Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most már mindegy mert vége, de ha x lett volna elsők maradtunk volna, mert 3 5 pontos csapat lett volna, és akkor nem számít az egymás elleni meccs, mivel a három csapat körbeverte egymást, mi a kyevet, ők a kazánt a kazán pedig minket, gólkülönbség számított volna, és abban mi volnánk jobbak, de minegy mert nyert az interabraka írta:Izé. Elsők semmiképp sem lehetünk a forduló után már, mivel az egymás elleni meccsek számítanak azonos pontszámmal rendelkező csapatok közt! So a Kazany már előrébb van...MichaaBee írta:Szerintem nekünk a döntetlen lenne a legkedvezőbb, úgy egyik csapat sem kerülne előnybe velünk szemben, és a pocsékra sikeredett forduló után még maradhatunk elsők 5 ponttal, ami picit szánalmas...Zozzy 5 írta:Inter eddig ég Kijevben...valahogy nem lepődtem meg...Ezzel így csoportuccsók most
Sajnos igen. Jönnek majd köv fordulóba hozzánk védekezni.bali 15 írta: 89. perc Snejder vezet az Inter. Ez most nagyon rossz?
Izé. Elsők semmiképp sem lehetünk a forduló után már, mivel az egymás elleni meccsek számítanak azonos pontszámmal rendelkező csapatok közt! So a Kazany már előrébb van...MichaaBee írta:Szerintem nekünk a döntetlen lenne a legkedvezőbb, úgy egyik csapat sem kerülne előnybe velünk szemben, és a pocsékra sikeredett forduló után még maradhatunk elsők 5 ponttal, ami picit szánalmas...Zozzy 5 írta:Inter eddig ég Kijevben...valahogy nem lepődtem meg...Ezzel így csoportuccsók most
4-2.Katalán88 írta:Sajnos ez a helyzet...van Bommel írta:A Loki negyedóra alatt lerombolta, amit addig felépített. 4-1, de a firenzeieknek voltak ezen kívül is lehetőségei. Ha nem változtat a Loki, nagy verésbe szaladhat bele...![]()
Bár én nem hoztam volna be Coulibaly-t, hanem inkább egy védőt vagy középpályást.
Sajnos ez a helyzet...van Bommel írta:A Loki negyedóra alatt lerombolta, amit addig felépített. 4-1, de a firenzeieknek voltak ezen kívül is lehetőségei. Ha nem változtat a Loki, nagy verésbe szaladhat bele...
Cesc megint bökött 1et. Kicsit megy a gyereknek. Nyáron mikor érdeklődtünk iránta, én ellene voltam, de most már sajnálom, h nincs itt. Valószínűleg jobban átvészeltük volna Iniesta sérülését.levproff írta:Az Arsenal 2-0-ra vezet az AZ Alkmar ellnen!
Fabregas és Nasri góljaival!![]()
És evvel eddig tovább jutó az Arsenal!![]()
![]()
Go Gunners!
Szerintem nekünk a döntetlen lenne a legkedvezőbb, úgy egyik csapat sem kerülne előnybe velünk szemben, és a pocsékra sikeredett forduló után még maradhatunk elsők 5 ponttal, ami picit szánalmas, de nem az a lényeg most. Ha nem nyer az Inter, akkor a Camp Nouban kénytelenek lesznek támadni, azt meg eddig minden csapat megjárta nálunk, viszont ha fordítanak, akkor nagy baj van, mert megint egy unalmas ixet látunk, ahol az Inter marad előnyben és ellép az egyik keleti csapat.Zozzy 5 írta:Inter eddig ég Kijevben...valahogy nem lepődtem meg...Ezzel így csoportuccsók most
Sajna nem látom a meccset, de most megörültem neki, h eddig szépen helyt állnak.levproff írta:1-1 a Loki meccs eddig.
Rudolf lőtte a gólt.
Kettejük között akad különbség.Mi elismerjük, hogy az ukrán srác nem az igazi, és sok volt érte a 24 milla. Bár még jócskán van lehetősége bizonyítani.Buitre írta:és még Csigától is tanulhatna, nem igaz?Pepe megint klasszisokat idézett. Nagy játékos, na.
Inzaghinak az az igazi, ha a hátára jön a beadás vagy a lövés, ezzel a normális lábra érkező labdával nem tudott mit kezdeni!szajko írta:Inzaghi pedig az ilyeneket beveri...
Azért várjuk meg, h Csiga milyen lesz szezon vége felé. Ha semmit sem javul, akkor elismerem, h egy rossz igazolás. Pepe azonban már évek óta bizonyítja, h egy semmirekellő.Buitre írta:és még Csigától is tanulhatna, nem igaz?Pepe megint klasszisokat idézett. Nagy játékos, na.