bagdisanyika írta:Sziasztok, ez az első hozzászólásom!Én személy szerint nem tudom mi lehet Messivel, kétségkívűl ő a legjobb, akit valaha focizni láttam, de most valami hiányzik belőle.Talán a küzdeni akarás.
Szia! Üdv a fórumon!
Leszögezném, hogy Messit önmagához fogom hasonlítani, ezért magas a mérce, meg hogy bízok benne, sőt hiszem, hogy fog még ő idén varázsolni hosszú ideig és visszatalál a jó útra, amiről most egy kicsit letért.
A múltkori meccsen eltűnt a szélünk amint beállt.

Elcipelte a labdát oda, ahova adhatta is volna, de nem lett belőle semmi. Aztán persze lehet, hogy csak a játékosok összhangja nincs meg, mert ilyenkor be lehetne indulni, hisz sok apró rés előtt viszi el keresztbe a labdát, ahol passzolni könnyebb, mint lőni és akkor máris a nagy, önzetlen Messit láthatnánk.
De vagy a helyezkedés hiányából, vagy Messi romlásából következően nincs jobb oldalunk akkor, amikor játszik, mert nagyon belül áll és így behúz néhány embert középre, meg Alvesnek sem marad segítőtársa ott a szélen, pedig ők ketten 4-5 embert is meg tudnak hülyíteni.
Pep egy kicsit megfoghatná, hogy maradjon jobban a szélen, mert így sokat romlik a játékunk. Néha meg meghúzhatná kifele is és akkor kevésbé lenne kiszámítható. Az indulósebessége megvan ahhoz, hogy lehagyjon pár embert, akkor meg máris helyzet alakulhat ki.