2009.11.12. 12:41:41
Nem tom, ti miért akarjátok ennyire Robinhot. Én nem tartom annyira különlegesnek. Igen lehet, h kéne szélső, de én inkább egy fiatal, csereszélsőt szeretnék, aki később kezdő lehetne. Ez nem Ő. Ő hisztis, nem bírna csere lenni... Ráadásul önző játékos, nem kell nekünk. Suarez-t én szeretem, de benne i van önző vér és nem szeretne, akár fél évig is csere lenni... Gorcuff jó lenne, de nagy igazolás Ő télre(BL-ben nem is játszhatna...és Blanc sem engedné sztem...). De tőlem jöhet, tehát nálam Ő az egyik opció. Aztán jön az andalúz különítmény: Perotti, Capel, Navas, fiatal tehetséges játékos mind. Mindhárman opciók nálam, de Perotti az első, mert ő baloldali. Maradjunk csak országon belül és ott van a Valencia. Eddig remekel a Villa, Silva, Pablo, Mata négyes, közülük utóbbi hármat meg kéne fontolni. Silva mostanra drága lenne, tehát Gorcuff kategoria nálam(pedig szívem szerint őt hoznám), Pablo és Mata rengeteget fejlődhet, idén jó cserék lennének. Még komolytalannak tűnő, ámde jó játékos lehet: Özil, Ederson(Lyon), Di Maria. Özil nagyot teljesít, de nem tudom át tudna - e állni spanyol játkra, Edersonnak ez könnyebb, mert a francia játék közelebb van a mienkhez, mint a Brema-é. A Benfica játéka közel áll a mienkhez, nagyon kockázatos srác, tehetséges, de vagy nagyon nagy játékos lesz vagy senki, most így látom.
Én így tenném őket sorba, ár/érték, meg minden alapján:
1. Mata
2. Perotti
3. Pablo
4. Silva
5. Gorcuff
Tehát Robinho még a top.5-be sincs nálam, nem tartom akkor playanak.
Reális esélyt én most Robinhora sajnos látok, de titkos jelöltje lehet Pep-nek Capel, Gorcuff vagy Mata, esetleg Riera(akit nagyon nem akarok).