Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.09. 10:48:54

Cityben meg hol nem alapember?
Pedig nem az. Tavaly is az első pár meccset leszámítva gyatra volt. Az sem véletlen, h a City valószínűleg megválna tőle, méghozzá kevesebb zs-ért, mint amennyiért odament. Akkor most egy olyan játékos kell nekünk, aki megbukott egy angol középcsapatban? Hát nemtom, nemtom :? Én igazából attól sem voltam elájulva, amit a Realban mutatott, igazából csak Schuster első szezonjában tudott villantani. Sztem ő egy bukott játékos, anno kikiáltották őt az új Pelének, mikor oda ment a Realba agyonsztárolták, ehhez képest csak nagyon kicsi töredékét tudta hozni az elvárásoknak. De tény, még mindig inkább ő, mint Suarez.
De gondolkodhatna a vezetőség normálisabb játékosokban is, mint pl. Ribery.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.08. 13:57:34

bali 15 írta:Robinho az most sérült amúgy?
Ja, sérült.

Azt meg hagyjuk már, hogy"Európa leggólerősebb szélsője" :D Huntelaar meg a leggólerősebb csatár volt!!! +2 gól.. Nem rossz. De mire ment vele? Semmire... Ezeket az "egyéni" címeket hagyjuk, főleg ha Hollandiából való :D Persze, onnan is jött ki jó játékos. De nem mindenki az. Szóval onnan nagyobb zsákbamacska igazolni, mint egy LaLiga edzett játékost, aki nagyon jó volt utolsó évében, igenis a Real alapembere volt, ő húzta a csapatot! Ezt azért nem kéne elfelejteni... Robinho jó képességű játékos, és ezt már bizonyította erős bajnokságokban is!!! Cityben meg hol nem alapember? Sérülten nehéz játszani, amúgy mindig játszik szinte, max ha rotálják akkor nem. Szóval én a kis Brazilra voksolok. Az meg, hogy 2 önző játékos lesz a szélen... Messi úgytűnik nem szélső idén(remélem ez megváltozik), úgyhogy ez is megoldva :lol: :lol: :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.08. 13:53:32

Mikaos írta:Azért akad ellenpélda is: Ronaldo, van Nistelrooy :)
Suarez még csak 22 éves, nagy jövő áll előtte, hogyha képes ezt a szintet tartani.
Múltkor talán LG írta - szerintem is helyesen - hogy akkor nézzük meg mikor kerültek ki a nagy sztárok, és hasonlítsuk össze az akkori holland csapatok színvonalával.

Tehát évek óta nincsenek BL-közelben a hollandok, az elmúlt évekből szinte egyik Eredivise-ből eligazolt játékos sem alkotott maradandót máshol. Amikor Ronaldo vagy RvN "kikerült" onnan, akkor nemzetközileg is jegyzett csapatokból jöttek.
Mikaos írta:Igaz, de olyan nagyot még nem tett le az asztalra. Sehol nem tudott meghatározó játékossá válni. A ManCity-ben sem vált alapemberré,a Realban meg még fiatal volt ahhoz, hogy az legyen. Ezért mondom, hogy ő is zsákbamacska-kategória. A potenciál megvan benne, kérdés, hogy ezt ki lehet-e hozni belőle a Barcában. Remélem igen - hogyha őt választjuk :)
Ezt meg nem tartanám teljesen igaznak, bár lényegében mégis az. A Cityben a sérülései hátráltatják, a Realban meg pölö Capello alatt az volt a legnagyobb hibája, hogy nem védekezett annyit, amennyit az olasz követelt tőle, és inkább lezavarta a padra. Mondjuk elájulva én sem vagyok tőle, nekem Ibra és Messi mellé egy csapatjátékos (és inkább szélső) kellene. Vagy Frankito. :D
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.08. 13:10:53

Robinho az most sérült amúgy?
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.08. 13:02:39

kanty írta: Nekem Suarez játéka nem nagyon jön be. Én nem érzem benne azt a pluszt amivel képes lenne maradandót alkotni a Barcelonában.
Láttunk már számos példát az elmúlt években, h jött az Erdivisie-ből egy nagy igéret és csődöt mondott(Huntelaar, Babel).
Azért akad ellenpélda is: Ronaldo, van Nistelrooy :)
Suarez még csak 22 éves, nagy jövő áll előtte, hogyha képes ezt a szintet tartani.
kanty írta:Az nyilvánvaló , h Robinho Suareznél jóval többet tett le az asztalra. Azért már megjárta a PL-et a PD-t, a válogatottban is meghatárózó szerepet tölt be.
Igaz, de olyan nagyot még nem tett le az asztalra. Sehol nem tudott meghatározó játékossá válni. A ManCity-ben sem vált alapemberré,a Realban meg még fiatal volt ahhoz, hogy az legyen. Ezért mondom, hogy ő is zsákbamacska-kategória. A potenciál megvan benne, kérdés, hogy ezt ki lehet-e hozni belőle a Barcában. Remélem igen - hogyha őt választjuk :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.08. 12:53:31

