Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó most 1pont de azért szerintem elég nyilvánvalo a tegnapi meccset látva hogy a real ilyen játékkal nem fog nyerni semmit..az el clasico után meg már szerintem nem csak egyel min 4ponttal fogunk menni előttük....forca barcamiihii írta:1 pont kulonbseg nem eleg szoros szted?barca28 írta: amig jáccott jó is kütte , azt hittem szoros lesz a bajnokság persze még lehet...![]()
Semmi sincs lefutva,nem adnak cimeket novemberben,uh csak langsam bitte
1 pont kulonbseg nem eleg szoros szted?barca28 írta: amig jáccott jó is kütte , azt hittem szoros lesz a bajnokság persze még lehet...
barca99 írta:Persze. Majd az egész Bernabeut bevetik kukoricával, és annak az eladásából fizetik a hiteleket.barca28 írta:Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
ja gondoltam hogy csak kamu hír ...de ha belegondolok az mien durva lenne má..CR beállna a parkoloba a Ferrariával sztá lakat lenne a Bernabeun..Fehivná Perezt h mivan öreg ő meg mondaná neki öcsi ma nem kell bejönnöd dolgozni..barca99 írta:Persze. Majd az egész Bernabeut bevetik kukoricával, és annak az eladásából fizetik a hiteleket.barca28 írta:Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Persze. Majd az egész Bernabeut bevetik kukoricával, és annak az eladásából fizetik a hiteleket.barca28 írta:Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Hat perszebarca28 írta:
Más:régebben olvastam arról ,hogy ha a real semmit nem nyer idén akkor bezárják a Bernabeut mivel ha nem nyernek semmit perec nem tudja fizetni a cuccost..
Kb ennyibarca28 írta:nem tom ennek mennyi a valoságalapja...
Az lehet,de valszeg csak altalunk...sjd írta:
Ha jól tudom, Navarra az [auto_cenzúra]öld része, akkor viszont alapos sz*patásban lesz részük királyiaknak
Ha jól tudom, Navarra az Baszkföld része, akkor viszont alapos sz*patásban lesz részük királyiaknakLM10 írta:A Spanyol Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testülete nyilvánosságra hozta, hogy a november 29-i Barcelona - Real Madrid szuperrangadót a navarrai Undiano Mallenco vezeti majd.
Madridista
Jó választás, mert nem ismerem a bírót?
lehet hogy akkor a Madridnak a BL is kicsi mert most már 5éve folyamatosan "direkt" kiesnek.kennyke04 írta:Már miért ne lenne az? Nem is akarták kihagyni, csak volt egy csapat akik oda-visszavágós meccsen jobbnak bizonyult... Tény, hogy nem a Madrid meg a Barca számlájához méretik a kupasorozat, de most a Realnak igenis, be kéne állni a a jó munkásemberek sorába és szépen dolgozni lefele a nyarat, mert a TV-s jogdíjak se tartanak ki örökké. (főleg h 7meccsel máris kevesebbet játszanak, mint játszhatnának ennek köszönhetően + egy szuperkupa meccs is garantált lenne ezáltal) de felőlem mondhatja bárki, hogy "kicsire nem adunk" elv miatt nem jutott tovább a madrid, de az csak magát csapja be vele, mivel itt az történt, hogy a nagymellény ellen győzedelmeskedett a lelkesedés, küzdeni akarás és a bizonyítási vágy...ziipp írta:Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...
Már miért ne lenne az? Nem is akarták kihagyni, csak volt egy csapat akik oda-visszavágós meccsen jobbnak bizonyult... Tény, hogy nem a Madrid meg a Barca számlájához méretik a kupasorozat, de most a Realnak igenis, be kéne állni a a jó munkásemberek sorába és szépen dolgozni lefele a nyarat, mert a TV-s jogdíjak se tartanak ki örökké. (főleg h 7meccsel máris kevesebbet játszanak, mint játszhatnának ennek köszönhetően + egy szuperkupa meccs is garantált lenne ezáltal) de felőlem mondhatja bárki, hogy "kicsire nem adunk" elv miatt nem jutott tovább a madrid, de az csak magát csapja be vele, mivel itt az történt, hogy a nagymellény ellen győzedelmeskedett a lelkesedés, küzdeni akarás és a bizonyítási vágy...ziipp írta:Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...
