barca0417 írta:A tagnapi meccsen, megint feltűnő volt a kommentátor túláradó imádata Pedro felé. Egyrészt van benne valami, én se akarom bántani Pedrot, nagyon érzi a kaput, és ha megkapja a labdát jól passzolja tovább.
De szerintem sokkal jobb ő már nem lesz. Egy jó kiegészítőember. Bojan azért még mindig jobb és ugye 3 évvel fiatalabb, ő még mindig többet fejlődhet.
Jeffrenen én azt láttam, hogy nagyon akart bizonyítani és kicsit görcsössé vált most ezáltal, de azért csinált szép dolgokat, pl. a gólpassza Bojannak.
Jonathant meg szép lassan be kell építeni a csapatba, hiszen hiányposzton játszik, a nyáron két támadó szellemű középpályás ment el, Guddy és Hleb, úgy hogy senki nem jött a helyükre. Jonathan idővel simán hozhatja azt a szintet amit ők, sőt remélem jobbat is. Tegnap is jól játszott, nem volt feltűnő, de Xavi sem szokott annyira az lenni, de jó pár százalékot jelentenek mindketten a labdabirtoklási arányban a javunkra.
Szóval remélem az említett fiatalokat még sokat láthatom a kupában, és jól fognak játszani, mert szükség van(lesz) rájuk a keretben ami nem túl bő.
Remélem Thiago is csatlakozik hozzájuk ha meggyógyul.
Azért a kiemelt részre ne vegyél mérget, mert nagyon kevés az esélyed, hogy igazad legyen! Én csak a szezon eleje óta is látom a változást, ha nem jön közbe sérülés, akkor pedig folyamatosnak saccolom!