Mikaos írta:Ha mindenképpen szavazni kéne, akkor én Luis Suárezre tenném a voksomat. Robinho nekem sosem volt szimpatikus annyira, mindig is egy agyilag gyenge játékosnak tartottam. Ezt persze lehet, hogy már kinőtte, mert már mutatott ilyen jeleket a Konföderációs kupán. Szerintem két önző-jellegű játékos talán sok lenne egy csapatba, márpedig nálunk már van egy Messi. Suárez sokkal passzosabb játékos, és nagy játékintelligenciával rendelkezik (lát a pályán), hovatovább elég gólerős (ő a leggólerősebb szélső Európában jelenleg). Tudom, azt mondjátok, hogy zsákbamacska, mert holland bajnokság - de szerintem Robinho legalább olyan zsákbamacska, nem tett még le olyan sokat az asztalra, mint pl. Ibra. Nem fogok "harcolni" Robinho ellen, és vele is türelmes leszek, mint mindenkivel, ha leigazoljuk végül, csak szívem szerint nem őt választanám.
Nekem Suarez játéka nem nagyon jön be. Én nem érzem benne azt a pluszt amivel képes lenne maradandót alkotni a Barcelonában.
Láttunk már számos példát az elmúlt években, h jött az Erdivisie-ből egy nagy igéret és csődöt mondott(Huntelaar, Babel).
Az nyilvánvaló , h Robinho Suareznél jóval többet tett le az asztalra. Azért már megjárta a PL-et a PD-t, a válogatottban is meghatárózó szerepet tölt be.
Azzal egyetértek, h nem a legokosabb játékos, vannak olyan mególdásai amin tényleg komolyan elgondolkozok DE szerintem Ő is tisztában van vele, h a Barcelona számára eggy hatalmas lehetőség. Most már abban a korban van, h ténylegesen elvárható tőle, h robbantson és vmi kiemelkedőt nyújtson.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.08. 10:24:23

Ha mindenképpen szavazni kéne, akkor én Luis Suárezre tenném a voksomat. Robinho nekem sosem volt szimpatikus annyira, mindig is egy agyilag gyenge játékosnak tartottam. Ezt persze lehet, hogy már kinőtte, mert már mutatott ilyen jeleket a Konföderációs kupán. Szerintem két önző-jellegű játékos talán sok lenne egy csapatba, márpedig nálunk már van egy Messi. Suárez sokkal passzosabb játékos, és nagy játékintelligenciával rendelkezik (lát a pályán), hovatovább elég gólerős (ő a leggólerősebb szélső Európában jelenleg). Tudom, azt mondjátok, hogy zsákbamacska, mert holland bajnokság - de szerintem Robinho legalább olyan zsákbamacska, nem tett még le olyan sokat az asztalra, mint pl. Ibra. Nem fogok "harcolni" Robinho ellen, és vele is türelmes leszek, mint mindenkivel, ha leigazoljuk végül, csak szívem szerint nem őt választanám.

De engedjétek meg, hogy a hónap viccét ideírjam. News of the world szerint a Barcelona kész egy 95millás ajánlatot tenni Wayne Rooney-ért :lol: Oké, hogy bulvárlap...de legalább egy kicsit összeszedhetnék magukat, hogy reális dolgot írjanak, és inkább hiányposztra, mint atombiztos (Ibra) helyre tippeljenek :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.08. 07:13:00

szerintem Robinhora mindenképp szüksége lehet a csapatnak, és azt hiszem, meg is veszszük télen. Viszont ami Hamsikot illeti. Jó-jó ,csak nekem bizonytalan. Kicsit zsákbamacska szaga van. Őt idehozni fölösleges lenne.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.11.07. 21:22:43

Cáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
mit szolnátok Marek Hamsikhoz?
fiatal,gyors,gólerős stb...
Nem szeretném Barca mezben látni azt a tót hülyegyereket!!!!Azon a poszton különben is teltház van!Inkább egy szélsőt látnék szívesen!
Kép
kurdt
Megmentő :)

2009.11.07. 20:51:32

S.Agüero írta:
Ez nem lehet igaz már megint kezdi ezeket a hülye neveket amúgy jó játékos de nem jött szóba soha, hagy ne mondjam már megint el amit eddig h mért ne irjál be ilyen neveket :x
Alapvetően egyetértek S.Agüero-val, de ezuttal Cáceres nem a levegőbe beszélt (vagy igen és ráhibázott :D )........
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.07. 20:40:45