menczel írta:Ja, mert ugye edzéstől gyógyul az ember.barca28 írta:A nyakamat tenném rá , hogy CR játszani fog ellenünk.Úgyis összedrótozzák vagy napi 7-8 órákat edzz sztán felépül...nélküle nem ér semmit a Madrid ...mondjuk vele se sokat a szememben![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, mert ugye edzéstől gyógyul az ember.barca28 írta:A nyakamat tenném rá , hogy CR játszani fog ellenünk.Úgyis összedrótozzák vagy napi 7-8 órákat edzz sztán felépül...nélküle nem ér semmit a Madrid ...mondjuk vele se sokat a szememben![]()
![]()
Ha ekkora biznisz a kupa, akkor hülyék lennének kihagyni...kennyke04 írta:Azért a gond mellett ez még pár millió euró kiesést is jelent... Gondolj bele, ha minden kupameccsre telt ház van 4*~1.5 ME és akkor még ehhez jönnek a közvetítési díjak, ezeken a meccseken árult mezek stb. nem kis összeg és akkor még ott van maga a döntő lehetősége is. És nem mondanám, hogy sok nagy csapat ezt csinálná, angoloknál egyáltalán nem jellemző, olaszoknál inkább a kiscsapatok szívják fel jobban magukat, de a nagyok is mindig ott vannak tűzközelbe, itt spanyolba van kicsit rosszul kezelve, bár én nagyon szeretem ezt is. Az, hogy legalább BL selejtezőt kéne érnie kétségtelen, csak nem hiszem, hogy hamar sikerül elérni ezt, bár ne legyen igazam. Ez egy rossz kifogás lenne a részükről, ha ezt mondanák ők is, a szurkolók szemen köpése... nem beszélve arról, hogy a királyi gárdának "becézett" csapat nem tudja már hosszú ideje begyűjteni ezt a trófeát...
LM10 írta:A Spanyol Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Testülete nyilvánosságra hozta, hogy a november 29-i Barcelona - Real Madrid szuperrangadót a navarrai Undiano Mallenco vezeti majd.
Madridista
Jó választás, mert nem ismerem a bírót?
Azért a gond mellett ez még pár millió euró kiesést is jelent... Gondolj bele, ha minden kupameccsre telt ház van 4*~1.5 ME és akkor még ehhez jönnek a közvetítési díjak, ezeken a meccseken árult mezek stb. nem kis összeg és akkor még ott van maga a döntő lehetősége is. És nem mondanám, hogy sok nagy csapat ezt csinálná, angoloknál egyáltalán nem jellemző, olaszoknál inkább a kiscsapatok szívják fel jobban magukat, de a nagyok is mindig ott vannak tűzközelbe, itt spanyolba van kicsit rosszul kezelve, bár én nagyon szeretem ezt is. Az, hogy legalább BL selejtezőt kéne érnie kétségtelen, csak nem hiszem, hogy hamar sikerül elérni ezt, bár ne legyen igazam. Ez egy rossz kifogás lenne a részükről, ha ezt mondanák ők is, a szurkolók szemen köpése... nem beszélve arról, hogy a királyi gárdának "becézett" csapat nem tudja már hosszú ideje begyűjteni ezt a trófeát...LG írta:Meg eleve nagyon sok csapat csinálja ezt a kupával, h gyorsan kiesnek, egy gondol kevesebb.
Tehát direkt lőtték a kapufákatLG írta:Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani.
teljesen egyet értek veled, lehetett látni hogy sok helyzetben inkább passzoltak mint se lőttek volna , az első meccset szépen elk..ták a másodikra meg a nagy "sztárok " úgy mentek ki : egy ilyen csapat ellen töri magát a fa..om a fizetésem úgy is megkapom , Lasson és amikort beállt VDV -n láttam egyedül hogy hajt , küzd akar valamit , a többiek sz.rtak beleLG írta:Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani. Aki meg ez alapján a két meccs alapján ítéli meg a real teljesítményét, az ostobaságot követ el.Mikaos írta:...
Sztem meg Real nem akart továbbjutni, és ennyi. Egyszerűen nem hiszem el, h ha egy kicsit is érdekelte volna őket a kupa, nem tudták volna akár még 0-4ről is megfordítani. Aki meg ez alapján a két meccs alapján ítéli meg a real teljesítményét, az ostobaságot követ el.Mikaos írta:...