Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszonylag multi skilles játékosokat szeretnék edzetni ezért az átadás és jsz min középszerű mert attól számít multi skillesnek. Jah és a 17 éves jó védő az alapbarcafan0911 írta:Én is védőket edzek már augusztus óta.A legjobb pénzt a szélső bekkek hozzák. Az ő edzésük eltart egy ideig, mivel az átadásuk is fontos. Ezért ha szélső védőt edzel akkor úgy vedd meg hogy az átadása legalább 2-3 szinttel jobb legyen mint a védekezésük. Így rövidebb ideig tart az edzésük.
Én is védőket edzek már augusztus óta.bowlinggolyo írta:Engem meg már nem érdekel az 5öd oszt mostantól mindenki (fontos) kint van. Megyek vissza 6ba edzetem a védőket és 1 év múlva nagy pénzből felépítem kicsi kis csapatomat a 9-10 mrdbőlgygerike írta:Ennyire jó hírekkel azért nem szolgáljSajnos én nem merem kirakni a teljes kezdőt mert hétvégn talán a feljutást eldöntő bajnokim lessz
A visszaszámlálás elindult még 3 napotok van a licitekre mindenki akinek kell vki licitáljon eléggé áron alul raktam ki őket.
ultrasur írta:Vámos Fc tesó jó lenne ha kihívna mert mindenképp akarok meccset játszani.
Engem meg már nem érdekel az 5öd oszt mostantól mindenki (fontos) kint van. Megyek vissza 6ba edzetem a védőket és 1 év múlva nagy pénzből felépítem kicsi kis csapatomat a 9-10 mrdbőlgygerike írta:Ennyire jó hírekkel azért nem szolgáljSajnos én nem merem kirakni a teljes kezdőt mert hétvégn talán a feljutást eldöntő bajnokim lessz
Azért csinálok nagy kiűárusítást mivel átakarok állni védekezés edzésre eladok mindenkit feladom az 5öd osztályt kivárom azt a kb 1 évet és eladom őket mind a 10védőt és kaszálok csak velük abbóla pénzből ami azokból bejön kb 9 mrd már tudok egy rendes csapatot építeni. Amúgy elég sok csapat csinálja ezt az inkább visszalépek egy szintet csak hogy egy csapatot tudjon építeni.ElBartimaeus írta:Ez nagyon olyan vaterás reklámnak is beillő hsz volt!bowlinggolyo írta:...Amúgy rossz olvasni, hogy ilyenek dobsz ki a csapatodból. Nekem egyelőre még egy remek játékszervezésű is megfizethetetlen, de jövök fel, idővel beérlek!
![]()
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy 1 olyan játékosom van, aki nem kapus és jobb a formája megfelelőnél, mind ezt úgy, hogy sok kapusedzőm van és kevesebb segédedzőm. És ha jól tudom, akkor a kapusedző hatása pont olyan, mint a segédedzőé csak kapusokra, tehát sztem növeli a formát egész jelentősen. (Egyik kapusomnak nagyon sokáig remek formája volt, most csökkent 1-tCFirpo3 írta:Tudom, de írja a súgó, h a segédedzők növelik a formát.
Tudom, de írja a súgó, h a segédedzők növelik a formát.noodle77260 írta:A segédedzők az edzésnél fontosak!!CFirpo3 írta:Megéri csak azért felvenni pár segédezdőt, hogy növeljék a játékosok formáját? Ha felveszek mondjuk 5-öt, akkor néhány hét alatt meg fognak növekedni a formák, vagy ugyanúgy fog ingadozni, mint eddig?
ElBartimaeus írta:Tudom, már éltem is a lehetőséggel, csak hosszú távra nem feltétlenül jó, meg kicsit kockázatos, mert a csapatomban az idősebbeknek folyamatosan rosszabb a formájuk, mint a fiatalabbaknak.gygerike írta: Am tudsz venni olcsóbban remek játékosokat, csak az a baj hogy idősebbeket, én is vettem 1 remek kp-ét 3500-ért. 4 csillagot hoz. Remélem tudod hasznositani a tippem
Tudom, már éltem is a lehetőséggel, csak hosszú távra nem feltétlenül jó, meg kicsit kockázatos, mert a csapatomban az idősebbeknek folyamatosan rosszabb a formájuk, mint a fiatalabbaknak.gygerike írta: Am tudsz venni olcsóbban remek játékosokat, csak az a baj hogy idősebbeket, én is vettem 1 remek kp-ét 3500-ért. 4 csillagot hoz. Remélem tudod hasznositani a tippem
geridoss írta:Azta ilyen játékosokat eladni!bowlinggolyo írta:Ha valakit érdekelne nagy kiárusítást fogok tartani a jövőhéten egy két fincsibb falat 19 éves lenyűgöző kapus 2-3 edzésre a világklasszistól, 29 éves titáni csti jó átadással, varázsaltos szélső OLCSÓN!!! 5hét sérülés egy kicsit idős kpk de jó képességekkel mint pl földöntúli titáni termfeletti vk stb. valamint idősebb csatik viszonylag jó skillel vk, ragyogó remek átadással.
További információk: Bowlinggolyo Fc (1649584) vagy itt!
A kiárusítás jövőhét első napjaiban kezdődik.![]()
![]()
A fizetésük miatt 2 hét alatt tönkremennék kb.![]()
Most én is megpróbálkozok egy csatársor edzéssel. Nem tudjátok, hogy ha 3 csatárral játszok, akkor kevesebb edzést kapnak, mint ha 2, vagy 1 csatárral játszanék?
ElBartimaeus írta:Ez nagyon olyan vaterás reklámnak is beillő hsz volt!bowlinggolyo írta:Ha valakit érdekelne nagy kiárusítást fogok tartani a jövőhéten egy két fincsibb falat 19 éves lenyűgöző kapus 2-3 edzésre a világklasszistól, 29 éves titáni csti jó átadással, varázsaltos szélső OLCSÓN!!! 5hét sérülés egy kicsit idős kpk de jó képességekkel mint pl földöntúli titáni termfeletti vk stb. valamint idősebb csatik viszonylag jó skillel vk, ragyogó remek átadással.
További információk: Bowlinggolyo Fc (1649584) vagy itt!
A kiárusítás jövőhét első napjaiban kezdődik.Amúgy rossz olvasni, hogy ilyenek dobsz ki a csapatodból. Nekem egyelőre még egy remek játékszervezésű is megfizethetetlen, de jövök fel, idővel beérlek!
Minden gamperesnek jó és szoros meccseket kívánok, gygerike, szorítsd meg bowlinggolyot, ne legyen túl nagy az önbizalma!![]()