2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A taktikának semmi köze ahhoz, hogy az egyik játékos nem tudja a másiknak adni a labdát. Nem azért nincs nálunk a labda, mert nem akarjuk elvenniXavinho írta:A legnagyobb probléma ott van,hogy teljesen rossz a taktika...A magyar focinak nem a védekezésről kellene szólnia! Vannak jó védőink,de egy meccset nem lehet végig úgy kibekkelni,hogy alig van nálunk a labda,mint pl. tegnap.
Az a baj, hogyha kitámadunk Portugália ellen, akkor nagyon nem valószínű, hogy 3-2-vel megússzukXavinho írta:Egyszerűen egy olyan edző kell,aki meg meri húzni,hogy egy papíron erősebb csapat ellen támadólag lépjünk fel. Nem véletlenül álltak sorfalat a Lokinak Fiorentina játékosai a meccs után. A Debrecen felvállalta a vereséget ,de szépen játszott,gólokat lőtt. Ez kellene a válogatottnak is.
Ha Portugáliától nem 1-0,ra henem 3-2,re kapunk ki úgy,hogy mindent megteszünk a gólszerzésért,nem szólt volna senki.
Ebben igazad van, hogy sz*rból nem lehet várat építeni. De! A csapatot is a szöv. kapitány hívja össze! Nekem itt jönnek a problémák. Ha jól emlékszem Várhidi elkezdett fiatalítani és hatékonyabb támadójátékot tudott produkálni. Engem ezért zavart az ő elküldése, még akkor is, ha olyanokat nyilatkozott, hogy teljesen antipatikussá tették. Mert jó szakember volt. Koeman keze alatt nem hiszem, hogy bármi el fog indulni, ha jól emlékszem akkor játszottunk jobban, amikor még a régebbi taktikával játszottunk...Mikaos írta:...
Persze, nem is Neked írtam a hozzászólásomat. Minden edzőnél vannak hibák, Pepnél is fel lehet fedezni, vagy Sir Alexnél, vagy Wengernél is. Amit leírtál, az teljesen érthető, és én is úgy gondolom, hogy hibázott már párszor Koeman.gianni írta:Én nem az edzőt akartam bírálni,mert ez a válogatoot probléma egy öszetett dolog csak leírtam,hogy szemet szúr egy-két döntése.
Ja én is olvastam a cikket és azt kell mondjam,hogy egyetértek vele.messideco írta:Bölöni is osztja a véleményeteket:
szidják is a hsz-ekben, de azt leszámítva, hogy én se vagyok odáig érte, mégis tökéletesen látja a helyzetet még onnan is! Tényleg akiket felsoroltatok a nagy csapattól, maradhatnának, bennük azért van potenciál, és az u21es srácok EDZŐVEL együtt jöhetne, mert nekem ami tetszik Egerváriba, azaz, hogy mert támadni és nagyon jól tudd cserélni + ha kell kockáztat, nem alibizik, hogy csak eggyel kaptunk ki (persze 90percen át a mi térfelünkön van a labda és közünk nincs a meccshez ugyemélyentisztelterwinbámessideco írta:Bölöni is osztja a véleményeteket:
Rivaldo11 írta:Most tényleg...Lehet mondani, hogy Komanék még fiatalok.
Lehet mondani, hogy nem ér annyit, hogy megégessék magukat
Lehet mondani, hogy egy ideig nem lenne sanszunk a rutinos válogatottak ellen.
DE MIRE VÁRUNK???
Ezerszer sz*rráégett emberekkel akarunk új csapatot építeni, és nekivágni a 2012-es selejtezőknek?
Gulácsi, Debreceni, Szabó, Kádár, Varga, Vass, Koman, Németh, Simon, Futács...miben/mennyivel rosszabbak, mint Torghelle, Gyepes, Tóth Balázs, meg a többiek???
Vagy csak az a "bűnük", hogy fiatalok?
a próféta szóljon belőledRivaldo11 írta:A mondás szerint minden rosszban van valami jó. Minden ilyen meccsel közelebb kerülünk az egyetlen járható úthoz a jövőt illetően: A TOTÁLIS fiatalitáshoz.
csak takarodjon már el tulipánt kapálni ez a defenzív, játék örömét és szépségét arcon köpő edző... vicc aki lát ebbe a k@k1ba bármiféle reménysugarat... úgy ah van az u21es válogatottat felnőttbe betenni és csókolom... kapjunk ki 8-4re vagy 5-3 ra vagy nem érdekel, de merjünk támadni és tudjunk már gólt rúgni... Loki is úgy játszik BL-be ah kell, úgyis kikapnánk ha 11en védekeznénk, ígyis, de legalább SZÓRAKOZÁS megvan... de nagyon idegesít ez az Erwin... (amikor egy csatárral áll fel szerintem, az ER = B és nem ránk teszi a fizutKatalán88 írta:Koemannal szerződést bontani!Nem értem ezt a felállást, hogy Rudolf középpályás. Miért nem lehet 2 csatárral játszani? Érdekes, hogy a dánok ellen kettő csatár volt és nyertünk...
![]()
Alig várom már, hogy az U20-as és az U21-es játékosok felkerüljenek a felnőttbe, és kijussunk valamelyik nagy rendezvényre!