Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 20:27:06

miihii írta:
barca28 írta: amig jáccott jó is kütte , azt hittem szoros lesz a bajnokság persze még lehet...
1 pont kulonbseg nem eleg szoros szted? :roll:
Semmi sincs lefutva,nem adnak cimeket novemberben,uh csak langsam bitte :wink:
jó most 1pont de azért szerintem elég nyilvánvalo a tegnapi meccset látva hogy a real ilyen játékkal nem fog nyerni semmit..az el clasico után meg már szerintem nem csak egyel min 4ponttal fogunk menni előttük....forca barca
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
miihii
KHAL

2009.11.11. 20:22:28

barca28 írta: amig jáccott jó is kütte , azt hittem szoros lesz a bajnokság persze még lehet...
1 pont kulonbseg nem eleg szoros szted? :roll:
Semmi sincs lefutva,nem adnak cimeket novemberben,uh csak langsam bitte :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 20:17:48

Cristiano Ronaldónak egyszerűen a végzete volt, hogy a Real Madridba igazoljon, ő a tökéletes játékos mintaképe ennél a klubnál - méltatta “utódját” Zidane a Sport Magazine-nak. - Cristiano olyan, őt igazi sztárrá tevő jellemmel rendelkezik, amellyel jelenleg senki más a futballpályákon. Mostanra már jóbarátom, David Backham sem vetélkedhet vele.

amig jáccott jó is kütte , azt hittem szoros lesz a bajnokság persze még lehet...
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.11.11. 20:11:10

Budapest Bank- adósságrendező hitel
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
martin120
Jugador del Barça

2009.11.11. 20:01:51

barca99 írta:
barca28 írta:Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Persze. Majd az egész Bernabeut bevetik kukoricával, és annak az eladásából fizetik a hiteleket. :lol:

Rosszul tudod,nem kukorica lesz ott ha nem kiadják bérbe birka legelőnek. :lol:
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 19:50:43

barca99 írta:
barca28 írta:Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Persze. Majd az egész Bernabeut bevetik kukoricával, és annak az eladásából fizetik a hiteleket. :lol:
ja gondoltam hogy csak kamu hír ...de ha belegondolok az mien durva lenne má..CR beállna a parkoloba a Ferrariával sztá lakat lenne a Bernabeun..Fehivná Perezt h mivan öreg ő meg mondaná neki öcsi ma nem kell bejönnöd dolgozni.. :shock: :lol:

viccet félretéve én azért az apeh-ot elküldeném vagy valami ottani illetékest h nézzenek körül..vagy nem tom...de ha nem nyer semmit idén a Real akkor?mert arrol volt szó h egy év alatt ifzetik vissza nem? vesznek fel ujabb kölcsönt vagy mi a fene?na mind1...
:!: CopaLigaChampions :!: :twisted:
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.11. 19:22:33

miihii
KHAL

2009.11.11. 19:10:02

barca28 írta:
Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Hat persze #-o
barca28 írta:nem tom ennek mennyi a valoságalapja...
Kb ennyi :arrow: :lol:
sjd írta:
Ha jól tudom, Navarra az [auto_cenzúra]öld része, akkor viszont alapos sz*patásban lesz részük királyiaknak
Az lehet,de valszeg csak altalunk... :wink:
Azt megnezem,amikor egy spori a real ellen fuj :roll:

Masreszt meg ne is fujjon ellenuk,se nekik.Legyen partatlan,iteljen jol es gyozzon tisztan a jobb :!:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.11. 18:14:28

LM10 írta:A Spanyol Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testülete nyilvánosságra hozta, hogy a november 29-i Barcelona - Real Madrid szuperrangadót a navarrai Undiano Mallenco vezeti majd.

Madridista

Jó választás, mert nem ismerem a bírót? :roll:
Ha jól tudom, Navarra az Baszkföld része, akkor viszont alapos sz*patásban lesz részük királyiaknak
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 17:43:01

kennyke04 írta:
ziipp írta:Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...
Már miért ne lenne az? Nem is akarták kihagyni, csak volt egy csapat akik oda-visszavágós meccsen jobbnak bizonyult... Tény, hogy nem a Madrid meg a Barca számlájához méretik a kupasorozat, de most a Realnak igenis, be kéne állni a a jó munkásemberek sorába és szépen dolgozni lefele a nyarat, mert a TV-s jogdíjak se tartanak ki örökké. (főleg h 7meccsel máris kevesebbet játszanak, mint játszhatnának ennek köszönhetően + egy szuperkupa meccs is garantált lenne ezáltal) de felőlem mondhatja bárki, hogy "kicsire nem adunk" elv miatt nem jutott tovább a madrid, de az csak magát csapja be vele, mivel itt az történt, hogy a nagymellény ellen győzedelmeskedett a lelkesedés, küzdeni akarás és a bizonyítási vágy...
lehet hogy akkor a Madridnak a BL is kicsi mert most már 5éve folyamatosan "direkt" kiesnek.

Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..nem tom ennek mennyi a valoságalapja...majd jönnek a Fradi stadionba jáccani :shock: :lol:
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.11. 17:35:47

ziipp írta:Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...
Már miért ne lenne az? Nem is akarták kihagyni, csak volt egy csapat akik oda-visszavágós meccsen jobbnak bizonyult... Tény, hogy nem a Madrid meg a Barca számlájához méretik a kupasorozat, de most a Realnak igenis, be kéne állni a a jó munkásemberek sorába és szépen dolgozni lefele a nyarat, mert a TV-s jogdíjak se tartanak ki örökké. (főleg h 7meccsel máris kevesebbet játszanak, mint játszhatnának ennek köszönhetően + egy szuperkupa meccs is garantált lenne ezáltal) de felőlem mondhatja bárki, hogy "kicsire nem adunk" elv miatt nem jutott tovább a madrid, de az csak magát csapja be vele, mivel itt az történt, hogy a nagymellény ellen győzedelmeskedett a lelkesedés, küzdeni akarás és a bizonyítási vágy...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 17:27:49

menczel írta:
barca28 írta:A nyakamat tenném rá , hogy CR játszani fog ellenünk.Úgyis összedrótozzák vagy napi 7-8 órákat edzz sztán felépül...nélküle nem ér semmit a Madrid ...mondjuk vele se sokat a szememben :oops: 8) :lol:
Ja, mert ugye edzéstől gyógyul az ember. ](*,) ](*,) ](*,)

nem arról van szó hogy edzéstől gyógyul vagyis én nem olyan edzésre gondoltam....múltkor is irták hogy CR napi 4-5 órát edzz h hamarabb visszatérjen..ezért használtam ezt a szót hogy edz....nacsóók
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
menczel
Entrenador del Barça

2009.11.11. 17:18:19

barca28 írta:A nyakamat tenném rá , hogy CR játszani fog ellenünk.Úgyis összedrótozzák vagy napi 7-8 órákat edzz sztán felépül...nélküle nem ér semmit a Madrid ...mondjuk vele se sokat a szememben :oops: 8) :lol:
Ja, mert ugye edzéstől gyógyul az ember. ](*,) ](*,) ](*,)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.11. 17:06:02

Butaság,h ki akartak volna esni, még ha így is van,akkor se ilyen módon, ezzel valamilyen szinten meggyalázták a csapatot,a hagyományait, mindent.

nem véletlen,h szinte az összes madridista gyalázatosnak nevezte ezt a párharcot,az is volt. kapufát direktbe lőni meg nehezebb mint gólt, szóval hülyeség,h nem akartak otthon továbbmenni, de tegnap ennyit tudtak.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ziipp
Capitá del Barça

2009.11.11. 16:59:52

kennyke04 írta:Azért a gond mellett ez még pár millió euró kiesést is jelent... Gondolj bele, ha minden kupameccsre telt ház van 4*~1.5 ME és akkor még ehhez jönnek a közvetítési díjak, ezeken a meccseken árult mezek stb. nem kis összeg és akkor még ott van maga a döntő lehetősége is. És nem mondanám, hogy sok nagy csapat ezt csinálná, angoloknál egyáltalán nem jellemző, olaszoknál inkább a kiscsapatok szívják fel jobban magukat, de a nagyok is mindig ott vannak tűzközelbe, itt spanyolba van kicsit rosszul kezelve, bár én nagyon szeretem ezt is. Az, hogy legalább BL selejtezőt kéne érnie kétségtelen, csak nem hiszem, hogy hamar sikerül elérni ezt, bár ne legyen igazam. Ez egy rossz kifogás lenne a részükről, ha ezt mondanák ők is, a szurkolók szemen köpése... nem beszélve arról, hogy a királyi gárdának "becézett" csapat nem tudja már hosszú ideje begyűjteni ezt a trófeát...
Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...
Szerintem inkább presztízs értéke lehet, valószínűleg a bérletesek mennek ki, tehát olyan nagy bevételt nem jelenthet. Egy BL pótselejtezőt viszont tényleg megérhetne a, vagy csak simán több pénzt. Mindjárt lenne érdeklődés. :D
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.11. 16:57:31

A nyakamat tenném rá , hogy CR játszani fog ellenünk.Úgyis összedrótozzák vagy napi 7-8 órákat edzz sztán felépül...nélküle nem ér semmit a Madrid ...mondjuk vele se sokat a szememben :oops: 8) :lol:
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
ziipp
Capitá del Barça

2009.11.11. 16:54:46

LM10 írta:A Spanyol Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testülete nyilvánosságra hozta, hogy a november 29-i Barcelona - Real Madrid szuperrangadót a navarrai Undiano Mallenco vezeti majd.

