Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan én sem tudomozsimiki írta:már megintGame90 írta: Akik sérültek: .....Rosicky...![]()
bírom nagyon,de rengeteget sérült, most megint mi a gondja?
már megintGame90 írta: Akik sérültek: .....Rosicky...
Degen még tavaly igazolt a Poolba a Dortmundból, jobbhátvéd.ozsimiki írta:ki az a degen a poolból? őt és carraghert kiszórták pirossal, de ekkor már 2-1volt.
Degen svájci, egyébként jobbhátvéd ha jól tudom. A második gólnál Gera jegyzi a gólpasszt!ozsimiki írta:Fulham-Pool 3-1![]()
ezek is csak a M.U.t bírják legyőzni...
ki az a degen a poolból? őt és carraghert kiszórták pirossal, de ekkor már 2-1volt.
Chelsea 4-0ra nyert ezúttal, azért az elmúlt 2 hétben szép számú gólt termeltek
Sajnos nem sokáig..De a Chelsea is döntetlenre áll eddig!Mikaos írta:Fulham vezet 1-0-ra a Pool ellen...hát ez egyre "érdekesebb".
Amúgy Gulácsi ott van a kispadon
Most olyan korán jött az 1. gól?gygerike írta:Szerintem idén nagy erősségűk hogy korán megtudják szerezni a vezetést
Én is ettől féleklui1698 írta:Meg Cesc formája is nagy erősségük.gygerike írta:Az igen megint jól bekezdett az Arsenal, csak igy továbbSzerintem idén nagy erősségűk hogy korán megtudják szerezni a vezetést
Szépen feltornázza nyárára az árát, ha így folytatja.
Meg Cesc formája is nagy erősségük.gygerike írta:Az igen megint jól bekezdett az Arsenal, csak igy továbbSzerintem idén nagy erősségűk hogy korán megtudják szerezni a vezetést