Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2448
Ez mi??? Ez meg akar halni...
Nálam most telt be a pohár a pohár a gyerekkel, remélem nem ússza meg szárazon. Nem vagyok a szurkolói vandalizmus híve, de ha őt pár ultra elcsípné az utcán, nem tudnám sajnálni. De mondjuk a csapatársak helyében is elbeszélgetnék az öltözőben a gyerekkel.
Mikaos írta:...
És Samu egyenlít. 1-1. Jól kezdi a 2. félidőt az Inter.Fecooo írta:vezet a Roma Vucinic góljával! így tovább! Forza Roma!
A Milannnak nagy szüksége van egy ilyen tipusú játékosra. Fizikálisan erős, techinkailag sem ügyetlen és a kapu előtt sem remeg meg a lába.
Nagyon nagyot fognak vele, végre nem 50 éveseket vásárolnak, mintha nem is a Milánt látnám!
Én is igy gondolom.ozsimiki írta:
én leírtam már dinhot,olyan sosem lesz mint volt a Barcaban,de az elmúlt pár meccsen a nagyon tré Dinhonál jobb, ez egy közepes dinho,szntem ennél nem lesz jobb. lasztikat mindig is tudott adni, ma is kettő gólpassz,és ezúttal nem halt meg az első védőtől sem,de az a sebesség és dinamizmus sehol sincs, szntem nem is lesz. ennek ellenére még így is hasznára lehet ilyen szinten a milánnak.
Örültem is mind2nek nagyonmiihii írta:A Napoli naon érzi újabban a sírból visszahozott meccseket.
Múltkor a Milan ellen,most meg a Juve otthonában.
Ezúttal 2:0ról fordítottak 2:3ra!
Tegnap Balotelli akarta lőni, csak Zanetti elráncigálta onnan, és végül Eto'o lőtte. Amúgy én jobban örülnék, ha Milito lőné őket (ha jól emlékszem, akkor ebben a szezonban már ő is belőtt egy 11-est).ozsimiki írta:nem volt rossz a meccs. viszont az meglep,h Eto'o ennyire alap,h lövi a büntit, nem volt sose annyira biztos lövő,és csak most érkezett. na de ez az Inter dolga.
Eddig jól végzi a dolgát. Meg megjegyzem, sztem egy olyan helyzetben lényegesen nehezebb belőnöd, ha szívvel lélekkel a csapatért vagy, akkor valahogy jobban meg tud remegni az ember lába...ozsimiki írta:nem volt rossz a meccs. viszont az meglep,h Eto'o ennyire alap,h lövi a büntit, nem volt sose annyira biztos lövő,és csak most érkezett. na de ez az Inter dolga.