2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert a Milánba "sétálgat"??? Mért kéne ide? Mert egy igazi Barcás mind emberileg mind képességileg. Kövezetek meg, de Ronaldinhonál nincs nagyobb!!!Sanama írta:Héhéhé !
Messi még mindig itt van !![]()
![]()
![]()
Dinho miért kéne,hogy itt legyen? itt sétálgasson , és reklamáljon?
Szia! Üdv a fórumon!bagdisanyika írta:Sziasztok, ez az első hozzászólásom!Én személy szerint nem tudom mi lehet Messivel, kétségkívűl ő a legjobb, akit valaha focizni láttam, de most valami hiányzik belőle.Talán a küzdeni akarás.
Sajna nincs jó formában, mert, ha abban lenne nem ilyen hozzászólások születnének. Ettől függetlenül nem bántja itt senki, de most nincs a topon ez nyilvánvaló. Ez meg fog oldódni, remélem mihamarabb, mert Vele természetesen minden könnyebb!Lio Messi 10 írta:Szerintem Messi jó formába van csak a Kazany ellen nem tudott játszani mert nem jutott hozzá a labda![/list][/list][/url][/i][/b]
Ez valós, amit írsz, spanyol fórumokon "herótozzák" a "kicsit? Azért akkora gáz nincs Vele, hogy gyalázza bárki is! Azt nem érdemli meg, mert nem tett érte! A rosszabb játék csak azzal fordul elő, aki a pályán van, tehát bárkivel megeshet.El fanático írta:Sir Alex Fergusson megmondta tutit, amit mondjuk a saját csapatára értett, de nálunk is megszívlelendő: " ...a csapat sikere most 75%ban azon múlik, hogy a játékosainkat mentálisan erősítsük meg..." Lehet, nem szó szerint sikerült idéznem, de ez a lényege.
Azért a Messi topikba írom ezt, mert elsősorban neki lenne nagyon-nagy szüksége egy kis plusszra, megerősítésre, éreznie kellene a bizalmat és a drukkerek szeretetét, hogy a mentális hullámvölgye ellenére mellette állnak...
A média száját enm lehet befogni, azok csak minden eddiginél jobban rá fognak szállni, miután megkapja az Aranylabdát...
Pep és a csapat többi játékosa biztosan Messi mellett áll, a sajtóban is kiálltak mellette...
Szerintem az hiányzik, hogy a szurkolók egy emberként mellé álljanak, mert nem olyankor kell "agyonszeretgetni" amikor csúcsformában van, inkább ilyenkor nem kell a lábakat beletörölgetni...
A spanyol nyelvű Barca-fórumokat ő is elolvassa, mert biztosan internetezik, mint bárki más és látja-tudja, hogy szidják őt Messis avatarok, nickek mögül a nagy-Messi fanok!!!
Nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, ez képes egy amúgy is idegileg fáradt, média által meghurcolt embert teljesen kikészíteni, hogy még onnan is arconköpik, ahonnan nem várná!
Én is így látom, pedig a múltkor "leönzőztem", de, mégis szeretném azokat az egyéni megindulásokat, amit Tőle megszoktam, nem kevésszer egy meccsen belül. Nem az igazi mostanában, annak ellenére, hogy bármikor, ha megindul simán helyzetet teremt magának vagy egy játékostársának. Egy kicsit hiányzik belőle az "élet", nem tudom jobban megfogalmazni. Valószínűleg átmeneti ez, várom a "régi" Messit!Capon írta:Én mégis azt érzem, hogy nincs meg a lendület. Nem egyszer látom azt, hogy nem igazán van kedve futni. Mondom ezt én Messi fanatikusként. Biztos sok dolog közrejátszik a csapat, fáradtság, nincs ott esetleg fejben 100%osan stb. Sokkal mozgékonyabb szokott ő lenni SOKKAL.Rivaldo11 írta:A gyorsaság, az erő, és a lendület megvan, talán kis fásultság vehető észre rajta. Ha ezen túllép, nem lesz védő megint, aki megállítaná.
Én mégis azt érzem, hogy nincs meg a lendület. Nem egyszer látom azt, hogy nem igazán van kedve futni. Mondom ezt én Messi fanatikusként. Biztos sok dolog közrejátszik a csapat, fáradtság, nincs ott esetleg fejben 100%osan stb. Sokkal mozgékonyabb szokott ő lenni SOKKAL.Rivaldo11 írta:A gyorsaság, az erő, és a lendület megvan, talán kis fásultság vehető észre rajta. Ha ezen túllép, nem lesz védő megint, aki megállítaná.
A második részére reagálnák,mondjuk egészében egyetértek Veled..ozsimiki írta:először is nem hiszek az olyan dolgokban,mint volt anno Ronaldinho-nál is itt,hogy az a baj,h pánt van a fején, vagy az a baj,ha nincs, vagy éppen az a gond,hogy a bal zoknija a büdösebb nem a jobb,stb,stb,stb....
...DE Messi vigyoroghatna tényleg többet, igaz,h egy lefutott meccsen,"csak" egy 11esből talált be,de sehol egy mosoly, remélem nem sikerül teljesen kikészíteniük az újságíróknak...
GO LEO!