2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedig nem az. Tavaly is az első pár meccset leszámítva gyatra volt. Az sem véletlen, h a City valószínűleg megválna tőle, méghozzá kevesebb zs-ért, mint amennyiért odament. Akkor most egy olyan játékos kell nekünk, aki megbukott egy angol középcsapatban? Hát nemtom, nemtomCityben meg hol nem alapember?
Ja, sérült.bali 15 írta:Robinho az most sérült amúgy?
Múltkor talán LG írta - szerintem is helyesen - hogy akkor nézzük meg mikor kerültek ki a nagy sztárok, és hasonlítsuk össze az akkori holland csapatok színvonalával.Mikaos írta:Azért akad ellenpélda is: Ronaldo, van Nistelrooy
Suarez még csak 22 éves, nagy jövő áll előtte, hogyha képes ezt a szintet tartani.
Ezt meg nem tartanám teljesen igaznak, bár lényegében mégis az. A Cityben a sérülései hátráltatják, a Realban meg pölö Capello alatt az volt a legnagyobb hibája, hogy nem védekezett annyit, amennyit az olasz követelt tőle, és inkább lezavarta a padra. Mondjuk elájulva én sem vagyok tőle, nekem Ibra és Messi mellé egy csapatjátékos (és inkább szélső) kellene. Vagy Frankito.Mikaos írta:Igaz, de olyan nagyot még nem tett le az asztalra. Sehol nem tudott meghatározó játékossá válni. A ManCity-ben sem vált alapemberré,a Realban meg még fiatal volt ahhoz, hogy az legyen. Ezért mondom, hogy ő is zsákbamacska-kategória. A potenciál megvan benne, kérdés, hogy ezt ki lehet-e hozni belőle a Barcában. Remélem igen - hogyha őt választjuk
Azért akad ellenpélda is: Ronaldo, van Nistelrooykanty írta: Nekem Suarez játéka nem nagyon jön be. Én nem érzem benne azt a pluszt amivel képes lenne maradandót alkotni a Barcelonában.
Láttunk már számos példát az elmúlt években, h jött az Erdivisie-ből egy nagy igéret és csődöt mondott(Huntelaar, Babel).
Igaz, de olyan nagyot még nem tett le az asztalra. Sehol nem tudott meghatározó játékossá válni. A ManCity-ben sem vált alapemberré,a Realban meg még fiatal volt ahhoz, hogy az legyen. Ezért mondom, hogy ő is zsákbamacska-kategória. A potenciál megvan benne, kérdés, hogy ezt ki lehet-e hozni belőle a Barcában. Remélem igen - hogyha őt választjukkanty írta:Az nyilvánvaló , h Robinho Suareznél jóval többet tett le az asztalra. Azért már megjárta a PL-et a PD-t, a válogatottban is meghatárózó szerepet tölt be.
Nekem Suarez játéka nem nagyon jön be. Én nem érzem benne azt a pluszt amivel képes lenne maradandót alkotni a Barcelonában.Mikaos írta:Ha mindenképpen szavazni kéne, akkor én Luis Suárezre tenném a voksomat. Robinho nekem sosem volt szimpatikus annyira, mindig is egy agyilag gyenge játékosnak tartottam. Ezt persze lehet, hogy már kinőtte, mert már mutatott ilyen jeleket a Konföderációs kupán. Szerintem két önző-jellegű játékos talán sok lenne egy csapatba, márpedig nálunk már van egy Messi. Suárez sokkal passzosabb játékos, és nagy játékintelligenciával rendelkezik (lát a pályán), hovatovább elég gólerős (ő a leggólerősebb szélső Európában jelenleg). Tudom, azt mondjátok, hogy zsákbamacska, mert holland bajnokság - de szerintem Robinho legalább olyan zsákbamacska, nem tett még le olyan sokat az asztalra, mint pl. Ibra. Nem fogok "harcolni" Robinho ellen, és vele is türelmes leszek, mint mindenkivel, ha leigazoljuk végül, csak szívem szerint nem őt választanám.