Asszem megvan hol kell erősítenünk: IRÁNYÍTÓ+BAL SZÉLSŐ TÁMADÓ. A Balszélső egyértelmű már, de most a kp is egyértelmű lett. Xavi és Iniestán kívül nincs irányítónk. Keita önmagbában nemjó csak Xavival és Inivel. Nem mondom azt h Cesc legyen az, mert nagy luxus lenne ő most ide+az Arsenalban élete formályánál tart, de vki kell.
MatyiG
Adminisztrátor

2009.11.06. 20:21:00

Ez nem lehet igaz már megint kezdi ezeket a hülye neveket amúgy jó játékos de nem jött szóba soha, hagy ne mondjam már megint el amit eddig h mért ne irjál be ilyen neveket :x
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.11.06. 19:54:36

Továbbra is kérdéses ez a bal szél. Egyenlőre még mindig Robinhot tartom jobb ötletnek mint 1 Mata vagy nem tom ki... De mondjuk 1 vpk se ártana vagy valaki Xavi cseréjének 1 olyan meccsnél ahol vagy sima a győzelem vagy esetleg pihentet Pep. Ifiben van valaki aki erre a célre megfelelő és jó is?:D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.11.06. 19:54:19

palesz77 írta:szerk.: Bocsi, nem tudom miért nem lehet direkt linket küldeni erről a hírről... Ott van a bal oldalon kicsit lejjebb, ahol Robinho neve a cím... :D
LINK
Már hogyne lehetne? :)

@Mikaos: Azt azért nem tudjuk, hogy a daily mail vagy a mundo írja-e az igazat, tehát lehet, hogy a mundo kavar és nem az angol lap, bár remélem, hogy nem. :)

@Cáceres14: Ezt miért nem lehetne linkkel, forrással? Ott van a sport főoldalán, márpedig, ha olvasod valahol, akkor linkelni kell. Ha meg csak hasra ütsz, akkor off... Egyébként továbbra is tartom: Fabregas kell ide, nem Hamsík.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
vargaakos
Capitá del Barça

2009.11.06. 19:48:49

Nem lett volna muszáj jönni...
Még csak szóba se került tudomásom szerint. Habár ezt tőled már megszokhattuk...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.06. 19:47:02

Minket megkérdezhetsz róla, csak Laportának meg Pepnek se felejts el szólni....
csdewl
Capitá del Barça

2009.11.06. 19:44:07

igen, modjuk ezt ma olvastam a sport-on.
az biztos ,hogy jó játékos , sokat passzol ,tartja a labdát.
Meglátjuk mit mutat majd a vb-n.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Cáceres14
Jugador del Barça

2009.11.06. 19:40:39

na akkor újra ittvagyok
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.06. 16:00:43

Mikaos írta:
bali 15 írta:Srácok gond van. :(
A "fejesek" az mondják hogy Robinho ezt a szezont még a City-ben tölti mivel szükségük van rá ahoz hogy a BL-ben indulni tudjanak. Szóval nem engedik el. Amúgy 34 miller a srác. Csak nyáron lesz elérhető.
Henry nyáron a New York Red Bulls-ba fog menni. Szóval valaki más kell a télre. :(
FORRÁS: DailyMail
Ez egy régi hír. Vagy régi hír újra kiadva (ha mostani dátum). Lapozz vissza itt a fórumon. Amikor ez a hír megjelent, ugyanaznap a spanyol sajtóban az jelent meg, hogy Robinho-t kölcsönbe adják télen, és nyáron megvehető. Árnyalatnyi különbség, de azért lényeges. Majd meglátjuk, hogyan lesz.
Hm. Így mindjárt jobban hangzik. Kölcsönbe jöjjön ide és a nyáron majd meg is vesszük. És akkor 11-én tárgyalunk. Akkor ok
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.06. 15:14:21

Hát ez szerint nincs gond :wink: :D

A cím alapján mondom, meg egy kicsit értettem a szövegből is:

Nov 11-én tárgyalnuk elvileg a City vezetőségével Robinho TÉLEN történő leigazolásáról. Az edző beleegyezett, ha jó árat kapnak érte, akkor mehet - ami 30 misi körül forogna, ami ugye elég húzós :? (bár szerintem megérné :D ). A kulcs maga Robinho, hogy akarja-e vagy sem...

