Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinted? Szerintem,ha Fabregas bólint fel fognak áldozni annyit...Zlatan Boy írta:Abban igazad van hogy Cesc az utóbbi évek hatására, mostanra már nagyon érett játékosá vált.De szted a vezetőség felfog áldozni 36 milliónál többet 1 Kp-ért?????aki ráadásúl saját nevelés is.Sanama írta: Akkor nem értettél meg.
Fabregason kívül nincs még egy középpályás aki ilyen fiatal és ennyire kiemelkedő. Még Gourcuff sem....
Fabregas egyedülálló..
Dos Santost és társait pedig arra mondtam,hogy nem tehetségeket kell igazolni,mint Gourcuff, mert abból tele van a csapat.
Gourcuff sehol nincs Ceschez képest, már ne haragudj.
Abban igazad van hogy Cesc az utóbbi évek hatására, mostanra már nagyon érett játékosá vált.De szted a vezetőség felfog áldozni 36 milliónál többet 1 Kp-ért?????aki ráadásúl saját nevelés is.Sanama írta: Akkor nem értettél meg.
Fabregason kívül nincs még egy középpályás aki ilyen fiatal és ennyire kiemelkedő. Még Gourcuff sem....
Fabregas egyedülálló..
Dos Santost és társait pedig arra mondtam,hogy nem tehetségeket kell igazolni,mint Gourcuff, mert abból tele van a csapat.
Gourcuff sehol nincs Ceschez képest, már ne haragudj.
Akkor nem értettél meg.Zlatan Boy írta:Sztem Gourcuff is van olyan érett,mint Fabregas akár válogatott szinten is.Az életkora pedig 23.És ráadásúl olcsóbb is mint Fabre.Én mindenestre őt prefelálom.Ja és sztem Dos Santost vagy Jeffrent ,Gourcuffhoz hasonlitani vicc kategória.Sanama írta: Középpályára meg Fabregas, ő viszont csak nyáron.
A Barcának nem igéretes tehetség kell, azokat a csapat csinálja,ha mondhatom ezt.
Ide érett játékos kell,aki viszont fiatal, nagyjából, legalábbis szerintem...
Sztem Gourcuff is van olyan érett,mint Fabregas akár válogatott szinten is.Az életkora pedig 23.És ráadásúl olcsóbb is mint Fabre.Én mindenestre őt prefelálom.Ja és sztem Dos Santost vagy Jeffrent ,Gourcuffhoz hasonlitani vicc kategória.Sanama írta: Középpályára meg Fabregas, ő viszont csak nyáron.
A Barcának nem igéretes tehetség kell, azokat a csapat csinálja,ha mondhatom ezt.
Ide érett játékos kell,aki viszont fiatal, nagyjából, legalábbis szerintem...
Meg ilyen Mata is, én őt is nagyon szívesen látnám. De nem hinném, h Valenciából sikerülne vkit elhozni, nagyon ragaszkodnak a kulcsembereikhez. Hozzá teszem, nagyon helyesen teszik, hosszútávon meg lesz a gyümölcse. Meg kell tartani a jó embereket, és évente egy-két új igazolás, akkor aztán fokozatosan feljöhetnek a két nagyra.Én is amondó vagyok,h középpályás kell,de olyan, aki szélsőt is tud játszani szükség esetén (lásd Ini),de gólerősebb, mint Iniesta.
...a nagy nevek közül ilyen Silva
Xavinho írta:Guardiola nagyot hibázik,ha nem hozza el télen legalább kölcsönbe.
Éppen ha az említett Hleb maradt volna, talán a kp gondok meg is oldódtak volna. Ő ugyanis itt érthetetlen módon szélső támadót játszott itt. Szerintem egy középpályás IS és egy balszélső IS elférne a csapatban.Xavinho írta:Na igen...a kp-t tényleg meg kellene erősíteni,de Fabregast télen csak akkor tudnánk elhozni,ha megszűnne az Arsenal...még nyáron is nagyon nehéz lesz,sőt... valakit kölcsönbe kellene hozni,nehogy úgy járjunk,mint Hlebbel.Eagico írta:Hiába írkáljátok itt sokan, hogy Robinho meg az ég tudja ki jön majd balszélsőnek, én akkor is úgy érzem, hogy a középpályát kell megerősítenünk!
A Barca támadó sorát igen jól lehet variálni a mostani keretből. Sokan azt is elfelejtik, hogy Henry még nálunk van és ahogy ismerem, most fog csak beindulni igazán. És padra venni egy sztárt nem hinném, hogy bölcs döntés lenne jelen pillanatban.
A KP-n viszont számomra igencsak kilóg a lóláb ebben az idényben. Természetesen Xavi és Iniesta alap és etalon, még formán kívül is, de ha Ők nincsenek, nincs játék sem. Nem tudunk idén cserélni középpályára!