Nem szeretném Barca mezben látni azt a tót hülyegyereket!!!!Azon a poszton különben is teltház van!Inkább egy szélsőt látnék szívesen!Cáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
mit szolnátok Marek Hamsikhoz?
fiatal,gyors,gólerős stb...
Alapvetően egyetértek S.Agüero-val, de ezuttal Cáceres nem a levegőbe beszélt (vagy igen és ráhibázottS.Agüero írta:Ez nem lehet igaz már megint kezdi ezeket a hülye neveket amúgy jó játékos de nem jött szóba soha, hagy ne mondjam már megint el amit eddig h mért ne irjál be ilyen neveketCáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
Ez nem lehet igaz már megint kezdi ezeket a hülye neveket amúgy jó játékos de nem jött szóba soha, hagy ne mondjam már megint el amit eddig h mért ne irjál be ilyen neveketCáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
LINKpalesz77 írta:szerk.: Bocsi, nem tudom miért nem lehet direkt linket küldeni erről a hírről... Ott van a bal oldalon kicsit lejjebb, ahol Robinho neve a cím...
Nem lett volna muszáj jönni...Cáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
Minket megkérdezhetsz róla, csak Laportának meg Pepnek se felejts el szólni....Cáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
igen, modjuk ezt ma olvastam a sport-on.Cáceres14 írta:na akkor újra ittvagyok
Hm. Így mindjárt jobban hangzik. Kölcsönbe jöjjön ide és a nyáron majd meg is vesszük. És akkor 11-én tárgyalunk. Akkor okMikaos írta:Ez egy régi hír. Vagy régi hír újra kiadva (ha mostani dátum). Lapozz vissza itt a fórumon. Amikor ez a hír megjelent, ugyanaznap a spanyol sajtóban az jelent meg, hogy Robinho-t kölcsönbe adják télen, és nyáron megvehető. Árnyalatnyi különbség, de azért lényeges. Majd meglátjuk, hogyan lesz.bali 15 írta:Srácok gond van.![]()
A "fejesek" az mondják hogy Robinho ezt a szezont még a City-ben tölti mivel szükségük van rá ahoz hogy a BL-ben indulni tudjanak. Szóval nem engedik el. Amúgy 34 miller a srác. Csak nyáron lesz elérhető.
Henry nyáron a New York Red Bulls-ba fog menni. Szóval valaki más kell a télre.![]()
FORRÁS: DailyMail
Ez egy régi hír. Vagy régi hír újra kiadva (ha mostani dátum). Lapozz vissza itt a fórumon. Amikor ez a hír megjelent, ugyanaznap a spanyol sajtóban az jelent meg, hogy Robinho-t kölcsönbe adják télen, és nyáron megvehető. Árnyalatnyi különbség, de azért lényeges. Majd meglátjuk, hogyan lesz.bali 15 írta:Srácok gond van.![]()
A "fejesek" az mondják hogy Robinho ezt a szezont még a City-ben tölti mivel szükségük van rá ahoz hogy a BL-ben indulni tudjanak. Szóval nem engedik el. Amúgy 34 miller a srác. Csak nyáron lesz elérhető.
Henry nyáron a New York Red Bulls-ba fog menni. Szóval valaki más kell a télre.![]()
FORRÁS: DailyMail
Ez gyakorlatilag egy fél évvel ezelőtti hír, csak a Valenciát kicserélték Ajaxra, David Villát meg Luis Suarezre (ja és a télit nyárira)Eagico írta: Az Ajax igen ramatyul áll anyagilag állítólag és az a hír járja, hogy
amint beindul a téli átigazolási szezon, értékesíteni fogják eme naccerű
játékosukat!
Igen, legtöbbször balszélső, vagy irányító kp is(árnyék-ék).Eagico írta:A SPORT.es szerint Luis Suárez igen közel kerülhet a Barcához!
Az Ajax igen ramatyul áll anyagilag állítólag és az a hír járja, hogy
amint beindul a téli átigazolási szezon, értékesíteni fogják eme naccerű
játékosukat! A lap szerint Suárez igencsak örülne egy katalán ajánlatnak!
Jól tudom, hogy Ő szélsőt is játszik, ugye!?