Ez volt az amatőr fordítás, bocsi, hogy több részletet nem tudok, ennyire tellik :oops:

szerk.: Bocsi, nem tudom miért nem lehet direkt linket küldeni erről a hírről... Ott van a bal oldalon kicsit lejjebb, ahol Robinho neve a cím... :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.06. 15:12:33

bali 15 írta:Srácok gond van. :(
A "fejesek" az mondják hogy Robinho ezt a szezont még a City-ben tölti mivel szükségük van rá ahoz hogy a BL-ben indulni tudjanak. Szóval nem engedik el. Amúgy 34 miller a srác. Csak nyáron lesz elérhető.
Henry nyáron a New York Red Bulls-ba fog menni. Szóval valaki más kell a télre. :(
Ez egy régi hír. Vagy régi hír újra kiadva (ha mostani dátum). Lapozz vissza itt a fórumon. Amikor ez a hír megjelent, ugyanaznap a spanyol sajtóban az jelent meg, hogy Robinho-t kölcsönbe adják télen, és nyáron megvehető. Árnyalatnyi különbség, de azért lényeges. Majd meglátjuk, hogyan lesz.
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.06. 14:44:59

Srácok gond van. :(
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.06. 10:28:01

A mai cikket olvasva én újra csak kifejezném óhajomat, miszerint Robinho kéne minél előbb. Azt írják, hiányzik a labda nélküli mozgás, és a kapuralövések. Ebben mindkét dologban segítségünkre lenne a brazil. Rengeteget mozog a pályán, sok helyen feltűnik, és nem lassú labdával sem. Sem a mozgása, sem a gondolkodása.
Amennyit lassultak a támadóink azzal hogy Ibra van Eto'o helyett, annyit gyorsulhatnánk Robinhoval. Henry ugyan gyors és lendületes, de nála az összhang Ibrával hiányzik egy kicsit, Iniesta pedig jól tartja a labdát, bárkit megver 1vs1 ben, de ő meg arra nem jó hogy ő kapja az üres területre a labdát és befussa, mielőtt a védő odaér.Illetve kapura nem elég veszélyes. Pont akkor lenne a legideálisabb, ha a baloldalon Iniseta a középpályán, Robinho meg előtte a támadósorban lenne. Szerintem jól kiegészítenék egymást.
Suárez meg jó játékos, jó ha van ilyen ember a padon, aki a támadósorba bármelyik posztra be tud állni, és gólerős, de nálunk van ilyen Bojan személyében, így nincs szükség az uruguayira. hogy ő legyen az állandó baltámadó, arra meg nem biztos, hogy elég jó.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 15:53:29

Eagico írta: Az Ajax igen ramatyul áll anyagilag állítólag és az a hír járja, hogy
amint beindul a téli átigazolási szezon, értékesíteni fogják eme naccerű
játékosukat!
Ez gyakorlatilag egy fél évvel ezelőtti hír, csak a Valenciát kicserélték Ajaxra, David Villát meg Luis Suarezre (ja és a télit nyárira)
Emléxünk ugye akkor mi lett a dologból?

Másrészt Suarez sztem nagyobb zsákbamacska, mint Robinho, mert ugye a brazil megjárta már a spanyol ligát (Clasicon extra motiváció), Suarezből viszont könnyen Huntelaar 2. lehet (még ha nem is vagyunk akkor játékostemető, mint a Madrid)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.05. 15:32:03

Eagico írta:A SPORT.es szerint Luis Suárez igen közel kerülhet a Barcához!
Az Ajax igen ramatyul áll anyagilag állítólag és az a hír járja, hogy
amint beindul a téli átigazolási szezon, értékesíteni fogják eme naccerű
játékosukat! A lap szerint Suárez igencsak örülne egy katalán ajánlatnak!
Jól tudom, hogy Ő szélsőt is játszik, ugye!?
Igen, legtöbbször balszélső, vagy irányító kp is(árnyék-ék).
Szerintem legalább annyira zsákbamacska, mint Robinho. Mindkettőben benne van a lehetőség, de mindkettőben a bukás lehetősége is. Mindenesetre, ha Suárez olcsóbb, akkor hozzuk el őt, mert elég gólerős játékosról van szó (ami nálunk jelenleg hiánycikk a középpályát és a balszélső posztot figyelembe véve). Ő most a leggólerősebb támadó kp./szélső egész Európában, ha jól tudom.
Valahol olvastam már (nem tudom hol), hogy a MU el akarja koppintani az orrunk elől Suárezt, és állítólag nem sajnálnának 40millió eurót... ebben az esetben egészségére a MU-nak, s vigyék :)
Robinho-ért max.30-at adnék - persze ezt is nagy túlzásnak tartom, csak a jelenlegi felborult játékpiac szerint max. eddig mennék el.
Suárez-ért pedig a reális ár szerintem max.20-25 lenne.
Lezárt