2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt fejtsd már ki légyszíves bővebben miért gondolod ígyRivaldo11 írta:Mayweather ebben az életben nem fog kiállni Pacquiao ellen. Jogos is. Nem fogja hülyére veretni magát. Sansza nem lenne.
Ezzel én is egyetértekkanty írta: Számomra kettőjük közül May a korszakos zseni.
Hát, ha valóban doppingolt, akkor az hatalmas csalódás a számomra, én nagyon bírtam őt mindig is. MMA-ban még sokra viheti, csak sokat kell még fejleszteni a kéz-láb technikáját, a földharcot már nagyon nem, az ugye adott a birkózó múltból.levproff írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/bardosi ... ak-2004326
Kár,hogy nézhetetlen időpontban lesz a meccs,szívesen megnézném Pacmant,jelenleg a világ legjobb öklözője.Boixos írta:Fiatalok!
aki szereti a bunyót, annak igazi csemege lesz vasárnap hajnalban a
Manny Paquaio - Miguel Cotto bugi!!!
érdemes vmi lehetőséget keresni a meccs megnézésre, mert ez nem akármilyen csatának igérkezik!
egy kis beharangozó
most neked az a bajod rogerrel hogy elbőgi magát ha megnyer vmit vagy ha kikap egy szoros meccsen????barca28 írta:
király hírremélem nemsokára ujra a megérdemelt helyén lesz..(világelső) el kell taposni a nyálas federert ha nyer ha veszit bőg...Nadal sokkal szimpatikusabb egy igazi bajnok!!!!!
csak igy tovább,ennél rosszabb meccse sose legyen
király hírkanty írta:Nadal-Almagro 3-6 7-6 7-5
Nem igy képzeltem el Rafa első meccsét a Bercyben![]()
, de a lényeg, h nyert és ott van a következő fordulóban.
A játék ma nem ment igazán, de küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgázott Rafa.
Almagro, ha egy kicsitt higgadtabb tudott volna lenni akkor simán két szettben befejezhette volna ezt a meccsett. Nem tudott élni a lehetőségekkel és Rafa bűntetett.
Ezért a küzdeni tudásáért a kedvencem Nadal.
VAMOS RAFA!!!!!