Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
matyi02
Entrenador del Barça

2009.11.01. 14:02:13

ozsimiki írta:
S.Agüero írta:Nem tudom nézni az F1et mert hangyás a TV ti látjátok :?: :?
szerintem a tévéddel van a gond, nálam tükörsima.

Nekem is tökéletes a kép.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2009.11.01. 14:01:53

ozsimiki írta:Czollner "világújdonság" Gyula remélem még alkalmazza ezt a kifejezést vagy 10szer a futamon :twisted: :D

Hamilton győzelme eléggé biztosnak tűnik, csak egy nagyobb hiba (pályán, vagy boxban) foszthatja meg ettől szerintem.

Remélem tévedek,és Vettel alkot valamit.
Héjj te látod az F1et??? :o
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.01. 14:01:21

S.Agüero írta:Nem tudom nézni az F1et mert hangyás a TV ti látjátok :?: :?
szerintem a tévéddel van a gond, nálam tükörsima.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.01. 14:00:34

Czollner "világújdonság" Gyula remélem még alkalmazza ezt a kifejezést vagy 10szer a futamon :twisted: :D

Hamilton győzelme eléggé biztosnak tűnik, csak egy nagyobb hiba (pályán, vagy boxban) foszthatja meg ettől szerintem.

Remélem tévedek,és Vettel alkot valamit.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2009.11.01. 13:58:59

Nem tudom nézni az F1et mert hangyás a TV ti látjátok :?: :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.11.01. 00:08:15

Talán Wéber mondta még műsor elején el a kulcs mondatot, a mekinek egy győztes kvalitású pilóta kell, aki küzd a sikerért és a győzelemért, ergo van motivációja... Bár itt üt be, hogy Hamilton az egyik játékos, szóval ha jönne Rosberg, márpedig van rá esély, ő nem adná könnyen a bőrét, holnapi napból nekem ennyi a kíváncsiság csak...

Kovalainenről szerény véleményem, amolyan Trulli, Webber féle, első helyet is csak örökölni tud.. bár renaultos karriere alatt dolgozott, küzdött keményen, mekiben meg szinte biztos nem azért igazolták, hogy vele nyerjenek világbajnokságot, ez sose volt kérdés.

Ez a csodavilág meg elképesztő.. Ilyenkor eszembe jut a reklám, ahol a bongyor hajú srác osztja az észt, hogy gyújtsd le a lámpát, hisz ha nem vagy a szobába minek.. ? :D Ott meg "csilli-villi" minden, világít a pályára felé épített nyolcvan csillagos szálloda.. háát elképesztő, valahol éheznek, itt pedig ilyen helyeket húznak fel pár év alatt, nem gyenge. Persze látványra nagyon szép, pálya is elég izgalmas, de én megmaradnék a hagyományos régi versenyplaccoknál, amik egyre ritkábbak lesznek sajnos.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MR. TROMORT777

2009.10.31. 16:19:26

ozsimiki írta: azért Ferrari a becsületbeli győzelem után (Spa) nagyban tett erre az idényre már, vagy egyszerűen nem tudtak mit csinálni,
A ferrari már a Magyar nagydíj után bejelentette, h nem fejlesztik tovább az autót, mert fölösleges.

Nem olyan biztos h 4 vb lesz a kövi szezonban. Szerintem sajna Kimi menni fog rallyzni... Hamilton nem akar úgy járni mint Alonso-val, ezért szerintem elintézi h Kimi ne kerüljön a Mekibe.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.31. 15:07:58

a várható eredmény született, első etap után érezhető volt.

azért Ferrari a becsületbeli győzelem után (Spa) nagyban tett erre az idényre már, vagy egyszerűen nem tudtak mit csinálni, azért az vicc,h Kimi ideje amivel a leggyorsabb etapban kiesett, szinte ugyanaz mint a MEGTANKOLT Hamié.

Kers-t a meki nagyon eltalálta a szezon közepétől, Ferrari semmit se tudott vele mit kezdeni szerintem, rajtokon kívül.

