Nagyon jó kis meccs volt

Örültem a fiataloknak.
Jonathan dos Santos nagyon ász volt - azt bírom benne, hogy igyekszik egyérintőből passzolni, és ezzel rendkívül tud gyorsulni a játék. Még akkor is, ha visszafele adja a labdát. Ráadásul ezzel ösztönzi társait is az egyérintőre. Kicsit elfáradt az utolsó 20 percre (pontatlan passzok)
Pedro - zseniális a gyerek

Én nagyon bírom a játékát. Tudom, sok ember nem látja színesnek a játékát, de én megmondom őszintén: tojok a színességre, hogyha valaki lő gólokat, és gólpasszokat ad. Nem mondom, hogy fix 1.csapat tag, de azt hiszem egy nagyon megbízható csere, már-már Larsson-ra emlékeztet. (Persze Larsson egy zseni, csak az eredményessége miatt emlékeztet rá).
Bojan - nagyon görcsös volt az elején, de szerencsére a gólja felszabadította, és utána már ő is jól játszott. Azt hozta, amit kell egy középcsatárnak: 2 gól. Szép eredmény, csak így tovább!
Fontas - lenyűgözött megint. Olyan tisztán és magabiztosan védekezik, hogy öröm nézni. Tisztán szerel, és jól passzol.
Busquets - ő is nagyon rendben volt. Védekeznie nem kellett túl sokat, viszont ezért aktívan tudott előretörni, és nem egyszer adott nagyon pontos passzokat, vagy íveléseket.
Jeffren - ő volt talán a legláthatatlanabbul játszó fiatal, de az a pár ügyes megmozdulása mégis a "jók" közé emeli

Az tetszik, hogy alázatosan játszik, és nagyon hajt.
Messi és Iniesta - megint nagyot játszottak, de ezt el is várom tőlük
Xavi - remélem újra formába lendül a tegnapi gólja után.