Madridista

Kép
Undiano Mallenco
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.11. 16:46:54

LG írta:Meg eleve nagyon sok csapat csinálja ezt a kupával, h gyorsan kiesnek, egy gondol kevesebb.
Azért a gond mellett ez még pár millió euró kiesést is jelent... Gondolj bele, ha minden kupameccsre telt ház van 4*~1.5 ME és akkor még ehhez jönnek a közvetítési díjak, ezeken a meccseken árult mezek stb. nem kis összeg és akkor még ott van maga a döntő lehetősége is. És nem mondanám, hogy sok nagy csapat ezt csinálná, angoloknál egyáltalán nem jellemző, olaszoknál inkább a kiscsapatok szívják fel jobban magukat, de a nagyok is mindig ott vannak tűzközelbe, itt spanyolba van kicsit rosszul kezelve, bár én nagyon szeretem ezt is. Az, hogy legalább BL selejtezőt kéne érnie kétségtelen, csak nem hiszem, hogy hamar sikerül elérni ezt, bár ne legyen igazam. Ez egy rossz kifogás lenne a részükről, ha ezt mondanák ők is, a szurkolók szemen köpése... nem beszélve arról, hogy a királyi gárdának "becézett" csapat nem tudja már hosszú ideje begyűjteni ezt a trófeát...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LM10
Director del Fútbol

2009.11.11. 16:37:26

A Spanyol Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testülete nyilvánosságra hozta, hogy a november 29-i Barcelona - Real Madrid szuperrangadót a navarrai Undiano Mallenco vezeti majd.

Madridista

Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.11. 16:33:03

200 milkót nyomtak bele a csapatukba a nyáron.
ehhez képest égtek meg ettől a nagyonkis csapattól 4-0ra, a visszavágót pedig telt ház, azaz 80ezer ember előtt töketlenkedték végig.
ezt sztem DIREKT nem tehették meg, már csak a szurkolóik miatt sem, akik azért annyira nem szrták le a dolgot, ahogy a mellékelt ábra (nézőszám) is mutatja. inkább az odavágón nem viselkedtek úgy, ahogy kellett volna, tegnap meg már a görcs miatt nem működött a bugi.
a real madrid mezében nagyon nagy égés ez az eredmény, akárki akármit mond. tuti, h nem rendeztek díszvacsorát a tiszteletükre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.11. 16:22:50

Rijkaardal anno mi is estünk ki az eslő körbe harmad osztályú(bár lehet, h másod) osztályú csapat ellen, aztán mégis bajnokságot nyertünk. Meg eleve nagyon sok csapat csinálja ezt a kupával, h gyorsan kiesnek, egy gondol kevesebb. Mert lássuk be, a kupának nincs már nagy értéke azoknak a csapatoknak, akik rendszeresen BL helyeken végeznek. Persze ezzel nem menteni akarom a Realt, csak ne higgye azt senki, h olyan rossz formában vannak, h nem tudták volna a kis csapatot megütni. Olyan csapatoknak, mint a Real, v. Barca nem létfontosság a kupa, a kiscsapatok viszont úgy küzdenek, mintha az életük múlna rajta. Nekünk mondjuk arra mindenképp jó a kupa, h a fiatalok játszhassanak, és bizonyítsanak.

Cruyff ötletét jónak tartom, h BL hely indulás járna a kupáért. Gondolom, akkor a bajnoki negyedik nem mehetne a BL-ban, tehát igenis komolyan vennék a nagy csapatok is kupát.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.11. 15:07:12

ha frankón nem akartak volna továbbmenni, ezért játszották azt amit, akkor asszem ma kellett volna kirúgni az egész brigádot és holnaptól a castillával elindulni a különböző frontokon, mert ezt egyszerűen nem tehették volna meg a játékosaik a klubjukkal.

nem jött össze semmi sem, nem ment a bugi. van ilyen.
nálunk is volt már...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.11. 13:56:44

LG írta:Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani.
Tehát direkt lőtték a kapufákat :) Nem akartak betalálni, és direkt égtek telt ház előtt, és görcsösen akarták, hogy kifütyüljék őket, és nem akartak több telt házas kupameccset...inkább kiesnek, és 2-3 meccsel kevesebb telt házat tudnak regisztrálni a szezonban, nem kell nekik. plusz a következő bajnokitól is el akarják venni az emberek kedvét :)

Persze most eltorzítottam, de azért párszor megesik, hogy nem jön össze a meccs egy nagy csapatnak (lásd Barca a két kazanyi meccs ellen - vagy mi sem akartunk ott nyerni? :) ). Szerintem ennyi történt. Senki nem gondolja komolyan, hogy a Real csak ennyit tud. Meg azt sem gondolhatja senki komolyan, hogy a Kazany simán jobb, mint a Barca.
The Deadman/Real fan
Barça B

2009.11.11. 13:14:01

LG írta:
Mikaos írta:...
Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani. Aki meg ez alapján a két meccs alapján ítéli meg a real teljesítményét, az ostobaságot követ el.
teljesen egyet értek veled, lehetett látni hogy sok helyzetben inkább passzoltak mint se lőttek volna , az első meccset szépen elk..ták a másodikra meg a nagy "sztárok " úgy mentek ki : egy ilyen csapat ellen töri magát a fa..om a fizetésem úgy is megkapom , Lasson és amikort beállt VDV -n láttam egyedül hogy hajt , küzd akar valamit , a többiek sz.rtak bele

ui. szerintem ilyen játékkal sima út lesz nektek a döntőbe
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.11. 12:15:43

Mikaos írta:...
Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani. Aki meg ez alapján a két meccs alapján ítéli meg a real teljesítményét, az ostobaságot követ el.
Lezárt