Jövő év szép lesz, 4 világbajnok lesz a mezőnyben,ilyenre is rég volt példa 8) és remélem év végén egy 5.világbajnok is lesz (Massa,vagy akár Vettel is lehetne 8) )
Kép
miihii
KHAL

2009.10.31. 15:06:28

LE-WIIIIS-HA-MIL-TOOON,SÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁÁÁÁ!!! \:D/

Naon elfenekelte a mezőnyt a kisgyerek!Óriási fölényben eddig a hétvégén,de ez semmit sem ér,ha holnap nem tudja folytatni.De mindenesetre eddig látványosan magabiztos az angol,kisajátította a pályát. :P

Ma is látszott pölö a különbség kettejük közt.Vélhetően mostanra egyforma vassal Lewis mindent behúzott,Kova meg éppen továbbrugdosta magát a Q2-be,ahol el is vérzett :oops: Ezért kéne bekussolnia.Na de erről többet nem akarok írni már... :wink:

GO LEWIS!GO MEKI!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.31. 14:44:26

Birka Czollner megint bizonyította,h mennyire nem ért a dolgokhoz :evil:

elkezdi a második etapban, 1.40.5ös időnél,hogy nem hiszi,h bárki bemenne 40alá...., amikor köztudott,h a második etap a leggyorsabb,és már az elsőben ment Hamilton 1.39.8at :roll: most meg is javította,ahogy várható volt, még Vettel zárkózott kicsit szerencsére.
Kép
miihii
KHAL

2009.10.31. 14:34:31

ozsimiki írta:Mutatós a helyszín, bár ennyi pénzből legyen is az. Box kijárata se rossz :D

Am elég csúnya meki fölény lesz itt, illetve Hamilton fölény.

am lentiekhez hozzászólva, az tény,h Kova nem érdemel mekis kocsit,és bénább Haminál, (meg még elég sok pilótánál),de nem annyival,mint az látszik. szóval alap,h nem kap annyira kiélezett vasat mint Hamilton,de nem is csodálom, ő egy tipikusan szürke másodhegedűs alkat.
Ok-okozat :wink:

Tényleg igen csúnya a placc,de ezt Arábiában megszokhattuk :P

A második bekezdéshez:
ÁMEN 8)
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.31. 14:24:09

Tényleg nem rossz pálya, de kiváncsi leszek az aszfaltra ilyen új pályánál mindig elég csuszos .

Go Hamilton, Go Meki :D
Visca El Barca
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.31. 14:19:16

Mutatós a helyszín, bár ennyi pénzből legyen is az. Box kijárata se rossz :D

Am elég csúnya meki fölény lesz itt, illetve Hamilton fölény.

am lentiekhez hozzászólva, az tény,h Kova nem érdemel mekis kocsit,és bénább Haminál, (meg még elég sok pilótánál),de nem annyival,mint az látszik. szóval alap,h nem kap annyira kiélezett vasat mint Hamilton,de nem is csodálom, ő egy tipikusan szürke másodhegedűs alkat.
Kép
miihii
KHAL

2009.10.31. 13:31:40

El fanático írta:
miihii írta:Régi sztori ez,h alapból Lewis az első számú pilóta (még korábban Alo kárára is),de ha így is van,akkor is valahol jogosan.
Pontosan! :)

Ezért van az, hogy a Kimi-fanokon kívül egyetlen épeszű McLaren szimpatizáns ill. drukker sem akarja Kimit ismét az istállónál látni.

Heidfeld kell nekünk. Ideális második számú pilóta, megbízhatóan tudja majd hozni a pontokat és még német is, ami régi vágya Norbert Haugnak, hogy legyen egy német állámpolgárságú pilótánk.
Mondjuk én a fenti idézetet csak Kovával kapcsolatban értettem,semmi köze Kimihez. :wink:
De tulajdonképpen az utóbbi idők Kimijénél az utóbbi idők Hamija jobb,tehát HA érkezne a finn (a másik helyett :P ),akkor sem változna talán az erősorrend.Max akkor,ha a régi Mekis Kimit láthatnánk viszont.Az egy óriási élmény lenne,h a két srác fullos,megbízható technikával a fenekük alatt,teljesítményük legjavát produkálva köröznének.Ez esetben nem lenne első és második számú pilóta sztem.De sztem ez már Kimi részéről lefutott,így nem valószínű.Mint ahogy az sem tuti,h ő jön.

Igazából Nico lenne az ideális talán Hami mellé.Folyatódna a finn széria,ami egy kivétellel naon bejött a Mekinek,valamint Haug vágya is teljesülhetne egy füst alatt,mivel Rosberg finn-német kettős állampolgár :P Fiatal,ambiciózus,lehet benne fantázia.Neki jobban örülnék,mint Heidfeldnek.
De mivel még semmi konkrétum,ez így olyan,mint az igazolások topic találgatásai. :D Főleg mivel álítólag Kimi alá is írt már .Tegnap láttam vmi oldalon...