KELL egy technikás, okos KP valahonnan! Nem igaz, hogy Fabregason kívül nem lehet találni ilyet Európában!!
Henryval kapcsolatban kiemeltem,ami a lényeg... uhogy mindenképpen szükség van az erősítésre csatárposzton is,mert bármikor jöhet egy sérülés és pihenni mindenkinek kell.Jeffrenben meg Gai-ban pedig még nem igazán lehet bízni. Robinho kell ide,ő is szívesen jönne és nagy segítség lenne,a BL-ben is játszhatna. Guardiola nagyot hibázik,ha nem hozza el télen legalább kölcsönbe.
Jeffrenben meg Gai-ban nem kell bízni,de Pedroban pl simán lehet. Én is amondó vagyok,h középpályás kell,de olyan, aki szélsőt is tud játszani szükség esetén (lásd Ini),de gólerősebb, mint Iniesta. Erről nekem Silva jut eszembe. viszont sztem az idei Fabregas is simán tud játszani szélsőt is és idén sok gólt is rúg. Persze őt nehéz elhozni. Ezzel szemben azért nem támogatom Robinhot,mert őt nem lehet a kp-án bevetni. nekünk egy játékos kell szvsz (így spórolhatunk is), de az mindkét sőt akár 3(jobbszél) poszton tudjon játszani. Ennek örülnék a legjobban, a nagy nevek közül ilyen Silva, de nem menjünk találgatásba, én csak remélem,h felismerik és bízom is benne(hisz bizonyították már), hogy ezt teszik.Xavinho írta:Na igen...a kp-t tényleg meg kellene erősíteni,de Fabregast télen csak akkor tudnánk elhozni,ha megszűnne az Arsenal...még nyáron is nagyon nehéz lesz,sőt... valakit kölcsönbe kellene hozni,nehogy úgy járjunk,mint Hlebbel.Eagico írta:Hiába írkáljátok itt sokan, hogy Robinho meg az ég tudja ki jön majd balszélsőnek, én akkor is úgy érzem, hogy a középpályát kell megerősítenünk!
A Barca támadó sorát igen jól lehet variálni a mostani keretből. Sokan azt is elfelejtik, hogy Henry még nálunk van és ahogy ismerem, most fog csak beindulni igazán. És padra venni egy sztárt nem hinném, hogy bölcs döntés lenne jelen pillanatban.
A KP-n viszont számomra igencsak kilóg a lóláb ebben az idényben. Természetesen Xavi és Iniesta alap és etalon, még formán kívül is, de ha Ők nincsenek, nincs játék sem. Nem tudunk idén cserélni középpályára!
KELL egy technikás, okos KP valahonnan! Nem igaz, hogy Fabregason kívül nem lehet találni ilyet Európában!!
Henryval kapcsolatban kiemeltem,ami a lényeg... uhogy mindenképpen szükség van az erősítésre csatárposzton is,mert bármikor jöhet egy sérülés és pihenni mindenkinek kell.Jeffrenben meg Gai-ban pedig még nem igazán lehet bízni. Robinho kell ide,ő is szívesen jönne és nagy segítség lenne,a BL-ben is játszhatna. Guardiola nagyot hibázik,ha nem hozza el télen legalább kölcsönbe.
Na igen...a kp-t tényleg meg kellene erősíteni,de Fabregast télen csak akkor tudnánk elhozni,ha megszűnne az Arsenal...még nyáron is nagyon nehéz lesz,sőt... valakit kölcsönbe kellene hozni,nehogy úgy járjunk,mint Hlebbel.Eagico írta:Hiába írkáljátok itt sokan, hogy Robinho meg az ég tudja ki jön majd balszélsőnek, én akkor is úgy érzem, hogy a középpályát kell megerősítenünk!
Én nem az új céert látom benne...sokkal inkább az új quaresmát. Asszem ezzel el is mondtam róla a véleményem.bali 15 írta:Nani szerintetek jó lenne itt? Szerintem nagyon elvan ő hanyagolva. Rengeteget kihozhatna belőle még Fergie. Azt hittem hogy most hogy elment CR az ő dominanciája kezdődik meg. De nem így lett.
Ő is jó lenne "csak" 15 millió. Csakhát biztos hogy nem fordítottuk rá a tekintetünket. Szóba se került. Csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek jó lenne e itt? Éehet hogy Mata vagy Silva lesz a befutó végül a szélső posztra...
Egyiktől sem sírnám el magam!Sanama írta:
Robinho vagy Silva fog érkezni, ha szélsőt hozunk, ebben biztos vagyok.
Ne legyél biztos semmiben, amíg nem hivatalosSanama írta:Robinho vagy Silva fog érkezni, ha szélsőt hozunk, ebben biztos vagyok.