Azt hiszem életem meccsén vagyok túl BaL módban! 3. évemben a Liverpool támadó középpályásaként telnek a napjaim, a BL negyeddöntőjében a Real Madriddal sorsoltak össze. A bernabeu-ban 1-1es döntetlent sikerült elérnünk, ahol Gerrard passzát Torres értékesítette, ezzel egyenlített a 74. percben, válaszolva Benzema 8. percben szerzett góljára. Az Anfielden nagyon domináló játékot játszottunk, az egész csapat kiválóan teljesített! A 4. percben Gerrard tökéletes passzát sikerült értékesítenem, ezzel 1-0. A Madridnál csak pillanatokra volt a labda, a középpályánk remekül tartotta, rövidpasszokkal, a 22. percben Riera ment el a bal oldalon, a beadására Torres érkezett, Casillas barvúrral háritott, de a második hullámban odaértem, és a kipattanót kegyetlenül bevágtam a szeme közé, 2-0. A Madrid továbbra sem jutott szóhoz, egy kisebb helyzetük volt, ezt David Martin (kapusunk) könnyedén begyűjtötte. A 38. percben, Aquilani szöglete után Gerrard fejelt, ám ez Metzelderröl kipattant, a tizenhatosra pattant a labda, ami nekem tökéletes volt, és hatalmas gólt sikerült rugnom a bal felső sarokba, 3-0, és mesterhármas! A második félidöben sem változott a játék képe, a Madridnak nem sok köze volt a mérkőzéshez. A kezdőkörben sikerült labdátszereznem, miután Xabi Alonso rosszul tolta meg, azonnal indítottam Torrest, aki Garayt befűzte, kapuratört, és könnyedén gurította el Casillas mellett a labdát, 4-0 a 74. percben. A Madrid továbbra is másodlagos szerepet játszott, tartottuk a labdát. A 87. percben Mascherano váltott. A meccs vége 4-0 lett.
A mérkőzés statisztikái: kapuralövések: L'pool: 9 (6) Real M. 1 (1), szabálytalanságok: L: 3 RM: 5, labdabirtoklás: L: 84 RM: 16!! Ezzel a meccsel bebiztosítottuk a helyünket a legjobb 4 között! Várjuk a következő kör sorsolását.
Remélem kicsit visszahoztam a kedvüket azoknak is, akik beleuntak a játékba, vagy más játékot preferálnak mostanság.
Sajnos valamiért a win7-en nem tudom paintel megnyitni a print screen-t, csak egy nagy fekete képet rak be.
(nehézség: regular (amig le nem igazol a Barca

), hossz: 10 perc)