Egyelőre maradjunk a jelenben:
hamarosan időmérő :wink:
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.31. 13:01:35

miihii írta:Régi sztori ez,h alapból Lewis az első számú pilóta (még korábban Alo kárára is),de ha így is van,akkor is valahol jogosan.
Pontosan! :)

Ezért van az, hogy a Kimi-fanokon kívül egyetlen épeszű McLaren szimpatizáns ill. drukker sem akarja Kimit ismét az istállónál látni.

Heidfeld kell nekünk. Ideális második számú pilóta, megbízhatóan tudja majd hozni a pontokat és még német is, ami régi vágya Norbert Haugnak, hogy legyen egy német állámpolgárságú pilótánk.
Kép
miihii
KHAL

2009.10.31. 12:35:22

http://www.f1hirek.hu/hir/Kovalainen__S ... 0910310958

Egy kicsit olyan,h mi volt előbb:a tyúk v a tojás.
Sírhat itt Kovi,h nem ő kapta elsőként a fejlesztéseket,de mire fel kapta volna?Ha a Mekinél töltött idő alatt le tudott volna vmit is tenni az asztalra,akkor valszeg nagyobb lelkesedéssel lett volna felé a csapat is.De kinek adják oda először az újdonságokat?Aki ki is tudja használni v annak,akinél az égvilágon semmit sem változtat?
Kétlem,h az újdonságok későbbi felhasználása miatt teljesített ilyen gyengén a finn a McLarenben.Inkább a teljesítménye miatt jutott hozzá később.
"...meg akartam mutatni a csapatnak, hogy mindig a maximumot nyújtom azzal az autóval, ami a rendelkezésemre áll, és azt hiszem, ezt ők is észrevették"
Bizony,észre!Ezért is lettél második számú,Komám!Előbb-utóbb te is megkaptad a fejlesztéseket és mégsem tudtál szinte semmit elérni velük,tehát ez volt a maximum.Uh csiiiittt! :-$

Régi sztori ez,h alapból Lewis az első számú pilóta (még korábban Alo kárára is),de ha így is van,akkor is valahol jogosan.Kova szürke kisegeret csinált a saját Ezüst Nyilából,és ez csak az ő sara.Egy-két felvillanáson kívül nem igen tudott felnőni Hami szintjére és ez nem csak fejlesztés kérdése.Egy hosszú vergődés az ő szereplése itt,de persze egyszerűbb emiatt a csapatot okolni,mint beismerni,h kevés ő ide.
Ha ennyire nem oké neki a wokingi szitu,menjen Isten hírével oda,ahol ő az első számú sofőr,és bizonyítson máshol.Aztán majd meglátjuk,h mennyi is van benne.
barca28
Jugador d'estrella

2009.10.30. 17:38:48

levproff írta:Csak, hogy ne unatkozzatok:

http://www.formula.hu/f1/raikkonen-hami ... 29455.html

Én mind a 2 pilótának örültem volna! :wink: :twisted:
Hát ha ez igaz akkor nagyon jó hir végre a kedvencem visszakerül egy normális csapatba...el a ferraritol hálistennek ,tudom hogy velük lett világbajnok de akkor is utálom a ferrarit elég régota...
goooo kimiiii :!: :!:

Más:Heikki Kovalainen nyerte az Abu-Dzabiban rendezett Forma-1es Nagydíj második gyakorlását. Az új pályán kiválóan szerepelnek a McLarenek, hiszen az első edzést Hamilton nyerte.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
levproff
Director del Fútbol

2009.10.30. 17:34:35

Csak, hogy ne unatkozzatok:

http://www.formula.hu/f1/raikkonen-hami ... 29455.html

Én mind a 2 pilótának örültem volna! :wink: :twisted:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.30. 14:36:45

Jöhetne a mekihez Rosberg is, Heidfeldet sem bánnám - kis túlzással bárki más, csak ne Kimi jöjjön vissza! :evil:

De ő kijelentette, hogy ha esetleg úri kedve úgy tartja, hogy a F1ben marad, akkor csakis a McLaren jöhet szóba...

http://www.f1hirek.hu/hir/Raikkonen_leh ... 0910291735

A mekinek viszont egy teljesen más hozzáállású pilóta kell Hamilton mellé, nem ő, aki már egy motiválatlan, kezelhetetlen, unott F1celeb...
Rosberg jó választás, Heidfeld inkább a vízhordó szerepére jó, de hozná a pontokat, ami a konstruktőribe kell. Személy szerint én Kubicát sem hajtottam volna el, de az én vagyok.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.30. 10:40:14

Én is örülnék Rosbergnek ha a meki-be menne, szerintem is sokkal több lehetőség van benne , csak 1 kocsi kell alá , már az előtt is volt róla szó hogy a mekibe mennek és én ugy tudom személyes jó barátók Hamiltonnal .

