Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Héjj te látod az F1et???ozsimiki írta:Czollner "világújdonság" Gyula remélem még alkalmazza ezt a kifejezést vagy 10szer a futamon![]()
![]()
Hamilton győzelme eléggé biztosnak tűnik, csak egy nagyobb hiba (pályán, vagy boxban) foszthatja meg ettől szerintem.
Remélem tévedek,és Vettel alkot valamit.
szerintem a tévéddel van a gond, nálam tükörsima.S.Agüero írta:Nem tudom nézni az F1et mert hangyás a TV ti látjátok![]()
A ferrari már a Magyar nagydíj után bejelentette, h nem fejlesztik tovább az autót, mert fölösleges.ozsimiki írta: azért Ferrari a becsületbeli győzelem után (Spa) nagyban tett erre az idényre már, vagy egyszerűen nem tudtak mit csinálni,
Ok-okozatozsimiki írta:Mutatós a helyszín, bár ennyi pénzből legyen is az. Box kijárata se rossz![]()
Am elég csúnya meki fölény lesz itt, illetve Hamilton fölény.
am lentiekhez hozzászólva, az tény,h Kova nem érdemel mekis kocsit,és bénább Haminál, (meg még elég sok pilótánál),de nem annyival,mint az látszik. szóval alap,h nem kap annyira kiélezett vasat mint Hamilton,de nem is csodálom, ő egy tipikusan szürke másodhegedűs alkat.
Mondjuk én a fenti idézetet csak Kovával kapcsolatban értettem,semmi köze Kimihez.El fanático írta:Pontosan!miihii írta:Régi sztori ez,h alapból Lewis az első számú pilóta (még korábban Alo kárára is),de ha így is van,akkor is valahol jogosan.![]()
Ezért van az, hogy a Kimi-fanokon kívül egyetlen épeszű McLaren szimpatizáns ill. drukker sem akarja Kimit ismét az istállónál látni.
Heidfeld kell nekünk. Ideális második számú pilóta, megbízhatóan tudja majd hozni a pontokat és még német is, ami régi vágya Norbert Haugnak, hogy legyen egy német állámpolgárságú pilótánk.
Pontosan!miihii írta:Régi sztori ez,h alapból Lewis az első számú pilóta (még korábban Alo kárára is),de ha így is van,akkor is valahol jogosan.
Hát ha ez igaz akkor nagyon jó hir végre a kedvencem visszakerül egy normális csapatba...el a ferraritol hálistennek ,tudom hogy velük lett világbajnok de akkor is utálom a ferrarit elég régota...levproff írta:Csak, hogy ne unatkozzatok:
http://www.formula.hu/f1/raikkonen-hami ... 29455.html
Én mind a 2 pilótának örültem volna!![]()
Csak nehogy ez is csak beetetés legyen, mint Schumi visszatéréseegy két napja viszont rebesgetik,h mégis kap lehetőséget.
LeszRonaldinho&Barca írta: miihii barátunknak viszont lesz erről egy véleménye..![]()
Szívemből szóltál.ozsimiki írta: csak menjen a mekibe, csak menjen a mekibe! vagy mégjobb: alonsot adjuk kölcsönbe a mekibe,és rosberg ide![]()
![]()
![]()
Rosberget nagyon bírom, remélem egy csapatba kerül Hamiltonnal, aztán akkor Haminak is figyelnie kellene megint házon belül is.
csak menjen a mekibe, csak menjen a mekibe! vagy mégjobb: alonsot adjuk kölcsönbe a mekibe,és rosberg ideRonaldinho&Barca írta:
Rosberg pedig bejelentette, jövőre más csapatnál versenyez, végre.