Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Folt a zsákját.Replay írta:Az is biztos, hogy Mario Balotelli-től kevés undoritóbb játékos van a földön.
Azért igymárt mindjárt jobb!Nagy szerencséje van most neki!
Felugrás után a leérkezésnél kibicsaklott a bokája.levproff írta:Némethtel mi lett?Pont lemaradtam róla..
A fenébe megelőztél!robertfcb írta:16:00 tól azaz 25 perc múlva keződik az U21 es Eb selejtező az olaszok ellen S1 közvetíti, nagy meccs lesz és remélem győztesen kerülünk ki Ismét belőleHAJRÁ FIÚK GYŐZNI KELL!
A mai meccsen kint voltam nagyon jól játszottunk igaz a 3. percben megszerezték a lettek a vezetést de a 10. percben kapott piros után teljesen megrogytak. A 4. gólunk volt a kegyelem döfés amikor a kapusnak kb 10 centi kellett volna hogy kiüsse a labdát de hát nem jött össze azért a lettek a 2. félidőben tisztesen helytálltak de nem jött össze a szépítés.robertfcb írta:Bocsi, de egy kis korrekció, Lettország csapata ellen, de az eredmény magáért beszélFecooo írta:U19-es Eb-selejtezőn a mieink 5-1re nyertek Litvánia ellen, akikkel az oroszok is csak 1-1re végeztek! még egy meccs van hátra a hazai selejtezőben, az oroszokkal fogunk játszani. az előzmények alapján elvárás a csoportelsőség! HAJRÁ MAGYAROK!. A szerdai Oroszok elleni mindent eldöntő meccsen, ahol a döntötlen is elég a továbbjutáshoz, én is ott leszek, ezt nem lehet kihagyni
Am.: a meccs szerdán 14:30 tól lesz Nyíregyházán és a belépés természetesen ingyenes.
Bocsi, de egy kis korrekció, Lettország csapata ellen, de az eredmény magáért beszélFecooo írta:U19-es Eb-selejtezőn a mieink 5-1re nyertek Litvánia ellen, akikkel az oroszok is csak 1-1re végeztek! még egy meccs van hátra a hazai selejtezőben, az oroszokkal fogunk játszani. az előzmények alapján elvárás a csoportelsőség! HAJRÁ MAGYAROK!