Go meki
Visca El Barca
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.30. 10:22:34

egy két napja viszont rebesgetik,h mégis kap lehetőséget.
Csak nehogy ez is csak beetetés legyen, mint Schumi visszatérése :?
miihii
KHAL

2009.10.30. 05:41:14

Ronaldinho&Barca írta: miihii barátunknak viszont lesz erről egy véleménye.. :D
Lesz 8)
Első körben:Kova menjen eeeel!A helyére beültetném még a B. Zsoltit is,akkor legalább tudom, h miért van hátul a csapattárs folyamat szinten.
Nico.Nincsen vele semmi bajom,van benne potenciál.Ha végül ő jönne,nem bánnám.Sőt,talán még azt is ki merem mondani,h inkább ő,mint Kimi...
Akárhogy is,Lewist nem féltem bármilyen társtól!Jöhet Nico v akárki,ő akkor is a belét kitapossa majd a gépnek és ha bírja a technika,akkor uis az elejében lesz.Annak meg külön örülnék,ha egy erős páros jönne össze a Mekinél és egymással versenyeznének az első helyekért :twisted:
De nem álmodozom...Majd kialakul.Egy a lényeg:
GO LEWIS!!!GO MCLAREN!És GO Csapattárs! :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.10.30. 00:48:23

ozsimiki írta: csak menjen a mekibe, csak menjen a mekibe! vagy mégjobb: alonsot adjuk kölcsönbe a mekibe,és rosberg ide :lol: :lol: :lol:

Rosberget nagyon bírom, remélem egy csapatba kerül Hamiltonnal, aztán akkor Haminak is figyelnie kellene megint házon belül is.
Szívemből szóltál. :) Amióta megérkezett az F1-be titkos kedvencem a srác, elképesztő tehetség, csak az a fránya kocsi.. meg a piszok nagy mákja, amikor ment a vas mindig 5-6 körrel a vége előtt füstölt el.. :? Kova szerintem megy úgyis(én már a tavalyi monzai futam után küldtem volna a.. ), mekinél pedig jó helyen lesz, csak kapja meg az autót amit Hami és nem lesz gond a sráccal, max a csapat társával.. :D Vele kivételt tennék azt hiszem, hogy ezüstnyilas.. :)

miihii barátunknak viszont lesz erről egy véleménye.. :D

Glock is valami bejelentésre készül, jövőre azt hiszem lehet megint a sisakokat tanulni Gyuláéknak, nagy lesz a pilóta mozgás, nem tudom volt-e ekkora elmúlt években? :?

szerk.: Ozsi, az a kölcsönös ötleted.. hmm nem lenne rossz, nem tudom melyik csapat járna jól? :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.30. 00:30:36

Ronaldinho&Barca írta:
Rosberg pedig bejelentette, jövőre más csapatnál versenyez, végre. :)
csak menjen a mekibe, csak menjen a mekibe! vagy mégjobb: alonsot adjuk kölcsönbe a mekibe,és rosberg ide :lol: :lol: :lol:

Rosberget nagyon bírom, remélem egy csapatba kerül Hamiltonnal, aztán akkor Haminak is figyelnie kellene megint házon belül is.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.10.30. 00:27:18

F1 más világ, Bourdais is nagy reményekkel jött, aztán.. :? Bár kitudja, 1-2 futamon megnézném én is, mire lenne képes, persze egy normális csomagban.

http://sporthirado.hu/cikk-f_1-raikkone ... oert-28847

Érdekes a hír, de ezek után még mi motiválja? Max. minél többet tegyen zsebre.. Elképesztő mennyit kapott ez az ember, jó nem bántom, sokak kedvence, de ennyi pénzért jó lett volna adni is valamit cserébe. Megérdemelte a vb. címet, bár mekis éveiben inkább rászolgált.

Rosberg pedig bejelentette, jövőre más csapatnál versenyez, végre. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése