék mérget.
Simeonénak jól megy a San lorenzoval, én kipróbálnám a válogatott élén, meg amúgy is, van egy hasonló karaktere, mint Pepnek!